Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym sie Zajmujecie ?

aQua

Czym sie Zajmujecie ?  

299 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym sie Zajmujecie ?

• Szko?a Podstawowa
      25
    • Gimnazjum
      185
    • Liceum
      56
    • Szko?a Policealna
      1
    • Studia
      6
    • Praca
      11
    • inne...
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Technikum Gastronomiczno- Hotelarskie klasa: Kucharz 3 klasa >.>

od Stycznia kursy barmańskie w weekendy a teraz praca w soboty na grillach ;p.

Opublikowano

Jestem w 1 klasie gimnazjum moich kolegów już trzecie klasy dorwały i napisali na czole KOT i dorobili wąsów mnie jeszcze nie dorwali (Taka tradycja) ale i tak mnie pomażą

I jeszcze te zryte mundurki

Opublikowano

3 gim w szkole matematyczno informatyczna

w szkole to gnebie takiego typa koles jest w 5 klasie a ma ok. 180 cm o.0 (mutant )<gnebie bo zasluguje>

po szkole no duzo tego : muzyka nietak dawno temu to parkour (ale zlamalem noge ;/ ) , dziewczyna , to czego nie lubie ,,Nauka" jak kazdy w miescie TV (oczywiscie wieczorem ) , rysowanie manga oraz jakies tam potworki ;/ i to wszystko

Opublikowano

U nas też nie znieśli mundurków. Po Romku znieśli, a u nas se dyrektor zażyczył, że mamy zawalać w mundurkach.

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

Opublikowano

Ja teraz 1 gim , baba od polaja jest zjeb... a tak nauczyciele wpozo gnoj na lekcjach kazdy sie smieje itp. A po szkole dziewczyna, rower ( BMX).

A i u nas nic nie robia a wiara jest znana z calego czerwonaka a nic nam nie robia doslownie. Tylko moj kumpel dostal 1 kopa w dupe bo stal na drodze i nie chcial sie przesunac xD.

@edit: A i mamy mundurki ale i tak w nich nie chodzimy tylko w koszulkach i nic nam nie zrobia.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

1 Gim.

W mojej budzie zamiast mundurków (teraz nie ma, ale kiedyś były) są identyfikatory. Dają ci papierek piszesz na nim swoje imię i nazwisko i wsuwasz w takie cuś plastikowe. Na początku roku też z tymi kotami było, czyli pisali po 1 gimnazjalistach pisakami po rękach "kot" albo na twarzy

rysowali wąsy. Ci co malują chodzą najczęsciej w 3 -5 osobowych grupach, poprostu jeden stoi na czatach a reszta trzyma delikwenta i malują po nim. Ja osobiście nie zostałem pomalowany bo starałem się trzymać zdala o takich grup albo łaziłem za nauczycielami xD. Na dworzu widziałem raz jak jeden 1 gimnazjalista spier***a przed starszymi no i podchodzi do nauczyciela dyżurującego, a nauczyciel se nic z tego nie robił no i go pomalowali. Żal mi takich nauczycieli. Wpierdalał se bułeczkę k****a a ten 1 gimnazjalista mogł mu nasrać na spodnie a on by i tak nie zauważył

Ale teraz juz tak nie malują, tylko na początku roku tak było.

Opublikowano

@up: i co ze srednia taka miales ;] ja mialem w 3 klasie na pol rocze 2.8, na koniec 3.4, lacznie mialem 140pkt - tyle samo co ludzie ze srednia 5.5

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

1 LOa Profil Humanistyczny;) Klasę mam super (3 osoby nie palą.) 25 dziewczyn i 4 chłopaków:D W czasie wolnym Gram na gitarze i z kumplami nagrywam muzykę.

Pozdro ;)

Nothing

Opublikowano
LO klasa humanistyczna ( w tym roku maturka ^^ ) dodam, że w klasie jest 40 osób w tym 37 dziewczyn xD xD

Ale ci zazdroszcze... Ja chodze do technikum na informe (1 klasa i 30 Chłopa w klasie.) :/ przesrane z nauka jest ale to nic :P

Wiem ;P Już nie malują mazakami tongue.gif Ale najbardziej wkurwia chodzenie za tobą i gadanie kici kici do ucha tongue.gif I tak całymi grupami. Ale jak siedziałem z kumplami z osiedla jakoś nikt mnie nie wymazał ani nic nie mówił.

A z bilety nie spiewacie? U mnie w gim to spiewali z biletu xD zapalki tez byly kici kici to wszedzie :P Jeszcze tak zwany kierowca wjebuja cie do klopa i masz siedziec i udajez ze jedziesz samochodem... Straszna beka :D Albo tez cie markerem malowoli rozne rzeczy :P Albo maluja ci drabinke na scianie i musisz wejsc xD

Opublikowano
Gimnazjum 3klasa i sie dziwie,że knypki sięgające mi do mostka z mordą jak z zerówki chodzą do gimnazjum

hmm u mnie tak samo z roku na rok pojawiają sie coraz mniejsze

trzech sięga mi do pasa i to naprawdę

do tematu ja 3 gim

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

ja 3 gim a potem chyba LO bio-chem ale jeszcze nie wiem

po szkole pirotechnika cs nauka i mpc :]

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano
Wiem ;P Już nie malują mazakami :P Ale najbardziej wkurwia chodzenie za tobą i gadanie kici kici do ucha :P I tak całymi grupami. Ale jak siedziałem z kumplami z osiedla jakoś nikt mnie nie wymazał ani nic nie mówił.

OMG!

Gdzie ty do szkoły chodzisz?

W jakiejś wsi czy co?

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
1 LOa Profil Humanistyczny;) Klasę mam super (3 osoby nie palą.) 25 dziewczyn i 4 chłopaków:D W czasie wolnym Gram na gitarze i z kumplami nagrywam muzykę.

Pozdro ;)

tez chcialbym tak :D a ladne chociaz ;)?

2006-2010

Opublikowano

Na razie 3 gim., potem LO (najlepsze w miescie, ale moje miasto nie jest zbyt wielkie ^^ ogólnie 4 LO do wyboru), profil matematyczny/ekonomiczny i potem na jakas ekonomię lub bankowosc na UMCS w Lublinie/Politechnike. Ale to jeszcze troche czasu

Co do tego "kotowania", to za takie coś można wyleciec ze szkoły ;o Ogólnie to dziecinada... Nie wiem jak coś takiego można nazywac 'tradycją' o_o

Opublikowano

Tradycją? Ludzie, o czym Wy tu gadacie? Wy się szczycicie tym że ktoś za Wami chodzi i gada "kici, kici"?

Weźcie się w garść, zbierzcie grupką i dojebcie takim.. Takie coś mnie po prostu poraża... Jakby mi ktoś kazał "jeździć" na kiblu, to wolałbym dostać wpierdol aniżeli się do takiego stopnia zbłaźnić. Pamiętajcie, nie dajcie się "ruchać", bo jak raz Wam coś takiego zrobią, to będą Wami ciągle pomiatać!

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

No a z resztą to chyba na jakiejś zabitej dechami wsi tylko nie wywalają za coś takiego ;p

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

@up Co ty tak z wsią co troche? Co? ;>

Co do tego "kotowania", to za takie coś można wyleciec ze szkoły ;o Ogólnie to dziecinada... Nie wiem jak coś takiego można nazywac 'tradycją' o_o

Jak pójdziesz do średniej szkoły to zmienisz zdanie że to dziecinada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...