Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Easy/Medium]

Bagietka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Sav napisał:

ok 2? Masz na myśli 3? Ale jakie wchodzić na głowe, Arymana można sprowokować smakami danonków imo, dzieciak. Żeby coś powtarzać trzeba użyć tego ponownie a ja to powiedziałem po raz pierwszy. Zresztą nawet jeśli, nie macie ich i przez to serwer leżał a Arymanik nie potrafił go postawić, w dodatku chodził jak paw i udawał, że wie kto to. Potem jeszcze gdy mu napisałem, że wątpię by wiedział kto to zrobił bo serwer leżał tyle czasu i nie potrafił nic na to poradzić, to zagroził mi banem i nazwał głupim, ot tak. Wybacz, ale nie zagram na serwerze gdzie taką pozycję zajmuje gówniarz z nadmuchanym ego.

Administrator jest tylko człowiekiem - je, śpi, przeklina tak samo jak Ty i inni ludzie. Jeśli masz na głowie kilkaset zdenerwowanych osób, ( "bo metin mi nie działa") nie jesteś w stanie odpowiedzieć każdemu tak samo, zawsze grzecznie i spokojnie. Tym bardziej w momencie, kiedy połowa z tych osób obraca swoje zdanie w atak i żeby to zobaczyć wystarczy poobserwować shoutboxa na forum podczas jakiegoś problemu z serwerem. 

Tu nie chodzi o jakiekolwiek udawanie. Jeśli serwer jest atakowany, a @MS-Dekador podpisuje się pod tym umieszczając posty i komentarze na fanpage swojego serwera nie ma potrzeby szukania kogokolwiek dalej. I nie są to informacje wyssane z palca, bo mogę tutaj wstawić screeny i/lub nagrania z jego fanpage i innych miejsc, zresztą i tak część osób widziała to na własne oczy. Analogiczna sytuacja dotyczy kilku innych osób. 

Uważam, że nie jesteś osobą, która powinna oceniać to czy potrafił czy nie. Poruszając kwestie filtrów i serwerów, każdy sprzęt ma konkretne zasoby i możliwości. W pewnym momencie znajdujesz się w sytuacji, w której zwyczajnie nie jesteś w stanie się lepiej "zabezpieczyć", bo sama w sobie serwerownia ma problem z atakiem i jedyne co może zrobić to odcinać Twoją maszynę od sieci. Wtedy jedynym rozwiązaniem pozostaje jej zmiana. Jedyne, co możesz nam w tym momencie zarzucić to po prostu złe decyzje podjęte przy wyborze serwerowni. Dla Twojej informacji nasze serwery (strona, patcher i gra) są atakowane po kilka razy dziennie, codziennie.

XD.PNG

I założę się, że mało który serwer jest aktualnie w takiej sytuacji. Także i tak nie radzimy sobie źle.

Podsumowując. Jeśli krytykujesz jakiekolwiek zachowania lub decyzje, zastanów się, przeanalizuj swoje wypowiedzi i przyjmij pozycje obu stron. Wtedy, jakikolwiek komentarz danej sytuacji będzie prawidłowy i ewentualna krytyka uzasadniona. Ty masz swoje grono kolegów, od których możesz uciekać, kiedy jesteś np. zdenerwowany. Administrator ma cały serwer, czyli rzeszę kilkuset lub nawet kilku tysięcy osób, dla których musi być zawsze, niezależnie od tego jaki ma humor i co dzieje się z serwerem. Trochę wyrozumiałości...

c:

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jebać to.. zagram na pandorce z lagami czy bez jeżeli jest to samo co sprzed laty to już pobieram. Mam nadzieję że sie nie zawiodę. :) Lepsze to niż scamia.pl z najebanym przepychem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
1 godzinę temu, Liliyn napisał:

Kiedy był start?

12 października 2018

58 minut temu, puzzle99 napisał:

Stronka nie dziala, przynajmniej mi

Nie dają już rady skutecznie zaatakować gry to przerzucili się na stronę. Pracujemy nad tym. Strona pod adresem https://pl.pandoramt2.site niedługo będzie działać.

c:

• Bagietka zmienił(a) tytuł na PandoraMT2 [Dedyk][Medium/Easy]
Opublikowano

Kolejny raz "arymanik" (serwery hamachi) siedzi za sterami? Pier***lnie tak jak poprzednia "pandora", gdzie forum, strona, serwer byly na 1 maszynie. SKOK NA HAJS.

Opublikowano
2 minuty temu, VIBROMAX napisał:

Kolejny raz "arymanik" (serwery hamachi) siedzi za sterami? Pier***lnie tak jak poprzednia "pandora", gdzie forum, strona, serwer byly na 1 maszynie. SKOK NA HAJS.

Nie były.

