Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest najlepszy hosting serwerów minecraft? - opinie użytkowników

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pytanie do was jaki najlepszy hosting gdzie mogę kupić maszynę na serwer?

Chciał bym coś stworzyć stabilnego a nie taki serwer który się offnie po tygodniu :)

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jaki jest najlepszy hosting serwerów minecraft?
Opublikowano

lvlup.pro - mają bardzo fajny panel i systemy płatności 14/30 dni, nie miałem problemów z hostowaniem moich serwerów u nich.
pukawka.pl - posiadałem głównie serwery vps, ale też i Minecraft, bardzo dobry support.

hekko.pl - dawniej Mintshost, jeśli interesują Cię vpsy - bardzo tanie i niezawodne maszyny.

• Marosking zmienił(a) tytuł na Jaki jest najlepszy hosting serwerów minecraft? - opinie użytkowników
Opublikowano
9 godzin temu, MineHost napisał:

Polecamy zapoznać się z naszą ofertą. 1GB ram już od 6zł.

https://www.minehost.pl/

Nie chce nic mówić ale nie jesteście rzetelnym źródłem ponieważ polecacie samych siebie.. chociaż oferta jest kusząca i nie wiem czy w niedalekiej odległości czasu sam z niej nie skorzystam.

Moim zdaniem enderchest.pl jest od razu skreślony. 
Większość moich serwerów miałem w titanaxe.com nie było problemu z niczym, support odpowiadał w ciągu 5 minut, ceny nie są jakieś mega wygórowane a co najważniejsze serwery nie mają lagów.

8aVvxa2.png

Opublikowano

Ja mogę polecić minehost.pl. Serwery są stabilne, nie ma żadnych lagow itp. 

Do tego support działa bardzo sprawnie, także w razie jakichś problemów można je szybko rozwiązać 

Opublikowano

Także jak najbardziej mogę polecić minehost.pl ponieważ ze wszystkich hostingów ma najlepszy support. Pomocny a także działają na korzyść klienta a nie siebie. Serwery widzę że są coraz tańsze ponieważ jak pół roku miałem serwer to 1gb ram był za 8zł to teraz jest za 6. Polecam.

Opublikowano

Osobiście polecam LiveServer.pl :)

Za 30 złotych masz serwer z 6 gb ramu (Z mozliwościa zwiększenia) - Oferta "bez limitu".

Korzystam z usług tego hostingu od ok. półtorej miesiąca i jestem na prawdę zadowolony.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...