Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 [Easy/Medium]

Bagietka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
52 minuty temu, ¢αитαяια ღ napisał:

Stara typowa pandorka?

stara typowa pandora. 

Choć szykuje się mała aktualizacja która ma usprawnić serwer. 

A tak btw to off.

Specjalista
Opublikowano

Generalnie to tak: Serwer jest kotletem z dużą ilością luk i błędów. Aktualnie pandorka leży i kwiczy ponad 24h.

giphy.gif

Opublikowano

Już wszystko wróciło do normy. Przepraszamy za zamieszanie.

Należy usunąć plik PandoraMT2_Launcher.exe z głownego folderu gry i spatchować clienta. 

Zwrot czasu pd i rękawic dojdzie do realizacji w ciągu najbliższych godzin, ewentualnie następnego dnia, ponieważ jeszcze badamy sytuację.

c:

Opublikowano

Serwer ON. Mam prośbę - wymień administratorów/mody na forum bo tam dzieciaczki... Wystarczy, że jakaś KaszaManna napisze, że ktoś mu nie pasuje to Matiass banuje… więc taki trochę śmiech na sali. Jak będzie Ci się chciało to podaj mi ten nick na PW gdzieś to se pogram na razie nie mam zamiaru wbijać na serwer. :P

Opublikowano
36 minut temu, Balvario napisał:

Serwer ON. Mam prośbę - wymień administratorów/mody na forum bo tam dzieciaczki... Wystarczy, że jakaś KaszaManna napisze, że ktoś mu nie pasuje to Matiass banuje… więc taki trochę śmiech na sali. Jak będzie Ci się chciało to podaj mi ten nick na PW gdzieś to se pogram na razie nie mam zamiaru wbijać na serwer. :P

No dokładnie, tak było. :4_joy:

asdasd.PNG

c:

Opublikowano

Szczerze to chciałem pocisnąć, ale w końcu sam się zniszczysz ;P. Więc nie potrzebny w tym mój udział, prosiłem Cię o login - ale po namyślę chciałem bany na oba konta (te na forum i na serwie). Ale widzę nawet o to ciężko . Nie jestem mściwy, po prostu wku*wia mnie jak ktoś próbuje mi wejść na głowę a potem woła kolegów bo ma jakiś problem... 

BTW . Pierwszy napisał *ch*j nas to obchodzi.

A ! Jego CHUJ TO OBCHODZI. Ale nie, bo przecież on jest taki porządny i to w końcu kolega to czemu go banować na sb? + ile osób powinno dostać bany a ich nie dostaje? 

Kończę z tobą dyskusje. Po prostu daj mi bany na te konta a ja zapominam o tej spie*dolonej odsłonie serwera, który niegdyś był moją ukochaną legendą...

@Up 
to fajnie traktujecie graczy którzy mają problem.. 

Gracz: Mam problem, zapomniałem login
Przydupas: C**j na to obchodzi
Gracz - Tilt co da się zrozumieć
Przydupas: Admin Ci odpisze jak mnie przeprosisz za to że pierwszy Ciebie zwyzywałem xD

to się usmiałem xd

Dzięki, że chociaż ktoś mnie rozumie... Dlatego odechciało mi się tu grać.

Opublikowano
52 minuty temu, Molirol napisał:

@Up 
to fajnie traktujecie graczy którzy mają problem.. 

Gracz: Mam problem, zapomniałem login
Przydupas: C**j na to obchodzi
Gracz - Tilt co da się zrozumieć
Przydupas: Admin Ci odpisze jak mnie przeprosisz za to że pierwszy Ciebie zwyzywałem xD

to się usmiałem xd

Na screenie w moim poście wyżej masz przedstawioną sytuację. Drugi pelikan napisał na sb, że ma problem, czego nie powinien robić. Pierwszy pelikan (KaszaManna) napisał w wulgarny sposób, że go to nie interesuje i faktycznie nie powinien tego pisać. Drugi pelikan (Balvario) zaczął go wyzywać, a moderator w tym samym czasie go zbanował - czyli zrobił to co do niego należy. Jako, że pierwszy pelikan napisał w międzyczasie jakąś głupotę na sb, drugi pelikan po zbanowaniu go na sb za wyzwiska pomyślał, że tutaj faktycznie o to chodzi. Ludzie, poważnie?