Ale zanim cokolwiek napiszesz poświęć chociaż 5 minut na to, aby zapoznać się z tematem. Serwer działa już ponad 2 miesiące i trzyma 1000-1500 online. Jest na bieżąco aktualizowany i poprawiany.

c:

Opublikowano
26 minut temu, Bagietka napisał:

Nie były.

Ale zanim cokolwiek napiszesz poświęć chociaż 5 minut na to, aby zapoznać się z tematem. Serwer działa już ponad 2 miesiące i trzyma 1000-1500 online. Jest na bieżąco aktualizowany i poprawiany.

'Arymanik' to podszywka, jakas ameba umyslowa sie podszywa, pod osobe, ktora juz dawno w tym nie siedzi. A moze pod nickiem kryje sie alchemik?

Boty nie banowane.

Edit: Gowno, bez regulaminu, czysty scam, nic tylko zglosic (nie dosc, ze nielegalny zarobek, to brak regulaminu)

Skarbowka zapoka jeszcze w tym roku.

NIE POLECAM TEGO GOWNA.

Opublikowano
11 minut temu, VIBROMAX napisał:

'Arymanik' to podszywka, jakas ameba umyslowa sie podszywa, pod osobe, ktora juz dawno w tym nie siedzi. A moze pod nickiem kryje sie alchemik?

Boty nie banowane.

Ktoś tu się Sabala naoglądał, który sam momentami nie wie o czym mówi, ale skoro tak twierdzisz pewnie tak jest.

Miesięcznie banujemy około 1,5 tyś. kont za głównie boty.

11 minut temu, VIBROMAX napisał:

Edit: Gowno, bez regulaminu, czysty scam, nic tylko zglosic (nie dosc, ze nielegalny zarobek, to brak regulaminu)

Skarbowka zapoka jeszcze w tym roku.

NIE POLECAM TEGO GOWNA.

Kiedy kończą Ci się argumenty. :13_upside_down:

Regulamin serwer i forum dostępny jest na naszym forum. Regulamin płatności jest dostępny na naszej stronie, a podatek jest odprowadzany, mogą pukać. :7_sweat_smile:

c:

Opublikowano

Licznik kręcony max 400-550osób w godzinie szyczytu ;)

Padnie po paru miesiacach essa

Niedługo znów off? xD

Ja sie nie podpisuje tylko zadaje pytania na fb "Jak tam pandora" "Co znów off? xD"

Jak to jest podpisywanie to chyba to wy kiblowaliscie w technikum na infie xD zwlaszcza aryman xD

Jakos inne serwery daja sobie rade a wy nie? lipa jak robi serwer osoba która gówno umie a  uzywa plików tany które były upniete na mpc pzdro

Nigdzie nie pisalem nie mowilem ze to ja xD essik kochanie

Jakos Samia, Glador <3 i inne serwery nie mialy i nie maja problemow ;)

Albo sie cos umie i robi sie to dobrze albo skacze sie na hajs.

sygna.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Bagietka napisał:

Ktoś tu się MPCforuma naoglądał, który sam momentami nie wie o czym mówi, ale skoro tak twierdzisz pewnie tak jest.

Miesięcznie banujemy około 1,5 tyś. kont za głównie boty.

Kiedy kończą Ci się argumenty. :13_upside_down:

Regulamin serwer i forum dostępny jest na naszym forum. Regulamin płatności jest dostępny na naszej stronie, a podatek jest odprowadzany, mogą pukać. :7_sweat_smile:

Kiedy koncza sie argumenty? No nie sadze, ladnie to tak wybijac sie na nazwie? Prawda boli? Brak ts'a, za malo pieniazkow, czy strach ze ktos rozpozna "administracje"?

Nie musze ogladac MPCforuma gowniarzu, aby wiedziec wiecej niz ty.

Banujecie boty? Ciekawe, jakos moje dalej odpalone ;)

Jak zapukaja bedzie placz.

Opublikowano
53 minuty temu, VIBROMAX napisał:

Kiedy koncza sie argumenty? No nie sadze, ladnie to tak wybijac sie na nazwie? Prawda boli? Brak ts'a, za malo pieniazkow, czy strach ze ktos rozpozna "administracje"?

Nie musze ogladac MPCforuma gowniarzu, aby wiedziec wiecej niz ty.

Banujecie boty? Ciekawe, jakos moje dalej odpalone ;)

Jak zapukaja bedzie placz.

No tak, przepraszam. Nawet się nie zaczęły...

Kto ma rozpoznać administrację, jeśli nikt w niej się nie ukrywa? Brak tsa? Mamy discorda, na którym jest 1k osób... Kolego, doinformuj się zanim zaczniesz dyskutować!

1 godzinę temu, MS-Dekador napisał:

* Na jednym ch

Niedługo znów off? xD

Patrząc na Tanazwisa nie wiem czy jest to celna uwaga.

