Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senedia.pl [Dedyk][Medium/Hard]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

na szybko ktoś im może koduje stronę albo kupili na szybko jakąś i zmieniają wszędzie nazwę serwera ;)

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, adm napisał:

na szybko ktoś im może koduje stronę albo kupili na szybko jakąś i zmieniają wszędzie nazwę serwera ;)

nie watpie ze tak jest :D ale poinformować  zawsze można :D 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Najwidoczniej nie ruszy, zero informacji, strona nie działa.

Tak to już jest z takimi serwerami i twórcami.

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano
Przed chwilą, drasic napisał:

skad wgl mieliście  infooo ze o 20 ? :D Troolll ? :D

na stronie bylo

Opublikowano

Ktoś taka palnął że o 20 start, żeby ludzie jak debile czekali ;p

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

fp ? :D linka mógłbyś wrzucić :D , z resztą zaraz pójdzie info że za tydz :D  ale jutro startuje diamond to graczy - 80 % nawet przy tej marnej frekwencji :D 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano
1 minutę temu, drasic napisał:

fp ? :D linka mógłbyś wrzucić :D , z resztą zaraz pójdzie info że za tydz :D  ale jutro startuje diamond to graczy - 80 % nawet przy tej marnej frekwencji :D 

dalbys mi link do prezentacji dimond?

Opublikowano
2 minuty temu, Bilko napisał:

dalbys mi link do prezentacji dimond?

dzisiaj wrzucona na mpc , ale  ostro prosperuje na yt i na fb :D sledze od miesiąca ;)

Miota nim jak szatan !

Opublikowano
1 minutę temu, drasic napisał:

dzisiaj wrzucona na mpc , ale  ostro prosperuje na yt i na fb :D sledze od miesiąca ;)

aha Perserga to nie ma co wbijac:]

Opublikowano
2 minuty temu, Bilko napisał:

aha Perserga to nie ma co wbijac:]

serio to persergi.. hahha nawet nie wiedziałem to fakt odpada :D  cos miałem jeszcze na fb startującego jutro :D zerkniem zaraz :D 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano
7 minut temu, drasic napisał:

serio to persergi.. hahha nawet nie wiedziałem to fakt odpada :D  cos miałem jeszcze na fb startującego jutro :D zerkniem zaraz :D 

to daj znac jak cos znajdziesz

Opublikowano

Pozwolę sobie przekazać

"

Ciągle działamy. Staramy się jak tylko możemy, konkurencja zdaje sobie sprawę z tego, że mamy potencjał, dlatego sytuacja wygląda tak, a nie inaczej. Czy tego inni chcą, czy nie, pewne jest to, że wystartujemy  "?

Niee róbcie gównoburzy
Opublikowano
Przed chwilą, xDawidzior napisał:

Pozwolę sobie przekazać

"

Ciągle działamy. Staramy się jak tylko możemy, konkurencja zdaje sobie sprawę z tego, że mamy potencjał, dlatego sytuacja wygląda tak, a nie inaczej. Czy tego inni chcą, czy nie, pewne jest to, że wystartujemy  "?

Niee róbcie gównoburzy

niech sobie startują :D  wszystko powinno być dopięte  na ostatni guzik o godzinie 18 ,  takie coś co odstawili jest nie profesjonale i nie godne zwrócenia uwagi dobrych grajków ;p 

Miota nim jak szatan !

Opublikowano
3 minuty temu, xDawidzior napisał:

Pozwolę sobie przekazać

"

Niee róbcie gównoburzy

Koniec swiata tez tak przekladali i do teraz go nie ma:]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...