Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym sie Zajmujecie ?

aQua

Czym sie Zajmujecie ?  

299 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym sie Zajmujecie ?

• Szko?a Podstawowa
      25
    • Gimnazjum
      185
    • Liceum
      56
    • Szko?a Policealna
      1
    • Studia
      6
    • Praca
      11
    • inne...
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie czym sie zajmujecie , w jakiej jestecie szkole/pracy i w co najwiecej osob zaznaczy ... ;)

---

Zaznaczyłem Gimnazjum ;D

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gimnazjum 3klasa i sie dziwie,że knypki sięgające mi do mostka z mordą jak z zerówki chodzą do gimnazjum i to tylko nie u mnie u kumpli też.Albo nie patrzałem za knypka w lustro albo jakiś spisek rządowy hehe :><joke>A zajęcia to głównie usuwanie syfu z kompa bo cochwile coś mam,cs i anime.

Opublikowano
ja teraz jestem w Zespole Szkół Elektronicznych a dokładnie 1 klasa Technikum Teleinformatycznego :)

brzmi interesujaco ;)

---

To co mnie najbardziej smieszy w gimnazjum to to ,ze dzieci z pierwszej klasie ( Ten rocznik ) pyskuje na maksa ;) 2 i 3 klasie ;) ,ale mamy na nich sposoby ;)

Opublikowano

ja dalem inne bo ja jestem coleggu i to gimnazjum do konca nie jest w anglii maja inaczej

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

2 klasa LO o profilu mat-fiz. i tak btw, "Liceum" powinienes zmienić na szkołe średnią, nie kazdy idzie do LO

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

LO klasa humanistyczna ( w tym roku maturka ^^ ) dodam, że w klasie jest 40 osób w tym 37 dziewczyn xD xD

a po szkole: nauka, piłka nożna, net i imprezy :]

usunieta by MIKE

Opublikowano
2 klasa LO o profilu mat-fiz. i tak btw, "Liceum" powinienes zmienić na szkołe średnią, nie kazdy idzie do LO

Tez Prawda ,lecz wiekszosc sie tam kieruje - no ale domyslic sie mozna o co chodzi ;) ... <dzieki za spostrzezenie> :)

Opublikowano

3 Gimnazjum, chodze z Azerfem do tej samej klasy.

Przy okazji knypków, ja się ich nie czepiam, chodziaż @ ty nie jesteś większy.

U nas taki jeden ma mniej więcej 1.95m. Moim zdaniem to on troche 'dziwnie' na nich patrzy ^^.

Tak czy inaczej, mniejsi do szkoły przychodzą niż wcześniej.

Przy okazji, niczym się narazie nie zajmuje...

Cholerne zmienianie sal, mnie denerwuje i mundurki -.-

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
Tez Prawda ,lecz wiekszosc sie tam kieruje - no ale domyslic sie mozna o co chodzi ;) ... <dzieki za spostrzezenie> :)

uwierz mi ze nie, duzo osob chce miec zawod po szkole sredniej (technikum, zawodowka)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@UP

Mi wystarczy srednie po technikum :D (oczywiscie zawod tez) musze jak najszybciej szkole skonczyc bo mnie kur**ca bierze jak mam do niej isc -.-

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
3 Gimnazjum, chodze z Azerfem do tej samej klasy.

Przy okazji knypków, ja się ich nie czepiam, chodziaż @ ty nie jesteś większy.

U nas taki jeden ma mniej więcej 1.95m. Moim zdaniem to on troche 'dziwnie' na nich patrzy ^^.

Tak czy inaczej, mniejsi do szkoły przychodzą niż wcześniej.

Przy okazji, niczym się narazie nie zajmuje...

Cholerne zmienianie sal, mnie denerwuje i mundurki -.-

Wy macie jeszcze mundurki ;p przeciez to zniesli ;)

Opublikowano

No ja w LO ;] Profil Lingwistyczno- Hist ;]

3 języki

6h histori ;]

Miła klasa ;]

Takie tempo, że po niecałych 2 tygodniach padam na m****..;/ Nie to co w gimnazjum..;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Aciek

Kurcze Pan bóg mi chyba parę żeber odjął?Odkąd ja kurczeje?!Już nie przesadzaj,ja nie moge rozrużnić jak gimnazjum a podstawowka wychodzi no to bzium lul?A poniektórzy to albo na sterydach albo za młodu chyba dostali kopa w dupe,że są tacy wysocy.

Opublikowano
No ja w LO ;] Profil Lingwistyczno- Hist ;]

3 języki

6h histori ;]

Miła klasa ;]

Takie tempo, że po niecałych 2 tygodniach padam na m****..;/ Nie to co w gimnazjum..;)

hmmm ciekawie to wygląda 6h historii, bo ja mam tylko 4h ;| ale o takim profilu na jaki chodzisz nie słyszałem. Jakie masz języki? które z nich masz rozszerzone? bo chyba nie wszystkie xD

usunieta by MIKE

Opublikowano

1 Gim. W pierwszy dzień grali mi na plecach w kółko krzyżyk i wymazali całe ręce. Ciężko było zmyć ;P. Jeszcze nas czeka mierzenie korytarza zapałkami. ;(

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

Opublikowano
1 Gim. W pierwszy dzień grali mi na plecach w kółko krzyżyk i wymazali całe ręce. Ciężko było zmyć ;P. Jeszcze nas czeka mierzenie korytarza zapałkami. ;(

nie daj sie ;) Na pewno masz qmpli to cie obronia ;p

Opublikowano

Wiem ;P Już nie malują mazakami :P Ale najbardziej wkurwia chodzenie za tobą i gadanie kici kici do ucha :P I tak całymi grupami. Ale jak siedziałem z kumplami z osiedla jakoś nikt mnie nie wymazał ani nic nie mówił.

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

Opublikowano
Wiem ;P Już nie malują mazakami :P Ale najbardziej wkurwia chodzenie za tobą i gadanie kici kici do ucha :P I tak całymi grupami. Ale jak siedziałem z kumplami z osiedla jakoś nikt mnie nie wymazał ani nic nie mówił.

Tak to jest ... Tak po za tym to nie slyszalem o tym sposobie z mazakiem ;) u nas i takby sie nie sprawdzilo ,bo mamy kamery i lipa ;) ,a za zapaleczka zawsze sie da - pojdzie sie w kat i tam - parapecik miezy i juz ... ^^ drugi stoi na czatach ;)^^ ,a Kici kici jest normalne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...