Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teesik.pl - Publiczny serwer TS3

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Damianek ;) napisał:

Ty nie pomagasz autorowi Bota, tylko osobie która z niego korzysta, gdybyś był fachwocem w tej dziedzinie byś sie umówił na PW i załatwił sprawę.

Postepujesz w ten sposób nieprofesjonalnie jak na miare osoby majacej taka rangę na forum.

Niestety, nie zamierzam jego aplikacji wspierać oraz pomagać w jej rozwoju. Następnym razem poproszę o bardziej kreatywne wypowiedzi na temat projektu Teesik.pl

Z poważaniem,

`.Łukasz.

Opublikowano
22 godziny temu, Vosly napisał:

Drogi Łukasz'u, tutaj nie chodzi o wspieranie kogoś projektu :)

Posty: #52-56 pokazują, że Ty nie ogarniasz podstaw. Napisał Ci treść błędu (brak zainstalowanego PHP) a Ty podajesz mu kolejne komendy związane z wykonaniem pliku PHP

Po raz kolejny są to tylko i wyłącznie treści a brak dowodów. 

Nie muszę pokazywać innym swoich umiejętności. Wystarcza, że widzą to moi stali użytkownicy i znajomi.

Opublikowano

Chciałabym tylko prosić, aby dalsze posty miały związek z samą publikacją serwera lub jego prowadzeniem przez autora, a nie z zachowaniem, które zaprezentował w innym temacie. Owszem, jeśli argumentuje to Waszą nieprzychylną odpowiedź, to jest to zrozumiałe, natomiast samo komentowanie tu jakiegoś zachowania z innego wątku jako "nieprofesjonalne" stanowczo odbiega od tematu.

Dnia 28.02.2019 o 16:52, Damianek ;) napisał:

Postepujesz w ten sposób nieprofesjonalnie jak na miare osoby majacej taka rangę na forum.

Dla wyjaśnienia - ten użytkownik nie posiada już żadnej rangi funkcyjnej.

Opublikowano

Bardzo porządny teamspik fajna automatyzacja miłą atmosfera jak i administracja bardzo polecam ten ts ze względów technicznych i atmosferę.

Pozdrawiam  miła Pani z ts. :p 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyjaśnimy kilka kwestii :)

1. nie chwal się pieniędzmi, których nie masz, okej? Chwalić się cudzym kontem każdy potrafi :)    (nie chce mi się teraz szukać screenów na to bo mam lepsze, czytaj niżej)

2. Twierdzisz, że posiadasz doświadczenie, a kolejny raz zbanowali Ci serwer (wcale mi nie przykro)

3. Dla Twojej świadomości GBot, nie jest mój bot tylko Golda :) ja mu tylko pomagałem.

4. Twierdzisz, że potrafisz skonfigurować bota query, masz pro elo zajebiste zabezpieczenia? WJEŻDZA NAJLEPSZY SCREEN EVER http://prntscr.com/n2rcbf

Mam wymieniać dalej? Nie polecam serwera ze względu na słabe zabezpieczenia.

lubie-to-png.png

Opublikowano
2 godziny temu, Canecorso napisał:

Wyjaśnimy kilka kwestii :)

1. nie chwal się pieniędzmi, których nie masz, okej? Chwalić się cudzym kontem każdy potrafi :)    (nie chce mi się teraz szukać screenów na to bo mam lepsze, czytaj niżej)

2. Twierdzisz, że posiadasz doświadczenie, a kolejny raz zbanowali Ci serwer (wcale mi nie przykro)

3. Dla Twojej świadomości GBot, nie jest mój bot tylko Golda :) ja mu tylko pomagałem.

4. Twierdzisz, że potrafisz skonfigurować bota query, masz pro elo zajebiste zabezpieczenia? WJEŻDZA NAJLEPSZY SCREEN EVER http://prntscr.com/n2rcbf

Mam wymieniać dalej? Nie polecam serwera ze względu na słabe zabezpieczenia.

Witaj,

Jestem osobą, która lubi się chwalić innym co w życiu osiągnąłem i mam do tego pełne prawo i nie będziesz mi tego zabraniał Ty, ani nikt inny. Zbanowali serwer, człowiek całe życie uczy się na błędach i te błędy staram się naprawiać i tak się właśnie dzieję a jeszcze dodatkowo dodam, że do zbanowania użytkowników Ty się tego podjąłeś i nawet twoi najbliżsi koledzy mi to powiedzieli, to tylko pokazuje jak bardzo Cię ktoś lubi i jak bardzo lubisz psuć komuś projekt bo Tobie się nic nie udaje, ale teraz nie dojdzie do takiej sytuacji nigdy, #ts3bahu.  Nie interesuje mnie zbytnio czyj to bot.. Ty go udostępniłeś a z racji, iż oboje się nie lubimy, nie będę wspierał czegoś, co zostało przez Ciebie udostępnione. Jeżeli chodzi o zabezpieczenia strony, nie jestem twórca strony i nie do mnie takie pretensje tylko do twórcy.. Ten błąd został już naprawiony.

