Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer s36 - zamierzacie grać?

Issia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby była jakaś ekipa to bym poklikał tak dla sportu ale grać solo nie ma sensu czyli raczej nie zamierzam grać.

Opublikowano

Ma ktoś jeszcze problem z potwierdzeniem maila? Próbowałem o2, interia, nawet onet, na którym wcześniej działało i nie przychodzi. Przepatrzyłem co się da i nie ma tego nigdzie. W piątek rejestrowałem się na w22 i wszystko normalnie poszło :|.

Opublikowano
13 minut temu, Jakub napisał:

Ma ktoś jeszcze problem z potwierdzeniem maila? Próbowałem o2, interia, nawet onet, na którym wcześniej działało i nie przychodzi. Przepatrzyłem co się da i nie ma tego nigdzie. W piątek rejestrowałem się na w22 i wszystko normalnie poszło :|.

Na głównym koncie w 2 min dostałem maila, ale na mulciaku do innych celów niż granie to już nie :31_neutral_face:

Opublikowano

Zarejestrowałem się przez FB i dostałem od razu te dodatkowe 10 grzybów, więc zawsze to jakieś wyjście, z tymi mailami to wieczny problem jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...