51 minut temu, Balvario napisał:

Szczerze to chciałem pocisnąć, ale w końcu sam się zniszczysz ;P. Więc nie potrzebny w tym mój udział, prosiłem Cię o login - ale po namyślę chciałem bany na oba konta (te na forum i na serwie). Ale widzę nawet o to ciężko . Nie jestem mściwy, po prostu wku*wia mnie jak ktoś próbuje mi wejść na głowę a potem woła kolegów bo ma jakiś problem... 

BTW . Pierwszy napisał *ch*j nas to obchodzi.

A ! Jego CHUJ TO OBCHODZI. Ale nie, bo przecież on jest taki porządny i to w końcu kolega to czemu go banować na sb? + ile osób powinno dostać bany a ich nie dostaje? 

Kończę z tobą dyskusje. Po prostu daj mi bany na te konta a ja zapominam o tej spie*dolonej odsłonie serwera, który niegdyś był moją ukochaną legendą...

Dzięki, że chociaż ktoś mnie rozumie... Dlatego odechciało mi się tu grać.

I to tyczy się głównie Ciebie. Zacznij używać tego orzecha, którego masz w głowie i nie rób dram z własnej głupoty i/lub niewiedzy...

c:

Opublikowano
1 godzinę temu, Bagietka napisał:

Na screenie w moim poście wyżej masz przedstawioną sytuację. Drugi pelikan napisał na sb, że ma problem, czego nie powinien robić. Pierwszy pelikan (KaszaManna) napisał w wulgarny sposób, że go to nie interesuje i faktycznie nie powinien tego pisać. Drugi pelikan (Balvario) zaczął go wyzywać, a moderator w tym samym czasie go zbanował - czyli zrobił to co do niego należy. Jako, że pierwszy pelikan napisał w międzyczasie jakąś głupotę na sb, drugi pelikan po zbanowaniu go na sb za wyzwiska pomyślał, że tutaj faktycznie o to chodzi. Ludzie, poważnie?

I to tyczy się głównie Ciebie. Zacznij używać tego orzecha, którego masz w głowie i nie rób dram z własnej głupoty i/lub niewiedzy...

Ban za to że odpowiedział na to jak go pocisnął?
Wiem że to nie moja sprawa ale serio tego nie widzisz? 
Czemu drugi "PELIKAN" nie dostał bana tylko jeszcze podawał się za kogoś wyższego? Faworyzacja?

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Molirol napisał:

Ban za to że odpowiedział na to jak go pocisnął?
Wiem że to nie moja sprawa ale serio tego nie widzisz? 
Czemu drugi "PELIKAN" nie dostał bana tylko jeszcze podawał się za kogoś wyższego? Faworyzacja?

Nie, po prostu nie ma w tym nic dziwnego. Shoutbox nie jest miejscem do rozwiązywania problemów - szczególnie takich, które wymagają interwencji administracji. Przez tego typu zachowania na shoutboxie często nie ma nawet miejsca na jakąkolwiek normalną pogadankę, do której on służy (przynajmniej na naszym forum, co jest zresztą zaznaczone!). W sumie w jego reakcji nie ma nic dziwnego. Chociaż faktycznie mógł to zrobić grzeczniej, za co przypuszczam, że dostał ostrzeżenie. Poza małym, nieszkodliwym trollem nic takiego nie zrobił, a to kolega Balvario dał się sprowokować i zaczął go atakować. I nie zapominaj, że rozmawiamy tutaj o blokadzie na shoutboxie. :7_sweat_smile:

Oczywiście nie mogę zabronić Ci wyrażania własnej opinii, ale proszę żebyś tego nie robił, jeśli nie znasz danej społeczności lub jeżeli chcesz to robić, lepiej się z nią zapoznaj. Tego typu komentarze nie wyglądają konkretnie, kiedy nie są poparte doświadczeniem. Tylko po prostu szybkim wejściem i wyjściem w daną sytuację... a ja potem muszę siedzieć i to prostować.

@down

19 minut temu, Balvario napisał:

Baw się dobrze z kolegami i z Pandorą. Ja już skonczylem dyskusje , wyszedłem na najgorszego a stwierdziłeś, że z moim nastawieniem I tak mi nie pomożesz.

Ujmując sam serwer może bym polecił, ale że wzgląd na tą chorą faworyzacje I jednym pozwalanie A drugim nie po prostu nie jestem w stanie tego serwera polecić. 

Skąd mam mieć pewność, że jak kolega będzie bocił to go zbanujecie? Skoro było wam ciężko równie kaszę manną zbanowac aaa no i oczywiście po banie na sb kolega manną z modem fajny ubaw mieli ze mnie.

