Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UNDETECTED | Priv Scripts Platform

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nie jest tak, że to twój stary dobry znajomy?

No i według tej informacji co napisał, to skończył z kodem i czeka aż mu webhook discorda przyjmie (?). Ale po co mu apka discorda do inicjowania bibliotek lola?

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
10 minut temu, Huracan napisał:

Czyli chcesz nam powiedzieć ze to wszystko był jeden wielki scam chociaż tak zachwalałeś ten projekt. Moim zdaniem mogłeś bardziej prześledzić tego typka i się bardziej upewnić bo teraz straciłeś na wiarygodności tak samo jak on. 

Nie, nie próbuje powiedzieć że to scam,  choć na chwile obecną tak to wygląda.

Zachwalałem bo wiem jak działa i bardziej pragnę reaktywacji niż tego żeby oddał pieniądze.

7 minut temu, xOstateczny napisał:

A to nie jest tak, że to twój stary dobry znajomy?

No i według tej informacji co napisał, to skończył z kodem i czeka aż mu webhook discorda przyjmie (?). Ale po co mu apka discorda do inicjowania bibliotek lola?

To nie mój stary dobry znajomy tylko znajomy z sieci. 

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Czekamy na konkretne rozwiązanie tej sytuacji - jeżeli któryś z użytkowników forum nie odzyska swoich pieniędzy, niestety zmuszeni będziemy potraktować to jak każde inne oszustwo finansowe na tym forum, a wiemy, z czym to się łączy. Tylko i wyłącznie dlatego ten temat jeszcze tu jest - czekamy 24h na ewentualne rozwiązanie sytuacji tutaj, następnie temat trafi do kosza, a my pozostaniemy otwarci na kontakt od osób, które zostały pokrzywdzone, jeśli takowe będą. Oczywiście myślę, że oczywistym jest, iż dla tematu tej platformy w tym dziale nie ma już miejsca - nawet, jeżeli sytuacja się wyjaśni. To, jak to wszystko wygląda w tej chwili, nie jest zbyt poważne a już zwłaszcza nie jest profesjonalne i liczymy, że sytuacja zostanie rozwiązane przez autora tematu, jeżeli w inny sposób nie będzie się dało.

W razie wszelkich pytań czy chęci zgłoszenia problemów @Lord Makin i ja pozostajemy do dyspozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...