Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 1000zł Android - listopad 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: 1000zł
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: Listopad/Grudzień 2018
Pożądany rozmiar ekranu w calach: 5,5+ 
Jaki system operacyjny preferujesz?: Android
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): Internet, zdjęcia, multimedia, praca, studia
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): 

Chciałbym, żeby telefon obsługiwał NFC, miał czytnik linii papilarnych. Coś niezawodnego do codziennego użytku. Aktualnie posiadam Xiaomi Redmi 4A. Telefon sam w sobie fajny, ale po kilku miesiącach i aktualizacjach MIUI już trochę ociężały.
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: Nie
Czy urządzenie może być używane?: Nie

Opublikowano

W okolicach 1000zł znajdziesz Galaxy S7 Edge spełniający podane warunki, używane od 500-800 a nowe do 1100zł (oczywiście nie u operatorów).

Opublikowano

Ja polecę Huaweia P20 lite - nowy już od 1050 PLN , użytkuje od czasu premiery i nie mam żadnych zastrzeżeń, dodatkowo spełnia wszystkie podane przez Ciebie wymagania.

Opublikowano

Od siebie poleciłbym Galaxy A5 2017. Korzystam z niego od prawie 2 lat i powiem Ci szczerze, że działa całkiem dobrze. Bateria trzyma cały dzień, przy dość częstym użytkowaniu. W razie czego telefon posiada szybkie ładowanie, wiec naładujesz go do 80-90% w niespełna godzinę. Bardzo przyjemna nakładka od samsunga. Prosta w obsłudze. Czytnik linii papilarnych działa bez zarzutów. Sam telefon posiada bardzo ładny design i prezentuje się, jak dla mnie elegancko. Myślę, że aktualna cena, czyli ok 800 zł, jest naprawdę w porządku za taki telefon.

Opublikowano

Z uwagi na NFC odpadają wszystkie budżetowe, mniej lub bardziej, Xiaomi. Wobec tego smartfonem z dobrym foto do 1000 zł, który mogę Ci polecić jest Huawei Mate 10 Lite . W zasadzie bratni model do P20 Lite - identyczne podzespoły, jednak można go kupić taniej, ma lepszą baterię i podwójny obiektyw do selfie, no i nie ma notcha (co dla mnie jest zaletą), ma też bardziej "poręczne" proporcje 18:9. 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...