Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard] Tamidia.pl Reaktywacja S1

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Hard] Tamidia.pl Reaktywacja S1
Opublikowano

Idzie sezon to trzeba pitosu od cebuli natrzepać ? Klasyczny serwer postawiony w max tydzień. Odsłona tamidia s394959. Nowości - sklepy offline, metale, medale czytamy klikając na nie XDDDD. 

Ze tak powiem - kur*a ?

jakim trzeba być debilem zeby iść na taki serwer który postoi max miesiąc ? Tutaj kompletnie nic nie ma. Paradise mało pieniędzy, postawi serwer, pitos się zgadza i tak w kółko. Nic dodawać nie trzeba. Kto ma więcej niż 20iq tam nie zagra. Już Lineya jest bardziej rozbudowana ?

Nie polecam nie pozdrawiam.

Opublikowano

To już lepiej na Globala iść, bo chociaż pewność, że nie padnie. Takie biedne serwery to były z 5 lat temu.  A serwer wygląda jak kopiuj>wklej patrząc na prezkę i pewnie tak jest bo to reaktywacja Tamidii.

Opublikowano

xD a wiedziałem żeby napisać na końcu zapowiedzi " "1" "2" "3" ból dupy mode ON." Nie podoba się? nie musisz tracić twojego marnego życia wchodząc tu i pisząc nędznego posta. Tak samo nikt Cię na serwer nie zaprasza, a więc tym bardziej po co tutaj wchodzisz "typowy hejterze"

Opublikowano
44 minuty temu, ParadiseMC napisał:

xD a wiedziałem żeby napisać na końcu zapowiedzi " "1" "2" "3" ból dupy mode ON." Nie podoba się? nie musisz tracić twojego marnego życia wchodząc tu i pisząc nędznego posta. Tak samo nikt Cię na serwer nie zaprasza, a więc tym bardziej po co tutaj wchodzisz "typowy hejterze"

Ale niby o co jest tutaj ból dupy?

Nie raz nie dwa można było ciebie prowokować jak małe dziecko,

przy czym zawsze sam sobie w ten sposób utrudniałeś życie.

W tym przypadku faktycznie użył argumentu dla którego nie poleca twojego serwera.

Stary nie mam nic do ciebie ale skoro wrzucasz prezentacje na forum to dajesz każdemu, nawet osobie która nie gra w tą gre przyzwolenie na ocenianie i wypowiadanie się na temat tego projektu niezależnie od tego czy ci się to podoba czy nie. Jeżeli nie chcesz tego mieć w prezentacji to rozwiązanie jest jedno, nie wstawiaj jej na forum.

Opublikowano

To nie jest "Dyskusja" tylko "Zapowiedź" tak jak wskazuje prefix w nazwie tematu. Przychodzisz tutaj aby zobaczyć Zapowiedź. A Jak ktoś ma za grosz kultury to powinien zobaczyć i albo zostawić lajka albo wyjść, a nie pisać że nie zagra bo coś tam coś tam... kogo to obchodzi? Nie podoba się? nie musisz tracić czasu pisząc jakichś wypocin, czy ja stoje pod twojego ojca pracą i mówię że jego praca jest do dupy? Nie... więc jeśli nie podoba Ci się coś to nie znaczy że musisz to od razu negatywnie komentować. dziękuje.

Opublikowano

grałem na 1 odsłonie był to zajebisty serwer lecz później przez błędy administracji wszystko się zepsuło szczerze to nie polecam ;>

Opublikowano
6 godzin temu, ParadiseMC napisał:

To nie jest "Dyskusja" tylko "Zapowiedź" tak jak wskazuje prefix w nazwie tematu. Przychodzisz tutaj aby zobaczyć Zapowiedź. A Jak ktoś ma za grosz kultury to powinien zobaczyć i albo zostawić lajka albo wyjść, a nie pisać że nie zagra bo coś tam coś tam... kogo to obchodzi? Nie podoba się? nie musisz tracić czasu pisząc jakichś wypocin, czy ja stoje pod twojego ojca pracą i mówię że jego praca jest do dupy? Nie... więc jeśli nie podoba Ci się coś to nie znaczy że musisz to od razu negatywnie komentować. dziękuje.

No myślę, że taką funkcję spełnia forum. 
Właśnie między innymi dzięki tym osobom i ich komentarzach możemy zweryfikować, czy na serwerze rzeczywiście można się spodziewać rozgrywki na poziomie. 

Na taki server czekałem, ale ze względu na opinie o administracji raczej nie zagram. 

Opublikowano
20 godzin temu, ParadiseMC napisał:

Jakby serwer był dobry to by nie było hejtu, a skoro sam wiedziałeś, że hejt będzie za "1,2,3..." to równie dobrze mogłeś napisać na końcu prezentacji, że serwer jest słaby i żeby tam nie grać, na to samo by wyszło ;) 

PS kto ma marne życie to ma, skoro Twoje takie jest to nie musisz się wypowiadać za wszystkich ;)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Nie polecam. Serwer to odgrzewany kotlet wersji z 2017 i 2018 roku.

Serwer typowo pod hajs. Administracja nie ma za grosz kultury i poszanowania swoich graczy. 0 pomocy z ich strony na forum - poza dawaniem warnów za pisanie prawdy. Dodatkowo po zgłoszeniu błędy gry cytuje odpowiedź admina - "to nie nasza wina tylko twoja jak coś ci znikło".

Opublikowano

Nie wierzem w to co widzę, 1 2 3 Paradise? Kolega Perserga gra? Itemki mu znów powkręcasz? Tylko pamiętaj mordziaty, żeby przetopów mu nie robić jak nie ma gildyjnego alchemika.

Serwer "developera" który o byciu głównym adminem nie ma zielonego pojęcia? na starcie będzie 250 ludzi max. Nie warty uwagi.

DO ZAMKNIĘCIA!!!! Prędzej zdechnę niż zagram. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...