Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy hosting TitanAxe jest dobrym wyborem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ci polecam Pukawka.pl sam z go używam. Titanaxe jest ok, ale odradzam Enderchest są tam lagi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano

Ja serdecznie Titanaxe polecam, jednak jeżeli decydujesz się na zmianę to na lvlup.pro, sam używam i jestem zadowolony między innymi z cen.

Opublikowano

TitanAxe i LVLUP dwa dobre hostingi, ale jak już to polecam LVLUP.pro, ze względu na miły koszt dla oczu, ale od strony VPS od nich.

• Marosking zmienił(a) tytuł na Czy hosting TitanAxe jest dobrym wyborem? - opinie użytkowników
Opublikowano

polecam titanaxe, ostatnio startowałem i bez żadnego problemu wpuściłem 180 graczy, wystarczy dobrze skonfigurować pluginy/silnik, zakupić porządnego antycrasha i będzie dobrze.

Opublikowano

Korzystałem i z enderchest i titanaxe ale stanowczo mogę powiedzieć że titanaxe jest o wiele lepszym hostem.
+ rozliczenie co tydzień (w EC jest co miesiąc);
+ tanie domeny .pl (jestem przeciwnikiem darmówek z na*wa.pl);
+ dobry support odpowiada w 5-10 minut (EC to około 5 dni);
+ niskie ceny (jak kto uważa);
+ strona www serwera w cenie, która jakoś wygląda;
+ jest to firma zarejestrowana w Kielcach;
- brak serwerów TS w Europie - i tak został wyparty przez darmową alternatywę Discorda; 
- czasem występujące błędy z Bungeecordem, HexaCordem i innymi tego typu proxy.

Ewentualnie zacząć korzystać z cywilizowanych wersji gry.

4 godziny temu, vershider napisał:

zakupić porządnego antycrasha i będzie dobrze.

8aVvxa2.png

• 2 tygodnie później...
Gość Szifterka
Opublikowano

Patrząc na jakość oraz ceny to TitanAxe jest najlepszy w swej cenie, do tego:

• Świetny support, pomogą ze wszystkim
  • Rozliczenie jest co tydzień a nie jak gdzie indziej, co miesiąc
  • Dość tanie domeny .pl które raczej są standardem na serwerach w tych czasach, a nie jakieś .ench.pl
  • Firma jest zarejestrowana w Polsce, co jest sporym atutem
  • Z serwerem dostajemy stronę WWW, która wygląda bardzo dobrze

I niestety są minusy ale chyba można je wybaczyć:

• Brak serwerów TS w Europie, są one zagranicą ale to chyba nie problem skoro TS został wyparty przez darmową alternatywę jaką jest Discord
  • Zdarzą się również małe błędy ale można przymknąć oko na to

Ogólnie to ten hosting mogę serdecznie polecić bo jest rzetelny, wart swojej ceny i nie mają gdzieś swoich klientów.

Opublikowano

Ogólnie, titanaxe jest jednym z lepszych hostingów.

Support jest naprawde dobry aczkolwiek minusem jest to ze w razie problemów np z łączeniem bungeecord'a niestety mój znajomy takowej pomocy nie uzyskał, odesłali na wiki aczkolwiek nic po za tym nie zrobili(do dziś wyskakuje mu błąd).

Można opłacić serwer co tydzień więc jest to duży + bo nie każdego stać na opłacenie co miesiąc a przez tydzień posiadając wystartowany serwer może zarobić.

Firma jest zarejestrowana w Polsce co się dość dobrze wyróżnia i jest to dobry atut.

Zakupując serwer mamy w gratisie stronę WWW na której możemy zrobić wszystko - sklep, kontakt, regulamin i wiele więcej, dodatkowo strona jest łatwa w konfiguracji co oznacza wielki +.

Jestem w stanie polecić hosting Titanaxe ze względu takiego iż jest to jeden z lepszych hostingów, ceny są nie wielkie a zarazem usługi warte swojej ceny.

• 2 lata później...
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Czy hosting TitanAxe jest dobrym wyborem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...