Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym sie Zajmujecie ?

aQua

Czym sie Zajmujecie ?  

299 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym sie Zajmujecie ?

• Szko?a Podstawowa
      25
    • Gimnazjum
      185
    • Liceum
      56
    • Szko?a Policealna
      1
    • Studia
      6
    • Praca
      11
    • inne...
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo w normalnej szanującej się szkole powinien panować ład a nie że ktoś kogoś upokarza/krzywdzi dla funu czy też żeby pokazać że on jest starszy i może więcej.....

Takie rzeczy to tylko na wsi ;D

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Interesuje mnie czym sie zajmujecie , w jakiej jestecie szkole/pracy i w co najwiecej osob zaznaczy ... ;)

---

Zaznaczyłem Gimnazjum ;D

w gimnazjum dopiero się otwierają oczka na świat bardzo fajnych gierek jakie są MMORPG : P

Ja uczęszczam do Technikum Drogownictwa. Jest to połączenie 2 kierónków , Geodezja i Drogoznawstwa.

Jak uda mi się zrobić technika i studia to za tą robotę taką kasę będę dostawał że głowa mała ;]

Pozdr

Specjalista
Opublikowano

Też się wam dziwie ... jak można się tak dawać ... A tak to 2 klasa Gymnazium rozszerzony angiolski ... klasa kujonuf xdd , komp , zmula , nauka , zmula i to tyle xdd

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

A ja siedzę w II klasie gimnazjum z rozszeżonym angielskim. I też w klasie z kujonami <_<

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

3 kl. Gimnazjum - profil Informatyczno-Językowy - największy joke w historii. W 2kl. nie miałem informatyki, a do średniej z języków tylko niemiecki mi sie wlicza i mam 1 godzine angola tygodniowo >.< Jakby tego było mało w 1kl. uczyliśmy się obsługiwać Worda (czyt. łorda) a teraz w 3kl. robie jakieś idiotyczne plakaty w Wordzie i prezentacje w PowerPoincie >.< Żałosne...

rapideoUserbar.png
Opublikowano

@up

mmmm ten profil informatyczny to ci sie przydał^^

3 kl. gim. 5 kabli w klasie więc nic zrobić nie można ;\

a szkoda bo na wsi mieszkam ;]

Opublikowano

Jak narazie 3 klasa gimnazjum tylko w klasie 4 osoby z 29 niepali

Ja też pale i huj

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Zespół szkół mechanicznych w Łomży nr5 imienia generała Józef Piłsudskiego (tak nam kazała napisać w zeszycie pani od geografii) kierunek teleinformatyk

@down

Też mam niemca ale w szkole ponadgimnazjalnej w gimnazjum nie miałem a angielski przygotowanie do matury a z angola miałem 2 xD gościówa mówiła że nam dobrze poszło a to gówno prawda zmieniła książki 2 razy ta pierwsza 70 zł (nawet w niej nie pisałem całkiem nowa zamienić nie chcieli) ta druga 80zł łącznie poszło 150zł

Opublikowano

Ja jestem w 1 gimnazjum a po szkole to tylko nauk no pilka nozna koledzy i pomagac ojcu w ZOO (Fajna prac opiekun nosorożców ale osobisicie wole Szakale)

Zaraz Cie Dorwie SZAKAL 4.jpgkh5-1280.jpgmagna_10_1024.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie to jestem w Klasie 3 Gimnazjum i się dziwie że wpuścili knypków do gimnazjum sięgających mi do mostka <lol> ogólnie to jestem w klasie językowej :D Lekko nima

signature0a.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę że większość chodzi do Gimnazjum. Ja akurat chodze do Technikum mechanicznego tak samo jak kolega nuclear1985 do 2 klasy, ogólnie jestem szczęśliwy z tego kierunku, bo rozmyślałem kiedyś nad Liceum, ale po Liceum niema się żadnego wykształcenia i trudno z robotą. Poza szkoła najczęściej przebywam z kolegami, gram w koszykówkę oraz MapleStory.

Edit: Z tym wykształceniem to chodziło mi, że to technikum juz masz wykształcenie z danego kierunku np. jako mechanik.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

1 gim :P

a tak ap ropo co do "kotowania", "jeżdżenia" na klopie, "linijki zapałkowej" to przez to omal ze szkoły nie wyl;eciałem bo jacyś chłopacy chcieli żebym tą linijkę zrobił a ja nie i we 3 chcieli sie na mnie rzucić a ja jednemu w ryj wy****** to zaraz do nauczyciela poszli na kablować ... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...