Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HITMC.PL Poszukuje techników!

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukiwany technik/programista
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 13.07.2018 o 18:56, myaspera.pro napisał:

O nas:

-Duża sieć z 200-300 graczami online
-Serwery dedykowane oraz ochrona anty-ddos
-Współpraca z dużymi youtuberami

Wymagania:

-Wiek min. 16lat
-Minimum roczne doświadczenie w tworzeniu serwerów Minecraft
-Znajomość pluginów darmowych oraz płatnych
-Doświadczenie w tworzeniu serwerów długoterminowych (np. Skyblock, Prison)
-Możliwość podpisania umowy o poufności

Mile widziane:

-Podstawowa znajomość JAVA

Oferujemy:

-Możliwość wynagrodzenia finansowego po okresie próbnym (1-3mc)
-Możliwość odbycia praktyk w naszej firmie

Zainteresowanych zapraszam do wysłania wiadomości na GG: 8235617 bądź tutaj w wiadomości prywatnej opisującej Twoją osobę i doświadczenie. :12_slight_smile:

Chcecie otworzyć serwer 200-300 graczy mając "technika", którego głównym zadaniem będzie instalowanie pluginów z internetu, bądź mile widzane podstawy programowania w Javie?

To nie przejdzie.

Opublikowano
3 minuty temu, myaspera.pro napisał:

Posiadamy juz programistów i techników, brakuje rąk do pracy strikte konfiguracyjnej :)

Nie "strikte" tylko stricte. Skoro macie techników i programistów, dlaczego ustawiasz tytuł, że ich poszukujesz? Poza tym, temat to wszystko i nic - gdzie opis zajęć/obowiązków i dlaczego na wymaganie mówisz możliwość? Samo "podpisanie umowy poufności" w zupełności wystarczyłoby. 

Opublikowano
Dnia 13.07.2018 o 18:56, myaspera.pro napisał:

O nas:

-Duża sieć z 200-300 graczami online
-Serwery dedykowane oraz ochrona anty-ddos
-Współpraca z dużymi youtuberami

Wymagania:

-Wiek min. 16lat
-Minimum roczne doświadczenie w tworzeniu serwerów Minecraft
-Znajomość pluginów darmowych oraz płatnych
-Doświadczenie w tworzeniu serwerów długoterminowych (np. Skyblock, Prison)
-Możliwość podpisania umowy o poufności

Mile widziane:

-Podstawowa znajomość JAVA

Oferujemy:

-Możliwość wynagrodzenia finansowego po okresie próbnym (1-3mc)
-Możliwość odbycia praktyk w naszej firmie

Zainteresowanych zapraszam do wysłania wiadomości na GG: 8235617 bądź tutaj w wiadomości prywatnej opisującej Twoją osobę i doświadczenie. :12_slight_smile:

Bez sensu, żaden dobry programista się nie zgodzi na wynagrodzenie po upływie 3 miesięcy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rownież wątpię aby ktoś pracował 3 miesiące jako okres próbny bez wynagrodzenia lub z bardzo małym zyskiem(mniej niż 1000zl, oferowałes 600zl po 3 msc pracy).

Jeżeli chcesz stracić czas i zarobić(nie wiadomo, „MOŻLIWOŚĆ zarobku”) nieproporcjonalne wynagrodzenie co do okresu pracy, to mogę polecić tą ofertę 

Opublikowano

Aż mi się wierzyć nie chce, tak ogromna sieć poszukuje pseudo-technika, który zna się tylko na robieniu serwerów? I jeszcze za to płacić? Już rekrutacja na Helpera stawia dużo wyższe wymagania, a o wynagrodzeniu nie ma mowy.

Opublikowano

Witam, jestem Karol i mam 17 lat.  Uwielbiam pracę w grupie, ponieważ mogę się czegoś nauczyć i też kogoś nauczyć. Nie posiadam gg także czy jest możliwość kontaktu ts3/pw/fb? Tworzyłem serwery od wersji 1.3.1 (czyli od kiedy zacząłem grać w mc), miałem ich z ok.10. Aktualnie piszę i uczę się pisania stron www (PHP/CSS/HTML/JS/MYSQL). Co do JAVY uczyłem się jej ale jakoś super nie piszę (umiem jak na razie napisać plugin na komendę np. /pomoc). Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógłby Pan opisać bardziej o co dokładnie chodzi, na jakiej zasadzie miałoby działać jego rola (os. Pracującej), na jakim serwerze VPS, serwer jakaś próbka danych z serwera?

Mógłby Pan podesłać coś takiego?

Pozdrawiam

:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Temat pisany na poważnie

>kontakt gg xDD

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...