Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apex Legends - Nowy Battle Royale od EA

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem, zobaczymy :P tutorial póki co standardowy, mocny feeling Titanfalla z Overwatchem :P

@Damian zagrałem i powiem Ci, że bardzo tempem przypomina CoDa: BO4, na pewno pogram więcej

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Oglądam stream u izaka i gra naprawdę robi na mnie duże wrażenie. Mechanika faktycznie przypomina tą z CoDa czy nawet delikatnie Overwatcha, co dla mnie osobiście jest czymś mega pozytywnym. Trochę szkoda, że do gry potrzeba 3 osób. Ktoś taki jak ja, kto nie ma kolegów, musi grać z randomami. :4_joy: Mimo wszystko – na dniach pobieram i testuję!

Opublikowano
1 minutę temu, Rayzer. napisał:

Oglądam stream u izaka i gra naprawdę robi na mnie duże wrażenie. Mechanika faktycznie przypomina tą z CoDa czy nawet delikatnie Overwatcha, co dla mnie osobiście jest czymś mega pozytywnym. Trochę szkoda, że do gry potrzeba 3 osób. Ktoś taki jak ja, kto nie ma kolegów, musi grać z randomami. :4_joy: Mimo wszystko – na dniach pobieram i testuję!

Tempo gry, zarządzanie ekwipunkiem i strzelanie - CoD: BO4, umiejętności to troszkę OW

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po niespełna dniu grania muszę przyznać, że naprawdę dobrze to wygląda. Wszystko co najlepsze wyciągnięte z gier br plus dynamika coda - świetnie się to ze sobą łączy i stanowi przeciwieństwo rozlazłego, powolnego pubg. Jedyna bolączka to forsowanie grania w 3-os zespołach choć wydaje mi się, że to z powodu przymusu zbilansowania postaci. Także póki co duży plus.

Opublikowano

No właśnie, jak chcę dynamicznie postrzelać, to tu można zagrać szybkie gierki, a jak bardziej taktycznie i z chowaniem się, czasami leniwie to PUBG i mogę tak sobie zmieniać :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie wiem czy dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie gry solo oraz duo. Gra w trójkach to jakiś taki wyznacznik tej gry, czasami fajne zespoły się uda wylosować, jak nie ma z kim grać ze znajomych. Ja już drugi dzień "męczę" tę produkcję i mi się nie nudzi :D

Mainuje Lifeline :9_innocent:

Opublikowano
3 minuty temu, Damian napisał:

Nie wiem czy dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie gry solo oraz duo. Gra w trójkach to jakiś taki wyznacznik tej gry, czasami fajne zespoły się uda wylosować, jak nie ma z kim grać ze znajomych. Ja już drugi dzień "męczę" tę produkcję i mi się nie nudzi :D

Mainuje Lifeline :9_innocent:

Pewnie kwestia czasu aż dodadzą takie wariacje, ale 3 są bardzo satysfakcjonujące ze znajomymi ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
  • W grę zagrało już 2,5 miliona graczy
  • W szczytowym momencie bawiło się w jednym momencie ponad 600 tysięcy graczy
  • EA szykuje mobilną wersję Apex Legends

Apex%20Legends%201%20rok%20wsparcia.jpg

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma ochotę zagrać i jest +15 z miłą chęcią zapraszam najlepiej jak by miał mikro bo to raczej podstawa zawszę raźniej w teamie :) Nick origin ; boniek7071 co do skilla nie dawno zacząłem grać wygrana na koncie jest i coś strzelać potrafię chodź prosem to nie jestem :) Pozdrawiam 

Opublikowano
8 godzin temu, Damian napisał:

1*tPfCHGs_ZR4hvKjorldG3Q.png

12. lutego zostanie rozegrany pierwszy turniej w Apex Legends!
Transmisje z rozgrywek obejrzycie tutaj: https://www.twitch.tv/twitchrivals

@Nyle. Z pewnością sporo namiesza, tego braku cukierkowości brakowało sporej liczbie graczy.

No oby tylko nie zepsuli nic updatami to będzie mód malina. Bo takie giereczki fajne zasłania taki fortnajt który ma hype a jest juz do bani.

obraz.png

Opublikowano

dobra gierka jedyne czego mi tutaj brakuje to tych trybów solo/duo a tak po za tym  same sympatyczne wrażenia z wieczornych gierek :D 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
Dnia 13.02.2019 o 20:48, MC30000 napisał:

dobra gierka jedyne czego mi tutaj brakuje to tych trybów solo/duo a tak po za tym  same sympatyczne wrażenia z wieczornych gierek :D 

Ponoć się dogrzebali w plikach gry, że takie tryby są w kodzie już, także pewnie kiedyś wejdą do gry :P

Na dziś starczy:

gKqsv3E.jpg

Czas spać :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zainstalowałem, zagrałem i się zakochałem. 

PS: Wszyscy wiemy że ten osobnik nade mną wstawił fejk jpg z google grafika.

(')(.)(;)

Opublikowano

Gra spoko, tylko czy Was też średnio raz na 3 gierki wyrzuca bez żadnego błędu?

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...