Jeżeli chcesz wymieniać dalej, proszę bardzo! Masz do tego pełne prawo. ; ] 

Ja tylko dziękuje za wypowiedź w temacie,

Pozdrawiam.

Opublikowano
25 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Witaj,

Jestem osobą, która lubi się chwalić innym co w życiu osiągnąłem i mam do tego pełne prawo i nie będziesz mi tego zabraniał Ty, ani nikt inny. Zbanowali serwer, człowiek całe życie uczy się na błędach i te błędy staram się naprawiać i tak się właśnie dzieję a jeszcze dodatkowo dodam, że do zbanowania użytkowników Ty się tego podjąłeś i nawet twoi najbliżsi koledzy mi to powiedzieli, to tylko pokazuje jak bardzo Cię ktoś lubi i jak bardzo lubisz psuć komuś projekt bo Tobie się nic nie udaje, ale teraz nie dojdzie do takiej sytuacji nigdy, #ts3bahu.  Nie interesuje mnie zbytnio czyj to bot.. Ty go udostępniłeś a z racji, iż oboje się nie lubimy, nie będę wspierał czegoś, co zostało przez Ciebie udostępnione. Jeżeli chodzi o zabezpieczenia strony, nie jestem twórca strony i nie do mnie takie pretensje tylko do twórcy.. Ten błąd został już naprawiony.

Jeżeli chcesz wymieniać dalej, proszę bardzo! Masz do tego pełne prawo. ; ] 

Ja tylko dziękuje za wypowiedź w temacie,

Pozdrawiam.

Widocznie słabo idzie Ci ta nauka, jeśli się to powtórzyło któryś raz xDDD

i wypraszam sobie, że zbanowałem Tobie serwer bo tak się składa ze w tym czasie byłem w pracy podczas massbana na Teesik.pl więc co Ty pierdolisz, że koledzy mnie sprzedali xDDDDDDD

Mówisz, że to wina twórcy? tak się składa,  że w plikach strony miałeś .htaccess więc wina leży po Twoje stronie #zajebistytechnik

Dlaczego sądzisz, że nic mi się nie udaje? bo tak się składa, że mam więcej osób na tsie niż Ty o x razy, lol. Mój projekt 30 lipca będzie miał dwa lata i nigdy nie miał, żadnej wpadki z massbanem, a Ty?

okej,  ciąg dalszy..

grozisz każdemu sądami, pobiciem mojej osoby.

sam mi pisałeś co masz do ataków DOS.

lubie-to-png.png

Opublikowano
Dnia 25.03.2019 o 20:48, Canecorso napisał:

Widocznie słabo idzie Ci ta nauka, jeśli się to powtórzyło któryś raz xDDD

i wypraszam sobie, że zbanowałem Tobie serwer bo tak się składa ze w tym czasie byłem w pracy podczas massbana na Teesik.pl więc co Ty pierdolisz, że koledzy mnie sprzedali xDDDDDDD

Mówisz, że to wina twórcy? tak się składa,  że w plikach strony miałeś .htaccess więc wina leży po Twoje stronie #zajebistytechnik

Dlaczego sądzisz, że nic mi się nie udaje? bo tak się składa, że mam więcej osób na tsie niż Ty o x razy, lol. Mój projekt 30 lipca będzie miał dwa lata i nigdy nie miał, żadnej wpadki z massbanem, a Ty?

okej,  ciąg dalszy..

grozisz każdemu sądami, pobiciem mojej osoby.

sam mi pisałeś co masz do ataków DOS.

Nauka? W TeamSpeakach więcej siedzę niż Ty i Ty nie będziesz mnie uczył ani poprawiał. Zacznijmy od tego, że był jeden massban z mojej winy, gdyż nie dopiąłem jednej rzeczy na ostatni guzik ale o tym doskonale wiesz i się mi tutaj nie wypieraj bo jak będę chciał to Ci jeszcze dziś przedstawię dowody. 

Twierdzisz, że moja nauka idzie słabo a piszesz mi tutaj o .htaccess gdzie nawet nie wiesz na czym to polega.. Uznam, że tego nie pisałeś. 