Ogarnij kogo ty przyjmujesz do teamu kto z kim ma układy A potem gadaj.

To mój ostatni post pod tym postem nie chce mieć więcej niż wspólnego z tym serwerem.

Mam nadzieję tylko, że zbanujesz moje konta bo nie chce by na tym syfie był jakiś mój ślad.

Bo robisz z siebie idiotę, a potem dziwisz się, że nikt nie chce Ci pomóc lub, że ludzie się z Ciebie śmieją.

asdasd.thumb.PNG.288861838648d6e65b86ea59bca8b96b.PNG

Nie dziw się, że za tego typu teksty nikt nie chce Ci pomóc. Zamiast wypisywać takie głupoty na forum, na którym nikt nie jest w stanie ich zweryfikować, dodaj tu lepiej screeny tego co sam pisałeś. Miej jakiekolwiek jaja i się przyznaj lub wynocha mi stąd.

To również mój ostatni post w tej sprawie.

c:

Opublikowano

Baw się dobrze z kolegami i z Pandorą. Ja już skonczylem dyskusje , wyszedłem na najgorszego a stwierdziłeś, że z moim nastawieniem I tak mi nie pomożesz.

Ujmując sam serwer może bym polecił, ale że wzgląd na tą chorą faworyzacje I jednym pozwalanie A drugim nie po prostu nie jestem w stanie tego serwera polecić. 

Skąd mam mieć pewność, że jak kolega będzie bocił to go zbanujecie? Skoro było wam ciężko równie kaszę manną zbanowac aaa no i oczywiście po banie na sb kolega manną z modem fajny ubaw mieli ze mnie.

To mój ostatni post pod tym postem nie chce mieć więcej niż wspólnego z tym serwerem.

Mam nadzieję tylko, że zbanujesz moje konta bo nie chce by na tym syfie był jakiś mój ślad.

Opublikowano
Dnia 20.12.2018 o 14:55, diablo9816 napisał:

Przeciez masz handlarza z kamieniem teczowym? xD

Z tego co pamiętam z klasyka, to pierwszy skill trzeba wbić manualnie, bo tęczowy trochę kosztuje.

Opublikowano
Dnia 22.12.2018 o 23:18, Balvario napisał:

Od długiego czasu nie grałem w Metina i postanowiłem że zagram sobie. Znalazłem Pandorkę i mówię spoko, zagram. Wszedłem zobaczyłem kilka botów z WH, mówię kurcze to chyba działa to czemu ja nie mogę? Pobrałem i śmigam z WH i tak do 80lvl i się znudziłem :D Więc z boceniem się zgodzę.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Dużo osób jest zdania, że reaktywacje Pandory nie mają sensu, bo serwer jest robiony tylko dlatego, że administracja chce szybko zarobić i uciec. Ja grałem na każdej reaktywacji Pandory, Tanavisie i było bardzo fajnie, można było się nieźle pobawić, zrobić dobrą postać. Nie jestem tego zdania co Sa bal, który odzywał się tylko wtedy gdy coś się psuło. Teraz pykło i nic nie mówi.

Zapraszam na serwer spoko wojenki, bitki na spotach i dużo ludzi w grze.

4 godziny temu, VeltaR napisał:

Ile osób śmiga w godzinach szczytu? Jest sens pobierać, żeby się pobawić? 

W godzinach szczytu to ok. 1400, ale ludzie włączają też następne konta na bonowanie itemków.

sygnatura02.png

Opublikowano
8 godzin temu, VeltaR napisał:

Ile osób śmiga w godzinach szczytu? Jest sens pobierać, żeby się pobawić? 

Rekordowo było nawet 1600, ale trzeba liczyć się z tym, że znaczna część to maszynki, bo ludzie potrafią stawiać ich po 2-3, a nawet 4. Także takiego stałego online jest ok. 1k.

7 godzin temu, diablo9816 napisał:

1k+. W tej chwili znowu serwer nie dziala wiec nie wiadomo kiedy zagrasz :D-+

Firewall się wyłączył, a że jesteśmy atakowani praktycznie 24/7 to zlagowało strasznie serwer. Wszystko zaczęło działać po około 2 godzinach. Przepraszamy za utrudnienia.

c:

Opublikowano
Dnia 22.12.2018 o 23:18, Balvario napisał:

dobra dales sie zbaitowac kaszy i jeszcze cos ryczysz, wielka kurwa strata jakis balvario skonczyl grac na pandora xd

polecam serwer, najlepsze bitki o spoty tylko na pandora :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...