-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
coolwhip
coolwhip
Witam, w wolnych chwilach piszę swoją grę przeglądarkową. Chcę się podzielić z wami postępem prac i zapytać o opinie i propozycje.
Screenshot
Wszystkie obrazki włącznie z logiem to placeholdery :)
Więcej screenów na moim blogu kliknij tutaj.
Historia tego projektu jest taka że chciałem sobie zagrać w grę tego typu ale żadna z tych które znalazłem mi nie odpowiadała przez to zdecydowałem że napiszę ją sam :)
Na ten moment wszystko co sobie wymyśliłem w mniejszym lub większym stopniu mi wyszło, a to co nadal jest do zrobienia oczekuje aż znajdę wolny czas.
Jeśli ktoś z was chciałby w nią kiedyś zagrać i dołożyć swój wkład to piszcie propozycje to na pewno pomoże.
Dodam że do wyglądu jeszcze się nie przykładałem bo staram się wypracować aby funkcje które sobie wymyśliłem działały. Największą satysfakcję daje mi jak coś w końcu zaczyna działać i moja gra staje się grywalna. Frontend i tłumaczenie to chwila wiec zostawiam to sobie na później ;d
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.