Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moda mieszkaniowa

Wodniaczek888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zastanawiałem się umieścić moje pytanie, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto mi doradzi...

Wraz z żoną uzgodniliśmy, że prezentem na naszą 10 rocznicę ślubu będzie zakup mieszkania. Rozpoczniemy nową dekadę wspólnego życia, w związku z czym mieszkanie ma być nowe, z rynku pierwotnego. Wybraliśmy propozycję dewelopera ciach

Wybór, moim zdaniem, trafiony, mieszkanie nowoczesne, komfortowe, wygodne i funkcjonalne, dobrze zagospodarowana przestrzeń wokół, blisko tereny zielone - żyć ie umierać. 

Pozostaje kwestia mody mieszkaniowej... Koleżanka żony powiedziała, że należy kierować się "modą architektoniczną" - jak mam to rozumieć? Mnie się się akurat architektura zewnętrzna i wewnętrzna bardzo podoba, a to chyba najważniejsze, prawda?

Opublikowano

Skoro podoba się i Tobie, i żonie to nie rozmyślajcie o jakiejś "modzie architektonicznej" tylko kupujcie to, co wam się podoba. Skoro kupujecie to w środku możecie sobie zmieniać co chcecie, ile chcecie i kiedy chcecie. A moda, jak to moda, przeminie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...