Ja sie nie podpisuje tylko zadaje pytania na fb "Jak tam pandora" "Co znów off? xD"

Jak to jest podpisywanie to chyba to wy kiblowaliscie w technikum na infie xD zwlaszcza aryman xD

Nie no, gdzie. 

46996625_291657424788183_7899624985507921920_n.png

Film i nagranie z np. tsa też chcesz? PW :)

Ani Samia, ani Glador nie mają tylu wrogów ile aktualnie mamy my. 3/4 metinowskiej społeczności boli to, że mimo tego, że jest to kolejny rework trzyma się już troszkę czasu i ma sporą rzeszę graczy, a Ty jesteś na jej czele. Masz jakąś wyimaginowaną wizję Pandory i wszyscy dobrze wiemy, że chciałbyś mieć z nią więcej wspólnego niż masz. Boli Cię to, że samym faktem postawienia forum w 2016 roku zniszczyliśmy Ci serwer.

Przechwytywanie.PNG

c:

Opublikowano
2 godziny temu, MS-Dekador napisał:

Niedługo znów off? xD

Jakos inne serwery daja sobie rade a wy nie? lipa jak robi serwer osoba która gówno umie a  uzywa plików tany które były upniete na mpc pzdro

Nigdzie nie pisalem nie mowilem ze to ja xD essik kochanie

Jakos Samia, Glador <3 i inne serwery nie mialy i nie maja problemow ;)

Albo sie cos umie i robi sie to dobrze albo skacze sie na hajs.

Dziwie sie ze takie pajace sie wypowiadają, jak chuja wiedzą. Dla tych co lubią klimat starej pandory, to zapraszam jak najbardziej. 

Lipa ze wypowiada sie osoba która gówno osiągnęła.

Jak nie jesteś pizdą i lubisz walke o spoty, wojny, czy wycieczki na inne królestwa to zapraszam ;P

• Bagietka zmienił(a) tytuł na PandoraMT2 [Dedyk][Easy/Medium]
Opublikowano

Tak masz racje amebo xD macie wrogów bo macie 400-550 graczy xD gdzie Glador ma znacznie wiecej xD o Samii nawet nie wspomnę ;x Przeciez i tak to sie wypierdoli xD ja aryman na wrotach.

sygna.png

Opublikowano
7 godzin temu, MS-Dekador napisał:

Tak masz racje amebo xD macie wrogów bo macie 400-550 graczy xD gdzie Glador ma znacznie wiecej xD o Samii nawet nie wspomnę ;x Przeciez i tak to sie wypierdoli xD ja aryman na wrotach.

Powołujesz sie na Glador i Samie, a sam nie masz nic. Zrób serwer, pokaż ile twoj bedzie mial osób online. No tak, Samia i Glador mają dobre plecy, bo youtuberzy nagrywaja, serwer nowej generacji, najebane wszystkiego po troche, a ludzie mojego pokroju wolą stary klimat, smieszne. Administrator moze nie jest rozgarniety, ale robi tyle ile jest w stanie i to sie powinno docenic, oczywiście dochodzi tez do tego wklad finansowy, bo nie kazdy moze wyjebac 10k zl na reklame+ grafike... 

Opublikowano

Wpadłem zajarany ze stara pandora ohoho  myśle sobie " no to napierdalamy na ostro..." wbiłem 9 lvl i z gry wyjebało. I to chyba na tyle XD

Opublikowano
Dnia 17.12.2018 o 06:09, MS-Dekador napisał:

Weź się w końcu nie udzielaj, jak nie masz nic konkretnego do wzniesienia - wypyndzalaj na te twoje Gladory czy Sramie.

Starzy wyjadacze, pokochają serwer jakim jest pandora. Choć te ataki powinny już być dawno ogarnięte i w ich miejsce wrzucone jakieś porządne zabezpieczenie. 

A graczy jest 2x więcej niż piszesz :_)

Opublikowano

Siemanko, będzie dzialał serwer? Bo zajebiście bym ponapie*dalałbym w Pandorkę :D

stronka nie śmiga

Opublikowano

Sytuacja czasowo opanowana, ataki pewnie wrócą. Pracujemy i monitorujemy sytuacje cały czas, ale to nie takie proste.

Jedyne co możemy Wam zagwarantować to, to, że się nie poddamy, bo jest o co walczyć.

c:

Opublikowano

Wiem, że to v2 i ma być na podobieństwo starego serwera, ale z tym przymusem wbijania skilli to byście sobie naprawdę dali już spokój xD

Czemu to ma służyć na serwerze easy? Myślicie, że mozolne klikanie na kamienie duchowe i fasolki to jakieś nostalgiczne przeżycie dla graczy? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...