Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SamosMT2.pl [Dedyk][Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, morjaN napisał:

Patch też dalej nie działa. 

Generalnie patcher nadal rip. Kazali sprawdzić pliki w folderze patch.ini żeby była prawidłowa domena, aczkolwiek taka widnieje i tak nie pobiera nic i nie da się dołączyć na serwer... 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko już działa poprawnie. Strona jak zarówno patcher. Bez spatchowania klienta nie wejdziecie na serwer.

image.png

Opublikowano
9 godzin temu, Nedkelly napisał:

Fajny serwerek, dodałbym tylko najróżniejsze kostiumy i fryzury do IS na stałe, było by na opłaty maszyny. 

wtedy zepsułoby to cały zamysł serwera

Opublikowano

Serwer strasznie pobugowany . Prowadzisz rozmowe z Radkiem piszesz mu bugi ten sie denerwuje i permy daje XDDD

Od 50 lv jest podwójny biolog i dostaje sie podwójne bonusy . DT zbugowane  wchodzi ci random loga i wywala cie z dt  kupujesz item u npc sellasz go i zarabiasz 6kk od itemku ten serwer nie ma gospodarki bo jest zniszona a to 4 dzien serwera nic nie jest tu wartosciowe  . Jest jeszcze sporo innych bugow błedów ktore Radziu kiedyś ogarnie ale kiedys bo on tylko moze cos robic na tym serwerze , współczuje dla GM Nastek bo wszystko rzucaja sie do niego a on za bardzo nic  nie może . Serwer popatrzylem z kazdej strony nie opłaca sie zaczynać gierki . Pozdrawiam cieplutko .

AAA zapomniałem dodać dwie mapki zin dwa riperki do zbicia

Opublikowano
40 minut temu, RampaGe! napisał:

Serwer strasznie pobugowany . Prowadzisz rozmowe z Radkiem piszesz mu bugi ten sie denerwuje i permy daje XDDD

Od 50 lv jest podwójny biolog i dostaje sie podwójne bonusy . DT zbugowane  wchodzi ci random loga i wywala cie z dt  kupujesz item u npc sellasz go i zarabiasz 6kk od itemku ten serwer nie ma gospodarki bo jest zniszona a to 4 dzien serwera nic nie jest tu wartosciowe  . Jest jeszcze sporo innych bugow błedów ktore Radziu kiedyś ogarnie ale kiedys bo on tylko moze cos robic na tym serwerze , współczuje dla GM Nastek bo wszystko rzucaja sie do niego a on za bardzo nic  nie może . Serwer popatrzylem z kazdej strony nie opłaca sie zaczynać gierki . Pozdrawiam cieplutko .

Dzięki za miłe słowa, powodzenia.

image.png

Opublikowano
Dnia 10.12.2018 o 23:45, RampaGe! napisał:

Podsumowanie serwera od A do Z, nie polecam szkoda czasu na ten serwer. Gospodarka na tym serwerze umarła godzinę po starcie :8_laughing:

1377808813-U903831.png

Opublikowano
Dnia 9.12.2018 o 13:16, Exandros7101 napisał:

Serwer może byłby i dobry ale.... zwykły koń? na prawdę ? wchodząc do m1 widać obraz metina sprzed 11 lat... pusto ponuro a pasowałoby trochę odświeżyć.

A mnie się to właśnie podoba.

Serwer słaby pod względem bugów i gospodarki (jedyna warta rzeczy to PD na 1h), ogarniaj to co ludzie Ci piszą to będzie szło do przodu. Bo na razie słabo @WebRadek, nie olewaj ludzi. :D

__

Wszystko pięknie, dziś skończyłem grę - nie podoba mi się tu w cholerę, ta Topka, ten Nastek, Ci gracze... 

Radzio ogarnij ludzi jakich wprowadzasz na serwer a potem startuj. Bo dawanie banów za "nieodpisywanie" - jest po prostu zabawne, tym bardziej, że typo odpisał (chyba Nastkowi) na forum iż miał beznadziejne łącze i go rozłączyło. A jak na razie nikt mu nie odpisał.

Szkoda, że taka kupa wyszła - a zapowiadało się tak pięknie ;-;. Podsumowując - nie polecam ze względu na Nastka (maszyna do banowania i faworyzowania).

Ludzie piszą o jakiś bugach na skrzynki/z kasą , do mnie się srają, że niby jakimś botem "ililililll" spamie, że niby wszystkowiedzący jestem i sam bocę i buguje grę XDDD (tak topka jest na bugach - jeśli ludzie piszą o bugach (chociaż to tylko moje przypuszczenia)). 

Tak więc ogólnie nie polecam i Pozdrawiam Radek - ogarnij serwer. ;-;.

+1:nie zostały mi zwrócone te 6x ebo +9, NASTEK MI NIE ODPISAŁ - PEWNIE BOCIŁ. Ehhh... hipokryzja

A i zbanuj perma "Wojownik" - to moja postać.

Opublikowano

Podsumowując dwudniową gre na samos... ściek ... jednego dnia zniknął mi jeden item drugiego po zalogowaniu nie było juz polowy eq. Administracja nie wie chyba jak uporac sie z bledami... 

Takze dziekuje NEXT PLS

Opublikowano

Również nie polecam.  Powiesz cokolwiek złego na temat serwera = perm. Faworyzacja określonej gildii i graczy, Rozgrywka jest zepsuta na każdym szczeblu. Jednym słowem syf i radze trzymać sie daleko od tego serwera. Bez odbioru!

