Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Osiągnięcia W Botowaniu (Goldfarming I Nie Tylko)

Bartynsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po za tym ten update wejdzie na isro a kiedy i czy woogle wejdzie na rusro to nie wiemy takze ja grajac na rusro mysle o tej wersji i na niej jest jeszcze sporo czasu dla euro ktore w tej chwili wiedzie prym jezeli chodzi o pvp czy chocby gf

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na rusro predzej bana dostaniemy niz wprowadza to oslabienie dla EU postaci

P.S.

moje GF wlasnie wbily 40lvl , taxuje ich do 56lvl wiec dopiero na 56lvl subke im dam , na razie samego wiza daje :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@_HunT

Ty grasz na rusro?

Wiesz może czy działa clientless, a jak wiesz to jak przejść z clienta na clientlessa.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Jak w ribocie mam odznaczone Disable Client-Clientless to ciągle wyskakuje mi dc.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

hmm... nie wiem jak bardzo Was zawstydził TurboDymoMan, ale ja zawstydzę teraz jego starego:

Otóż wraz z kumplem będziemy stawiać GF-y na cl. Sprzęt 3x2.6 GHz, 3GB ram i to z najważniejszych. Kolega na Swoim sprzęcie (z 3x gorszym, 512 ram) odpala do 40 cl . Tak więc ZACHOWAWCZO pojadę w 100 B)

Proste wyliczenia:

6 charów w pt~30m/dzień 100/6=16(liczmy 17), 17*30=510m/dzień. Ładnie ? ładnie. dzięki i pozdrawiam :D

Z przyczyn dla każdego jasnych zrobię to na kilku serwerach, aby móc sprzedawać gold-a (kto niby kupowałby gold, jeśli miesięcznie produkowałbym z 15B O_o

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Na isro robicie te gf'y?

Jakiego bota używacie?

rSRO

29980.gif

Opublikowano

jak odpaliliscie 40 postaci ?? ja moge kilkanascie odpalic i wiecej juz nie moge ( u kolegi tak samo ... myslałem ze to blokada IP ( ilość kont na IP niemoze przekroczyc iles tam postaci ...)

wiec powiedzcie jak odpalacie tyle postaci ??

wojtek , nie wiem co moze byc tego przyczyna ... jesli nie masz ostatniej wersjii ribota ( moze starsza) to moze przez to ??

userbarwb.png

Opublikowano

Po prostu xD , niewiem nic o żadnej blokadzie, kumpel odpala na luzie 40 więc ja z 3x lepszym hardware'm spoko dałbym radę

na isro helios , titan i pewnie apollo

@edit

phBotem na kilku kontach oczywiście :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Po prostu xD , niewiem nic o żadnej blokadzie, kumpel odpala na luzie 40 więc ja z 3x lepszym hardware'm spoko dałbym radę

na isro helios , titan i pewnie apollo

@edit

phBotem na kilku kontach oczywiście :D

Na apollo chetnie skupuje itemy sox 3 i 4 degree jak cos ;)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Nie wchodźcie z swoimi gf na rusro.Nie chcemy tu 2 isro i wbijania po pare h

Na rusro by pewnie nawet tygodnia nie pobocił, bo by dostał bana za nick.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Jaśli ktoś myśli ze na rusro szybko zarobi na sprzedawaniu golda to jest w błędzie nikt już prawie nie kupuje golda.Wiec stawianie gf jest nie opłacalne.

Opublikowano

Hmm... racja, ale jest coś takiego jak WTT, wiesz ? Można na luzie kupować postacie za golda itd. wymieniać na różne sposoby do momentu gdy na luzie sobie sprzedasz za $.

Btw. Tylko isro helios jednak. 10B+++ Każdego miesiąca xD kto chce kilka k :rolleyes:

A tak serio, to mam w tej chwili tak: 2 oferty 200$ za 10B gold, oprócz tego mogę kupować nova items, które można sprzedawać za $ łatwiej niż golda. Dochodzi jeszcze kupno postaci za gold i potem sprzedaż za $ itd. więc myślę, że ok. 6 miesięcy i się koniec rynku zbytu będzie.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Jaśli ktoś myśli ze na rusro szybko zarobi na sprzedawaniu golda to jest w błędzie nikt już prawie nie kupuje golda.Wiec stawianie gf jest nie opłacalne.

Czemu nie opłacalne? Postawił byś klikanaścię albo kilkadziesiąt gf'ów, oni by ci zarobili kilkanaście bilionów i za to byś mógł zrobić sobie nowego chara wyfarmić nim ile byś chciał sp i byś miał set full sun.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Weź nie przejmuj się nim -.- 25 postów ? pewnie legit jakiś <bleeeeeee>

Stawianie GF jest opłacalne, tyle tylko, że nieliczni poznają sekrety :D

ps. jak mi się projekt uda, to Wam pokażę co i jak xD bo jakbym to rozpowszechnił to na sro by się wbijało tylko i wyłącznie z premką :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

up.

przy 2gb ramy 15 silkow ?? nie przesadzaj :P ja mam 1,5gb ramu i przy 3 silkach ciezko juz jest ... myśle ze normalnie da rade odpalic 6silkow ...

na rusro GF to tylko dla siebie moim zdaniem , aby miec super bron set itp ...

userbarwb.png

Opublikowano

up.

Clientles to takie cos dzieki czemu bot Ci chodzi ale ty nie widzisz gry :D tak , zakanczasz proces ...

userbarwb.png

Opublikowano

Kompletna minimalizacja, praktycznie wcale nie zużywa

@3xup

Ja też mam 1,5 GB ramu i STARY PROCESOR JEDNORDZENIOWY i mogę odpalć 3 :D. Tyle tylko, że jak się odpala silki w bocie, to się je minimalizuje itd. co sprawia, że zużywają hmm.... 50% mniej

Wiem co mówię, bo kumpel ma dual core i 2GB i odpala spokojnie ok. 15 zminimalizowanych

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja teraz zamierzam wyszkolić siedmiu nukerków do 35lv na ongach. I puścić w pt na tych kurach, wydaje mi sie, że zarobek będzie porównywalny do tego pt wizardów. Z moich podpatrzeń na isro wychodzi żeby nie maxować imbule, zmniejszy to z użycie many a dmg bardzo na tym nie ucierpi. Zamierzam jechać od 1-32 na -9, a potem na -0 do 45~. Co o tym myślicie :] ?

pbSd.png
Uczeń
Opublikowano

lol jak gfy to tylko pt euro charow na chinskich nukerach beda Ci poty zarly jak pojebane.. mysle ze to nie ma sensu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...