Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Velorium.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Velorium.pl [Dedyk][Hard/Medium]
Opublikowano

Ciekawie się zapowiada. Może wbiję ten 30 lvl :4_joy:

Opublikowano

Grałam na becie, fajnie się grało i tak dalej. Miłe i pozytywne odczucie, polecam serwer i chłopaków bo sie naprawdę starają. ;)

image.png

Opublikowano

Następny jutuberek który chce zarobić na privie XD Mamy 2019 rok a serwer wygląda jak z pierwszych lat privów, nie licząc durnych dodatków typu system tytułów. Nie wiem kto chciałby grać na takim privie. Jestem pewny, że padnie z powodu braku zainteresowania. 

Rozj***ł mnie miecz +5 na start XDDDDDD

Opublikowano

@UP popieram za dużo podstawy, to że macie nowe kostiumy/pety czy co tam jeszcze to jest nie istotne.

Rozgrywka sama w sobie będzie za nudna, jeżeli robicie hard 2k19 dodajcie więcej systemów chociaż zbroi/broni.

Co dany ma gracz osiągnąć na serwerze poza levelem?

No ale to tylko moja skromna opinia, prezentacja spoko, serwer taki sobie, powodzenia :)

Opublikowano

Serwer wygląda na stworzony w kilka godzin. 

Nie da się zmienić CH będąc już w grze ("brak maski uczuc by wykonać akcje" xD )

Opisy itemów są chyba randomowo zrobione xD np. lizak posiada opis kostiumu w kolorach narodowych bośni i hercegowiny xD

Niektóre itemy na ten sam poziom tylko inną klase są tańsze i droższe, czasami po 2yang, czasami  2k xD

Na serwerze gra może z 50 osób max, na czacie odezwą się tylko ludzie jak ktoś coś napisze nt. serwera XD

Ten serwer to jedno wielkie XD, serwer taki sam jak wiele innych kotletów. 

Opublikowano

Wiesz że istnieje taki plik jak patcher który wszystko naprawia to co napisałeś ? Lel no kotlet kotlet smacznego bo dodaliśmy do niego glutaminian sodu :)

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Bardzo przejrzysta prezentacja. Mam nadzieję, że ten serwer nie upadnie po 3ech/4ech miesiącach. Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer szajs, prezentacja jeszcze gorsza. 

Za miesiąc to będzie single-player 

Opublikowano
Dnia 23.01.2019 o 17:12, muchomor321 napisał:

Wiesz że istnieje taki plik jak patcher który wszystko naprawia to co napisałeś ? Lel no kotlet kotlet smacznego bo dodaliśmy do niego glutaminian sodu :)

lol spatchuje i od razu liczba online wzrosnie koks przemyslane wielki + dla was

nw gorsze niz avalter ;d

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Opublikowano

Maksymalnie 100 graczy, na starcie też zbyt wiele nie było, syf - każdy kto zna administracje, wie jak jest. Nie warto tracić miejsca na dysku, ani spędzać nawet minuty na tym gotowcu. 

Opublikowano
Przed chwilą, muchomor321 napisał:

Uwierz chciałbym żeby był to gotowiec, nie zmarnowałbym wtedy kilka miesięcy siedzenia 24/7 bez spania przy plikach. 

A przy czym tutaj siedziałeś tyle czasu ? Bez urazy ,ale nie wygląda ,to z "zewnątrz" na jakiś czasochłonny projekt.
Gra się spoko mimo małej ilości osób.

Opublikowano

Gotowy silnik kosztuje kilka tysięcy, silnik sam od zera łatałem dzięki temu wiem wszystko co w nim się znajduje oraz jakie systemy są dodane i ogólnie szybciej znajduje problemy jeżeli jakieś występują.

Tak czy siak jeżeli będzie mi się chciało to przepiszę go od zera i wszystkie mniej ważne funkcje przetłumaczę na język polski bo teraz zrobił się w tym głównym silniku burdel przez dodatkowe systemy, przed robieniem serwera miałem wszystko pięknie poukładane w notatniku co robiłem,kiedy i jak :D

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano
14 godzin temu, muchomor321 napisał:

Gotowy silnik kosztuje kilka tysięcy, silnik sam od zera łatałem dzięki temu wiem wszystko co w nim się znajduje oraz jakie systemy są dodane i ogólnie szybciej znajduje problemy jeżeli jakieś występują.

Tak czy siak jeżeli będzie mi się chciało to przepiszę go od zera i wszystkie mniej ważne funkcje przetłumaczę na język polski bo teraz zrobił się w tym głównym silniku burdel przez dodatkowe systemy, przed robieniem serwera miałem wszystko pięknie poukładane w notatniku co robiłem,kiedy i jak :D

z wiedza twojego kolegi z piaskownicy, persergi bez pomocy odp. osob tak jak to bylo do tej pory ch*Ja zdzialasz.

Kilka miesiecy spedziles? Napiszesz od zera? XDDDDDDDDDDDD

JAKBY NIE KRET NAWET ZLOTOWKI BYS NIE ZAROBIL, CHLOPCZYKU.

Opublikowano
1 godzinę temu, VIBROMAX napisał:

z wiedza twojego kolegi z piaskownicy, persergi bez pomocy odp. osob tak jak to bylo do tej pory ch*Ja zdzialasz.

Kilka miesiecy spedziles? Napiszesz od zera? XDDDDDDDDDDDD

JAKBY NIE KRET NAWET ZLOTOWKI BYS NIE ZAROBIL, CHLOPCZYKU.

Zdajesz sobie sprawę że kret nam nie hostuje tylko ja za to odpowiadam ? to kolega persergi a nie mój a aktualnie to ty się zachowujesz jak ten chłopczyk chłopczyku :)

Proszę bardzo porównaj stronę kreta do mojej nawet kodem się różni no ale po co ? Lepiej wypisywać głupoty hah co za człowiek nawet dedyka konfigurowałem do startu serwera

Opublikowano
7 godzin temu, muchomor321 napisał:

Zdajesz sobie sprawę że kret nam nie hostuje tylko ja za to odpowiadam ? to kolega persergi a nie mój a aktualnie to ty się zachowujesz jak ten chłopczyk chłopczyku :)

Proszę bardzo porównaj stronę kreta do mojej nawet kodem się różni no ale po co ? Lepiej wypisywać głupoty hah co za człowiek nawet dedyka konfigurowałem do startu serwera

Po 1 kret to jego rodzina, nie kolega, sepleniacy kidzie.

Ile online? 50 czy wiecej? XDDDDDD

Opublikowano

Ile online na serwerze? Nie mam klienta i nie mam jak zobaczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...