Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Velorium.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtf  "już z odpaleniem na becie był problem" - co to ma znaczyć xD jeszcze jakby taki problem był to bym nie reagował ale takie teksty to mnie rozwalają xD

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
Dnia 2.02.2019 o 17:09, ¢αитαяια ღ napisał:

Jak dla mnie jeden wielki syf, już z odpaleniem na becie był problem. 

weź atencjuszka spływaj stąd wysyłać dalej nudesy chłopakom na gg, żeby posadę dostać. XDDDD Bawi mnie to, że się wypowiadasz, a tam nawet nie grałaś. Ale ty lubisz w centrum uwagi, no tak zapomniałam princeska aka adminka forum i udaje, że umie wszystko na forum. Spierdaaaalllllaaaajjj. Co do serwera spoko tylko mało graczy jest, powodzenia panowie. ;)

Opublikowano
Dnia 18.01.2019 o 11:43, BolesnyPolo napisał:

Następny jutuberek który chce zarobić na privie XD Mamy 2019 rok a serwer wygląda jak z pierwszych lat privów, nie licząc durnych dodatków typu system tytułów. Nie wiem kto chciałby grać na takim privie. Jestem pewny, że padnie z powodu braku zainteresowania. 

Rozj***ł mnie miecz +5 na start XDDDDDD

Na takiego typu privie chciałby grać każdy, kto chce grać w Metina, a nie w innego typu odświeżone gówno, jak to teraz jest na czasie. Chcesz mieć kurła baśniową kraine, to idź sobie bajki pooglądaj. Metin to ma być Metin i tej gry się nie powinno zmieniać. Rzygać mi się chce jak czytam tą wypowiedź :) Nie pozdrawiam :)

Opublikowano
8 godzin temu, Kiubuń napisał:

Na takiego typu privie chciałby grać każdy, kto chce grać w Metina, a nie w innego typu odświeżone gówno, jak to teraz jest na czasie. Chcesz mieć kurła baśniową kraine, to idź sobie bajki pooglądaj. Metin to ma być Metin i tej gry się nie powinno zmieniać. Rzygać mi się chce jak czytam tą wypowiedź :) Nie pozdrawiam :)

Nie oszukujmy się, gracze Metin'a w dzisiejszych czasach oczekują więcej niż wcześniej choćby głupie PELERYNY MĘSTWA muszą być w tych czasach, wcześniej na Pl'u gdzie było 10 czy 20 pelerynek z misji + z  red lasu ale mało kto je miał nie było płaczu postaw teraz serwer bez głupich peleryn to będzie płacz. Do muchomora nic nie ma, chce mieć serwer niech ma jaki chce ale to była głupota startować z "hardem" gdzie jest nawet głupi p. teleportacjii czy też inne ułatwienia (dodania, zmianki, kostiumy i inne rzeczy). Według mnie serwer HARD powinien być HARD i mieć coś co przyciągnie graczy (nie mówie tutaj o gównotuberach bo to jest tylko skok na kasę i nic więcej, każdy mówi to samo, jaki to serwer nie jest zajebisty xD ).
Co do serwera jest to poprostu sklejka i nie widzę żeby był robiony przez dłuższy okres

Nerwia (chyba tak to się nazywa) - Gotowiec 
Classic - Gotowiec
Ravia - Gotowiec
Typowy - Gotowiec

Co do serwera spawacza to nie wiem, nie widziałem jeszcze zapowiedzi ani nic z tych rzeczy.
Poprostu śmieszne jest dla mnie to że Youtuberzy Metin'a na siłę wyciskają kasę z widzów i to jest przykre =) 
Wracając do prezentacji, jest przyjemna dla oka i miło się czyta, props za grafikę.
Powodzenia z serwerem :)

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Molirol napisał:

Nie oszukujmy się, gracze Metin'a w dzisiejszych czasach oczekują więcej niż wcześniej choćby głupie PELERYNY MĘSTWA muszą być w tych czasach, wcześniej na Pl'u gdzie było 10 czy 20 pelerynek z misji + z  red lasu ale mało kto je miał nie było płaczu postaw teraz serwer bez głupich peleryn to będzie płacz. Do muchomora nic nie ma, chce mieć serwer niech ma jaki chce ale to była głupota startować z "hardem" gdzie jest nawet głupi p. teleportacjii czy też inne ułatwienia (dodania, zmianki, kostiumy i inne rzeczy). Według mnie serwer HARD powinien być HARD i mieć coś co przyciągnie graczy (nie mówie tutaj o gównotuberach bo to jest tylko skok na kasę i nic więcej, każdy mówi to samo, jaki to serwer nie jest zajebisty xD ).
Co do serwera jest to poprostu sklejka i nie widzę żeby był robiony przez dłuższy okres

Classic - Gotowiec
Ravia - Gotowiec
Typowy - Gotowiec

Co do serwera spawacza to nie wiem, nie widziałem jeszcze zapowiedzi ani nic z tych rzeczy.
Poprostu śmieszne jest dla mnie to że Youtuberzy Metin'a na siłę wyciskają kasę z widzów i to jest przykre =) 
Wracając do prezentacji, jest przyjemna dla oka i miło się czyta, props za grafikę.

Takie ******* jak perserga/muchomor czy inne gowna, nie potrafiace zarobic legalnie ch*ja potrafia. Nie dosc, ze to gowno sponsorowane jest przez kreta, to jeszcze na nie caly miesiac. perserga piszczy, muchomor ma n******* mozgowe = dzieci z przedszkola, lamiace prawo. Gotowiec, robiony moze tydzien max.

Opublikowano

Jak czytam co niektóre komentarze, to mogę stwierdzić, że co niektórzy to mądrością nie zabłysneli...

image.png

Opublikowano

Vibromax ile można ci mówić że żaden śmieszny kret tego nie sponsoruje ? Toć ty jesteś takim trollem, pod inną zapowiedzią już ci to wyjaśniałem gdy jeszcze nie było oficjalnego startu a ty dalej brniesz w temat śmiesznego kreta. To ja nawet tego nie skomentuje ale propsy bo po raz 1 udało ci się mnie wkurwić aczkolwiek wiem że jesteś tylko trolem dlatego trochę to dziwne

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
Dnia 14.02.2019 o 23:02, Molirol napisał:

Classic - Gotowiec
Ravia - Gotowiec
Typowy - Gotowiec

Masz rację, gracze lubią ułatwienia. Ba, dla niektórych są niezbędne! Mi osobiście te ułatwienia nie przeszkadzają, jeżeli nie psują uroków tej gry. Najgorsze są tylko te wszystkie retextury, które są jak najbardziej zbędne.

• Aive zmienił(a) tytuł na Velorium.pl [Hard/Medium]
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...