Co do ilości osób, może i masz, nie wiem.. Nie wchodzę na Twój serwer i nie analizuje Twoich statystyków serwera.. Miałem na myśli nie tylko TeamSpeak'a bo Ty tylko w tym siedzisz i wydajesz na to kasę a nie masz z tego ani złotówki i nie będę już na ten temat z Tobą rozmawiać.

Chętnie ujrzę, że Ci pisałem, że mam coś do ataków ''DOS.'' 

Poczytaj trochę też o tym, polecam na przyszłość. 

A teraz nie rób niepotrzebnego syfu bo póki co to tylko pisownie wszystko pokazujesz a zero dowodów..

Do massban się przyznałem bo z mojej winny był tylko jeden. I z wielkim szacunkiem się przyznaję do swoich błędów i nie chowam je w piach.

Pozdrawiam Cię dzieciaku. 

Opublikowano
21 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Nauka? W TeamSpeakach więcej siedzę niż Ty i Ty nie będziesz mnie uczył ani poprawiał. Zacznijmy od tego, że był jeden massban z mojej winy, gdyż nie dopiąłem jednej rzeczy na ostatni guzik ale o tym doskonale wiesz i się mi tutaj nie wypieraj bo jak będę chciał to Ci jeszcze dziś przedstawię dowody. 

Twierdzisz, że moja nauka idzie słabo a piszesz mi tutaj o .htaccess gdzie nawet nie wiesz na czym to polega.. Uznam, że tego nie pisałeś. 

Co do ilości osób, może i masz, nie wiem.. Nie wchodzę na Twój serwer i nie analizuje Twoich statystyków serwera.. Miałem na myśli nie tylko TeamSpeak'a bo Ty tylko w tym siedzisz i wydajesz na to kasę a nie masz z tego ani złotówki i nie będę już na ten temat z Tobą rozmawiać.

Chętnie ujrzę, że Ci pisałem, że mam coś do ataków ''DOS.'' 

Poczytaj trochę też o tym, polecam na przyszłość. 

A teraz nie rób niepotrzebnego syfu bo póki co to tylko pisownie wszystko pokazujesz a zero dowodów..

Do massban się przyznałem bo z mojej winny był tylko jeden. I z wielkim szacunkiem się przyznaję do swoich błędów i nie chowam je w piach.

Pozdrawiam Cię dzieciaku. 

Bla. bla, bla skąd możesz wiedzieć ile siedzę w tsie? pierdolenie..

Jeśli twierdzisz, że nie wiem co to .htaccess to Ty go nie potrafisz nawet użyć :) domyślnie plik istnieje w katalogach strony XBot ale widocznie nie potrafisz tego wykorzystać.

Owszem nie dostaję nawet grosza z mojego serwera bo robię to dla siebie i nie proszę o składkę na serwer jak inni.

Ujrzysz zdjęcie? proszę bardzo: http://prntscr.com/n4sqk3

massban teesik.pl entrone.pl i co tam jeszcze było??

aaaa.. no bym zapomniał. http://prntscr.com/n4srrk

lubie-to-png.png

Opublikowano
Dnia 29.03.2019 o 20:22, Canecorso napisał:

Bla. bla, bla skąd możesz wiedzieć ile siedzę w tsie? pierdolenie..

Jeśli twierdzisz, że nie wiem co to .htaccess to Ty go nie potrafisz nawet użyć :) domyślnie plik istnieje w katalogach strony XBot ale widocznie nie potrafisz tego wykorzystać.

Owszem nie dostaję nawet grosza z mojego serwera bo robię to dla siebie i nie proszę o składkę na serwer jak inni.

Ujrzysz zdjęcie? proszę bardzo: http://prntscr.com/n4sqk3

massban teesik.pl entrone.pl i co tam jeszcze było??

aaaa.. no bym zapomniał. http://prntscr.com/n4srrk

No dłużej ode mnie nie siedzisz i jakim prawem się wywyższasz o doświadczeniu..

Co do .htaccess to skąd możesz wiedzieć, czy potrafię to użyć, czy potrzebuje użyć..

Wysyłasz błędy strony, a strona nie jest pisana przeze mnie to raz.. Dwa, cały czas wysyłasz błędy strony a nie serwera..

To głównie ja dbam o bezpieczeństwo serwera a strona jest tylko wizytówką dla serwera którą nie ja pisałem. 

Massban entrone.pl zrobił mati tm więc już nie udzielaj się na ten temat, skoro nawet nie wiesz o czym mówisz.

massban teesik.pl przez błąd autora strony. 

Wystaw prezentację o swoim serwerze a nie tylko krytykujesz osobę, nie serwer.. Bo cały czas pierdolisz o mnie zamiast o serwerze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...