Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turionmt2 [Dedyk][Pl]

Turionmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

to teraz ja sie wypowiem. Rzeczywiście serwer pada nie ma co ukrywać w bawełne nie bede was okłamywał. Jak wiadomo ja to [GA]GutekPL zawsze gdy robiłem serwer turionmt2 który padał lecz wiadomo był to HAMACHI I NO HAMACHI wiec rzeczą oczywistą było że serwer długo nie utrzyma lecz teraz myślałem że bedzie inaczej, lecz sie myliłem. Serwer padł jeszcze szybciej niż poprzednie wersje hamachi i nohamachi i do tego grało jeszcze mniej osób. Osoby z którymi "pracowałem" byly bardzo fajni lecz tego co wyczyniał HA serwera którego dodam że lubiłem nie wytrzymałem... Zaczął sprzedawać itemki za kase lub mówił że da itemki za wystawianie nie jego kont na allegro po czym banował te osoby. Ja osobiście razem z Szymnaxem nie mamy zamiaru pracować w takim teamie który okłamuje nas i graczy. Miło mi było pracować z tymi ludźmi lecz to jest koniec współpracy. Nie bede tolerowal takiego zachowania HA, lecz oczywiście nie tak to sie zaczeło gdyż na początku było super już 1 dnia mieliśmy ponad 50 graczy ONLINE lecz potem zaczął "bawić" sie w biznesmena [HA]DomVi aż po 2 dniach do dziś grało średno 35 osób. Mam nadzieje że DomVi zmądrzeje lecz wątpie bo tyle razy co ja prosiłem to już sam nie wiem. Rozumiem musiał mieć na utrzymanie serwera ale NIE w taki sposób. Co do innych spraw PoloCola bardzo fajnie sie z tobą gadało i pracowało Friend zawsze Cie lubiłem bo byłeś kiedyś graczem na moim serwerze a co do Szymnaxa co tu mówić i tak kiedyś własnego dedyka otworzymy. Teraz nie dziwie sie czemu padła kiedyś Vectramt2 gzie sui był GA on tego też nie wytrzymał !! Ja was bardzo przepraszam drodzy gracze lecz tego kretactwa nikt by nie wytrzymał mam nadzieje że to nie do mnie bedziecie mieć pretensje. W wakacje planuje pracować na serwer dedykowany tylko mój i Szymnaxa lecz nie wiadomo jak to bedzie zobaczymy.

Serwer padł ale kiedyś powróci jak zawsze.

Przepraszam

[GA]GutekPL

bez linków zewn.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema mam pytanie skad wiziac KD(kamien duchowy), i gdzie gra sporo osob ?

to jest inna odslona jakiegos serv ktory stal wczesniej?

Prosze o [ + ] to nie boli a mi sie przyda

Opublikowano

Profesjonalny serv ladnie to zrobiliscie exp sredni nie powiem ze hard bo do PL to ma daleko :>

dodaje zmiana profesji , reset skilla oraz dodanie bonusu .zmiana bonusu przy tym mozna grac

+ dla Ciebie

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Działa na metinie z 2008 r. ? mam problem, nie widzę postaci podczas tworzenia / gdy wybieram, tj. jestem zalogowany, widzę wbity miecz w ziemię i nie mogę się ruszyć... robiłem reinstall, wkleiłem spolszczenie + spatchowałem tym klientem i nic.. to samo / proszę o pomoc !

Opublikowano

Serw Fajny bo trudny co po niektorych handlarzach widac ze serw podobny do Longjuyt2

Daj - zostaw komentaz w profilu ze dales - a dostaniesz + albo - albo 5 co wolisz

Opublikowano

Zalosne jak to mozna reklamowac swoje forum na innym forum

@edit sry do zlego topicu to napisalem post mozna usunac

Opublikowano

Jak komuś nie dziala polecam usunąc pach i wgrać tylko spol do czystego metka z 2008 r.

Gracz Sexy został zbanowany na HACKI

bez linków zewn.

Opublikowano

moje zdanie brzmi serwer gówno warty nawet bodzi w sklepie nie ma to już lepiej się męczyć na pl

Moze niekiedy warto sie pomeczyc a nie miec cale eq +9 ot tak.. bez wysilku? ;>

3053080006.png

Opublikowano

Moze niekiedy warto sie pomeczyc a nie miec cale eq +9 ot tak.. bez wysilku? ;>

warto ale nie tutaj męczyć to ja się mogę na globalu a nie tutaj wystarczy żeby były te bodzie w sklepie a tak to ja mam taki interes gdzieś to jest priv wkońcu a na pl mam do czeog wracać więc po co mam marnować czas który pójdzie w błoto bo się nie zabawie ;]

Opublikowano

Napewno zagram:)

- Kamieni duchowych nie ma i nie będzie lecą prawie z każdego metina więc nie będzie dużego problemu.

To mi sie Podoba.

Cytat nie ale serwer przypomina Isare:))

Pierdolone teletubisie:(

@edit

Strona Off?

Już Działa.

eveye.gif - RoBuS Jinno Body - 0lvl (Narazie:P)

Nicki na serwerach:

UraHara

RoBuS

Robo2155

Quyen

Znasz mnie i będziesz grał na Evenye Pisz:))

Opublikowano

Kogo ty bierzesz do teamu 12 latków?

expie w dt na zielonych potach...pojawia sie GM ...po chwili MoriC zostaniesz zbanowany za sh ...

pff szkoda słów ...

patrz kogo do teamu bierzesz, dzieciak nawet nie wie co to poty zielone.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

potwierdzam do teamu wzioł max 13 latkow po 1 po nickach widac po zachowaniu koles kolo mnie jedzie na sh ja normalnie se expie a on zbanowal mnie i jego bo jakas wspólpraca ..... dzieci

ps:dajcie pare - ikow

CR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...