Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Biter. odblokował(a) ten temat
  • sk8erace1 zablokował(a) ten temat
  • 3 miesiące temu...
  • Biter. odblokował(a) ten temat
Opublikowano

04.07.2020 - Nowe zdjęcia, więcej czasu teraz więc jak masz jakiś pomysł to wal śmiało na pewno się dogadamy 🙂

:)

Opublikowano
Dnia 4.07.2020 o 00:40, Fr4yta napisał:

04.07.2020 - Nowe zdjęcia, więcej czasu teraz więc jak masz jakiś pomysł to wal śmiało na pewno się dogadamy 🙂

Powiadasz ze jeśli nie za PLN i że można się dogadać to co innego oczekujesz, jeśli można spytać oczywiście 😉

Opublikowano

@_Piotr_

Chętnie pójdę na jakąś współpracę z innym użytkownikiem który piszę w danych języku, chętnie przyjmę jakieś praktyki w innym języku programowania, jest na prawdę wiele opcji ... 😉

Opublikowano (edytowane)

Zakładam, że tak to nie miało wyglądać

Bez tytułu.png

Chyba, że się mylę?

To chyba również: 

Bez tytułu.png

Pomijając to, że pozycje buttonów "survival", "housing", "skyblock" planowane były na środek, a nie lewą stronę.

Za to spoko są animacje hamburgera.

Możesz zapodać link do tego fractionwar?

Edytowane przez CubeStorm
Opublikowano

@CubeStorm

Dzięki za to, że to podesłałeś strony są cały czas na bieżąco zmieniane.

Jak to wysłałeś to od razu poprawię dzięki.

Co do fractionwar to strona już chyba nie stoi trzeba by się zapytać właściciela czy zmieniał nazwę.

Pozdrawiam serdecznie.

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Wykonam stronę dla twojego serwera!
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
7 godzin temu, Arson_PL napisał:

Witam jaki koszt takiej strony wraz ze sklepem, coś prostego proszę priv

Napisałem.

Pozdrawiam serdecznie

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 26.11.2020 o 14:07, PLjasuPL napisał:

Można cennik jakiś czy coś na pv?

Zapraszam do kontaktu na discord.

Pozdrawiam serdecznie, Arkadiusz.

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Strona wygląda nawet ładnie, ale zawiera błąd, który pozwala na darmowe kupowanie przedmiotów. Działa on na wszystkich serwisach, które udało mi się znaleźć, wykorzystujących backend, który jest tutaj. Zgłosiłem, że taki błąd występuje na Discordzie do autora - @Fr4yta, ale mnie olał.

Opublikowano
2 minuty temu, barpec12 napisał:

Strona wygląda nawet ładnie, ale zawiera błąd, który pozwala na darmowe kupowanie przedmiotów. Działa on na wszystkich serwisach, które udało mi się znaleźć, wykorzystujących backend, który jest tutaj. Zgłosiłem, że taki błąd występuje na Discordzie do autora - @Fr4yta, ale mnie olał.

Olał z takiej racji, że sklepy sprzedawane od kilku tygodni są napisane od podstaw i nie zawierają błędów. Nie ma to znaczenia dla starych sklepów bo jedynie kto używał starego sklepu byliście to Wy, a jak sobie poprawiliście błąd to gratulację 🙂 I macie dodatkowe zabezpieczenie 🙂 Pozdrawiam.

Opublikowano
10 minut temu, Fr4yta napisał:

Olał z takiej racji, że sklepy sprzedawane od kilku tygodni są napisane od podstaw i nie zawierają błędów. Nie ma to znaczenia dla starych sklepów bo jedynie kto używał starego sklepu byliście to Wy, a jak sobie poprawiliście błąd to gratulację 🙂 I macie dodatkowe zabezpieczenie 🙂 Pozdrawiam.

Nie jestem w żaden powiązany z serwerem "Wywrotkamc". Potwierdziłem tylko, że tam ta podatność występuje. Tak samo działa to na serwerze, którego screenów używasz w swoim portfolio. Mam nadzieję, że też są one zrobione na "starszej wersji" i nie sprzedajesz ludziom tej strony 😉.

Opublikowano
36 minut temu, barpec12 napisał:

Nie jestem w żaden powiązany z serwerem "Wywrotkamc". Potwierdziłem tylko, że tam ta podatność występuje. Tak samo działa to na serwerze, którego screenów używasz w swoim portfolio. Mam nadzieję, że też są one zrobione na "starszej wersji" i nie sprzedajesz ludziom tej strony 😉.

Również nie występuje, ponieważ te pliki zostały "ukradzione"? z ironage.pl? Takie informacje dostałem do właściciela, jak było tego nie wiem..

Opublikowano
Dnia 7.07.2021 o 13:53, Fr4yta napisał:

Również nie występuje, ponieważ te pliki zostały "ukradzione"? z ironage.pl? Takie informacje dostałem do właściciela, jak było tego nie wiem..

Nie do końca rozumiem, ale potwierdziłem, że ta luka występuje na ironage.pl, phxn.net, wcześniej podanym wywrotkamc i najprawdopodobniej pozostałych wersjach tego sklepu. Nie ukradłem go. Łatam go osobie, która go zakupiła, bo z tego, co się dowiedziałem, to nie zapewniasz dalszego wsparcia osobom, które go od Ciebie kupiły. Oprócz tego odkryłem przed chwilą kolejną lukę. Pozwala na wykonywanie akcji dostępnych w panelu administracyjnym, np. usuwania usług, bez znajomości loginu ani hasła. Nie jestem webdeveloperem, więc to są bardzo podstawowe błędy, łatwe do wykorzystania. Dość dziurawy ten sklep niestety. Jeśli jednak zmienisz zdanie i będziesz chciał go załatać, to możesz się do mnie zwrócić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...