Opublikowano
Dnia 11.12.2018 o 15:32, Jacob S napisał:

Standardowy serwer, po długiej przerwie chciałem gdzieś zagrać, ale to nie będzie tutaj.

Powodzenia.

Dzięki za opinie, pozdrawiam.

21 godzin temu, ~1964~ napisał:

Podsumowanie serwera od A do Z, nie polecam szkoda czasu na ten serwer. Gospodarka na tym serwerze umarła godzinę po starcie :8_laughing:

Rozumiem Twoje rozczarowanie, każdy ma swoje gusta i guściki.

19 godzin temu, RampaGe! napisał:

Dodam jeszcze ze wczoraj w nocy ludziom poznikało eq http://forum.samosmt2.pl/showthread.php?tid=18&pid=102#pid102

Nie marnujcie czasu na ten ściek Pozdrowiam RUMCAJSIK

Hejo Rumcajs, itemy zostały zwrócone i już nie znikają.

10 godzin temu, Balvario napisał:

A mnie się to właśnie podoba.

Serwer słaby pod względem bugów i gospodarki (jedyna warta rzeczy to PD na 1h), ogarniaj to co ludzie Ci piszą to będzie szło do przodu. Bo na razie słabo @WebRadek, nie olewaj ludzi. :D

Kiedyś robiłem wszystko co chcieli gracze i serwer posypał się w kilka dni, dzięki za poradę.

7 godzin temu, Bombelek28 napisał:

Podsumowując dwudniową gre na samos... ściek ... jednego dnia zniknął mi jeden item drugiego po zalogowaniu nie było juz polowy eq. Administracja nie wie chyba jak uporac sie z bledami... 

Takze dziekuje NEXT PLS

Itemy zostały zwrócone i już nie znikają, pozdrawiam.

5 godzin temu, kamikatze9 napisał:

Również nie polecam.  Powiesz cokolwiek złego na temat serwera = perm. Faworyzacja określonej gildii i graczy, Rozgrywka jest zepsuta na każdym szczeblu. Jednym słowem syf i radze trzymać sie daleko od tego serwera. Bez odbioru!

Nigdy nie było, nie ma i nie będzie faworyzacji graczy.

Pozdrawiam.

image.png

Opublikowano
15 godzin temu, WebRadek napisał:

Dzięki za opinie, pozdrawiam.

Rozumiem Twoje rozczarowanie, każdy ma swoje gusta i guściki.

Hejo Rumcajs, itemy zostały zwrócone i już nie znikają.

Kiedyś robiłem wszystko co chcieli gracze i serwer posypał się w kilka dni, dzięki za poradę.

Itemy zostały zwrócone i już nie znikają, pozdrawiam.

Nigdy nie było, nie ma i nie będzie faworyzacji graczy.

Pozdrawiam.

Ludzie nadal piszą na forum ze itemki nie zostały zwrocone wiec nie klam . Powiem ci tak dziwne ze dzien po moim banie wjebało itemki ludziom na serwie . 0 zabezpień masz na serwerku nawet nie chciałeś o to zadbać pewnie , Powodzenia z takim serwerem i odradzam gry na nim

Opublikowano
18 minut temu, RampaGe! napisał:

Ludzie nadal piszą na forum ze itemki nie zostały zwrocone wiec nie klam . Powiem ci tak dziwne ze dzien po moim banie wjebało itemki ludziom na serwie . 0 zabezpień masz na serwerku nawet nie chciałeś o to zadbać pewnie , Powodzenia z takim serwerem i odradzam gry na nim

Ty no pokaż hackerze co tam masz w zanadrzu ;d 

Opublikowano

A jak dla mnie, serwer całkiem w porządku. Dzisiaj zacząłem grać wbiłem 41 lv. Jedyny minus jak dla mnie na razie, to mało grających osób. Grałem dzisiaj prawie cały dzień i wydawało mi sie że jestem sam na serwerze. Mam nadzieje, że z czasem zawita więcej osób, a administracja ogarnie wszystkie niedoróbki :) Pozdrawiam!

Opublikowano
1 godzinę temu, puzzle99 napisał:

A jak dla mnie, serwer całkiem w porządku. Dzisiaj zacząłem grać wbiłem 41 lv. Jedyny minus jak dla mnie na razie, to mało grających osób. Grałem dzisiaj prawie cały dzień i wydawało mi sie że jestem sam na serwerze. Mam nadzieje, że z czasem zawita więcej osób, a administracja ogarnie wszystkie niedoróbki :) Pozdrawiam!

Miło to usłyszeć. Staramy się jak możemy, aby na serwerze grało się jak najlepiej ;)

image.png

Opublikowano
3 godziny temu, MorteuszUNBAN napisał:

Ta lajkuś w team? 

Arcan pyta xD

Lajkuś nie jest w team tylko pomaga mi z tym czego nie wiem. Ja pomagam jemu on mi.

//

Dzisiaj o godzinie 00:00 pojawi się ważny temat na forum serwera :)

image.png

Opublikowano

Byłem, zagrałem z czystym sercem mogę powiedzieć że na serwerze jest nudno.
Poza biologiem i oklepanymi misjami można jedynie bić moby.
Administracja pokazała że jest niesłowna.
Administracja nie patrzy na graczy tylko idzie swoim tokiem myślenia dlatego myślę że  nowych graczy nie przybędzie a po czasie tym użytkownikom co grają teraz się znudzi.
Około 12 osób na serwerze.
Moim zdaniem serwer nie dopracowany.

Nie polecam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer już padł, można zamknąć temat i wyjebać go jak najdalej się da. Kiedy jakieś s2, s3? Może w końcu jakaś beta?

1377808813-U903831.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...