Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senedia.pl [Dedyk][Medium/Hard]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie 0 kontaktu z administracja. nie liczac CONTROLA;] on robi co moze. neutral

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
12 godzin temu, Brand. napisał:

Może próbuje uświadomić, że niektóre osoby w ogóle nie powinny się Metinem zajmować :)

No wiesz, setny serwer w jego wykonaniu i zawsze to samo, takze to chyba jedyny wystarczający powód. Doładują isa, a po dwóch tygodniach zamykamy i za miesiąc rework :D

to nie jest dowód tylko pomowienie nie poparte dowodami.cos konkretnego poprosze

Opublikowano
Spoiler

Serwer dalej działa btw. i nie został zamknięty więc nie wiem skąd te głupie komentarze btw. jebać komara i dejmiena.

//w kodzie były dwa drobne błędy, które zauważyłem dopiero po publikacji filmiku.

Opublikowano
1 godzinę temu, Sheila^^ napisał:

Czemu nie, otwarci jesteśmy na propozycje graczy - tak było od samego początku stąd tyle "poprawek".

Chodzi mi dokladnie o to co było, bo zuo to się kojarzy z paroma metinami i bosami i koniec, a wasze zuo było chyba na kilka dni i na wielu lokacjach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 29.06.2018 o 01:10, Bilko napisał:

to nie jest dowód tylko pomowienie nie poparte dowodami.cos konkretnego poprosze

xD Wystarczy gdybyś spędził kilka lat w tym dziele, to byś widział ile razy ta osoba juz miala serwer  :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...