Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SamosMT2.pl [Dedyk][Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, xDefqonOnex napisał:

No nic wbiję i zobaczę, czy warto tracić cenny czas na serwer...
Ale to kilka godzinek po starcie człowiek uczy się na błędach i nie wbijam od razu na serwery ;).

Oczywiście rozumiem ;)

6 minut temu, Szubrawiec94 napisał:

mam blad logowania

Bo start o 18.

4 minuty temu, mikimouse93 napisał:

Nie mogę się zalogować :D Wylaczyłes rejestracje ?

Nie. Rejestracja jest online.

4 minuty temu, Naestr napisał:

Rejestracja działa, start 18:00.

1 minutę temu, .Bladow napisał:

Mam takie pytanko, jesteś w stanie utrzymać serwer bez wpływów z IS ? W sumie spoko bo nie robisz tego w celach zarobkowych dlatego wiem a raczej mam nadzieje że serwer postoi długo.

Dam radę ;)

image.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
7 minut temu, .Bladow napisał:

Jeszcze jedno pytanko czy zmiana klasy postaci jest możliwa do którego levela? jakbym chcial zmienic np z body na mentala ?

do 30 u starszej pani

image.png

Opublikowano
6 godzin temu, Balvario napisał:

Strona się nie załadowuje i nici z grania. :/

Hej, dzięki za informacje.

Już błąd został zgłoszony do dostawcy naszego serwera, na którym oparta jest strona oraz forum. Mam nadzieję, że załatwią to w jak najszybszym czasie.

Przepraszam za problemy.

https://www.facebook.com/Samospl/posts/1479371988873868?__tn__=-R

image.png

Opublikowano
1 godzinę temu, GoldenAge1 napisał:

Działa serwer ? Bo nie mogę wbić do gry...

Działa. Możliwe, że trafiłeś na przerwę techniczną.

56 minut temu, morjaN napisał:

Chciałem wbić a strona off.

MAcie opcję żeby zamienić moby na psy? fajnie by było :D 

Strona jest wyłączona, bo jakiś niemiły pan zażyczył sobie ataków. Czekamy na reakcję hostingu, aby wszystko połatała i strona wraz z forum będą działać. 

Dane pana atakującego także posiadamy :)

image.png

Opublikowano

Generalnie nadal nie mogę dołączyć na serwer. Przy wyborze postaci wyrzuca mnie do ekranu logowania. Patcher ciągle stoi w miejscu na zasadzie 0% i nic się nie dzieje. Antywir wyłączony. :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
26 minut temu, GoldenAge1 napisał:

Generalnie nadal nie mogę dołączyć na serwer. Przy wyborze postaci wyrzuca mnie do ekranu logowania. Patcher ciągle stoi w miejscu na zasadzie 0% i nic się nie dzieje. Antywir wyłączony. :/

Pobierz ponownie klienta, bo patcher musi pobrać Ci pliki.

12 minut temu, matixos napisał:

założycie mi konto ?? pisałem na fb ale brak reakcji

Tak.

6 minut temu, morjaN napisał:

Hosting może odezwać się dopiero w poniedziałek, chyba. Złóżcie jakąś poboczną rejestracje i alternatywny link do klienta :D 

Jeżeli do godzin wieczornych nie wróci to zrezygnuje z ich usługi i wykupię nową. To był słaby atak, a trzyma cały dzień.

Ps. Wykupiłem już ochronę anty ddos w razie w.

image.png

Opublikowano
1 minutę temu, WebRadek napisał:
14 minut temu, matixos napisał:

założycie mi konto ?? pisałem na fb ale brak reakcji

Tak.

na Facebook ?

Opublikowano
5 minut temu, WebRadek napisał:

Pobierz ponownie klienta, bo patcher musi pobrać Ci pliki.

Z chęcią bym pobrał, tylko ze strony nie mam jak dopóki nie wróci, a z wczoraj z linku gdy pobierałem pokazuje odmowe dostępu 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
1 minutę temu, GoldenAge1 napisał:

Z chęcią bym pobrał, tylko ze strony nie mam jak dopóki nie wróci, a z wczoraj z linku gdy pobierałem pokazuje odmowe dostępu 

Cytat

image.png

Opublikowano
12 minut temu, WebRadek napisał:

Dzięki wielkie. Pobrałem, ale patcher nadal nie reaguje :( . Nie wiem co się stało, a dzisiaj jeszcze normalnie expiłem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i serwer okazał się jedną wielką kupą. Na tak zbugowanym serwie dawno nie grałem, nie wiem po co ta beta była jak tak prostych bugów nie zauważyli albo nie chcieli zauważyć.  Myślałem że będzie spoko ale się zawiodłem, ogólnie nie polecam tragedia.

Opublikowano

Chciałem zagrać, oderwać się od syfów classiców itd a tu:

Apache is functioning normally

Smutek troszkę :(

Opublikowano

Ja tu do m2 na spota wbijam i jeb Wyjebalo klienta XDDD nic nie idzie nie laduje.

Czekamy do jutra bo milo sie gra 

Opublikowano

Strona prawdopdoobnie będzie dzisiaj o północy, mimo konkurencji gra tutaj ponad 100 graczy - wiec jesteśmy zadowoleni. Co do patchera - pobiera on na ten moment same potrzebne pliki, a grę odpalamy za pomocą exe :)

Mimo braku IS'u, wciąż będziemy się starać, serwer będzie stał do ostatniego gracza włącznie.

Opublikowano
24 minuty temu, Naestr napisał:

Strona prawdopdoobnie będzie dzisiaj o północy, mimo konkurencji gra tutaj ponad 100 graczy - wiec jesteśmy zadowoleni. Co do patchera - pobiera on na ten moment same potrzebne pliki, a grę odpalamy za pomocą exe :)

Mimo braku IS'u, wciąż będziemy się starać, serwer będzie stał do ostatniego gracza włącznie.

Bez tego patchera, nie jestem w stanie dołączyć do gry... Po wybraniu postaci, gdy następuje animacja po chwili powraca do okna logowania i tak jest od około godziny 13 po przerwie. Nie wiem czy tylko ja tak mam czy nie, lecz na serwer nie mogę wejść :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Drodzy Gracze,

Strona wróciła ;)

Ze względu na praktycznie całodniowy brak dostępu do strony co się wiąże z brakiem możliwości zakładania kont/pobierania klienta oraz patchowania przygotowałem dla Was rekompensatę.

W dniu dzisiejszym (niedziela 9.12) włączone są raty 50% przez 24h!

Dodatkowo od godziny 16, co 2 godziny będzie organizowany konkurs OX (2 rundy).

Idealny czas, aby rozpocząć grę! :)

image.png

Opublikowano
6 godzin temu, WebRadek napisał:

Drodzy Gracze,

Strona wróciła ;)

Ze względu na praktycznie całodniowy brak dostępu do strony co się wiąże z brakiem możliwości zakładania kont/pobierania klienta oraz patchowania przygotowałem dla Was rekompensatę.

W dniu dzisiejszym (niedziela 9.12) włączone są raty 50% przez 24h!

Dodatkowo od godziny 16, co 2 godziny będzie organizowany konkurs OX (2 rundy).

Idealny czas, aby rozpocząć grę! :)

No to pykam bo z nudów umieram :D 

//EDIT

Coś nie mogę postaci założyć xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...