Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senedia.pl [Dedyk][Medium/Hard]

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
6 minut temu, Yoshimitsuu napisał:

Wy tak poważnie , jesteście w prezentacji Sanedia , który ma problemy z ruszeniem a wy spamujecie o jakis innych serwerach .

Przepraszam jeśli cie to dotknęłoł ;) i tak pewnie niedługo temat off :D nie bulwersuj się misiek ;)

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Strona serwera nie działa, prezentacja nie działa, archiwum.

PS Ostrzeżenia za odchodzenie od tematu i spam zostały nadane.

• Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano

@Poker Face.

Postaraj się bardziej następnym bo jesteś na tyle głupi, że waląc w source ip zapomniałeś, że nginx i apache zapisują logi, a co za tym idzie? bezproblemowe wycięcie Twojego JAKŻE unikatowego patternu.

https://scr.hu/aWp7nw

Gdzie jest to kino kolego? W zablokowanych połączeniach? czy w wyciętym ruchu przez rewrite dla Twojego patternu? xD

https://scr.hu/KglBOL

https://scr.hu/W2WGLZ

@vMisiaczekQ

Cloud blokuje, zaraz to ogarnę.

Witamy,

Strona główna: senedia.pl
Jeżeli nie działa to: 1senedia.pl

Z przyjemnością informujemy, że odbył się drugi oficjalny start serwera bez jakichkolwiek problemów.

Jeśli ktoś nie może uruchomić patchera musi pobrać łatkę, a następnie wypakować ją i przerzucić pliki (game_patch3 & root) do folderu pack i uruchomić klienta gry

Link do łatki jeśli nie działa patcher i strona senedia.pl: znajduje się na 1senedia.pl

Opublikowano

@Sheila^^ Majster jak z reklamą? Ile online? Chyba nie więcej niż 150/200 co? Szkoda że robisz dobre serwery Hard/Medium, zawsze twój minus mało ludzi nie? Szkoda.. Bo serwer max miesiąc i nie będzie osób. Jeszcze dziś Valium 3/4 tam osób idzie... Podobny typ serwera. Powodzenia nie mniej jednak mordo!

Opublikowano

@.Avixon.

Spokojnie, serwer będzie stał bo nie ma powodu być wyłączany, opłacaliśmy maszynę 600 złotych przez pół roku, na której robiliśmy serwer. Pieniędzy nam nie brakuje więc nie bójcie się.

@Aive

Zaraz obrazki będą działać ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Sheila^^ napisał:

@.Avixon.

Spokojnie, serwer będzie stał bo nie ma powodu być wyłączany, opłacaliśmy maszynę 600 złotych przez pół roku, na której robiliśmy serwer. Pieniędzy nam nie brakuje więc nie bójcie się.

@Aive

Zaraz obrazki będą działać ;)

No ta wiem ale wiesz jak gra 100/150 osób, nie wbije 400 na start. To ludzie zaczną odchodzić nie... :P A teraz widzisz ciężko o reklamę na YT, jak taki Surek, czy Sensual wykupuję 3/4 YT z Metina xddd.

Opublikowano
2 minuty temu, Sheila^^ napisał:

Po uruchomieniu 1senedia.pl wskoczył ruch o ponad 40% więc osób będzie na pewno więcej. I osób jest więcej niż napisałeś.

Nie możliwe stary. :D Widziałem na live ile osób rozpoczynało grę w ciągu 10 minut naliczyłem z 80+. :D Także no. Nie mów że gra 300/400 bo na pewno nie. Jak tak pokaż chociaż głupią komendę /w z CH1 i jak bd tam ponad 80/100+ osób uwierzę! :D

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem, że gra 300/400 osób. Ale powiedziałem, że jest więcej niż 150.

Po za tym spokojnie, to się rozwinie, nie martw się ;) Uciekam ogarniać fanpage.

Opublikowano

Strona główna: senedia.pl
Jeśli komuś nie działa: 1senedia.pl

Witamy, nastąpiła przerwa techniczna wprowadzająca:

•     Wymagany poziom na szybką zmianę CH został zmieniony z 30 na 10
  •     Wymagane yang na szybką zmianę zostały zmienione z 35.000 na 10.000
  •     Została poprawiona wymawiana kwota Odłamków Energii przez Alchemika (mówił 200, wymagane było 500)
  •     Została zwiększona ilość wymaganych Odłamków Energii na stworzenie Kryształ Energii
  •     Całkowicie został usunięty obszey drop śmieci na każdej mapie
  •     Został poprawiony drop z Metina Walki
  •     Zostały zmienione ceny Pudełeczka Życia oraz Pudełeczka Magii z 4.8&5.6 kk na 650 oraz 900 k
  •     Zostały zmienione ceny skrzynek za Zangi o ponad 60%
  •     Zostało umożliwione stakowanie się Kluczy oraz Skrzyń z Kamieni Metin oraz Bossów
  •     Została zwiększona ilość wymaganych Płonących Kamieni na stworzenie Magicznego Metalu
  •     Został zmniejszony czas respów (potworów) na każdej mapie o 33%
  •     Zostało zmienione używanie Kryształu Energii w staku, usuwany jest tylko jeden, nie cały stak
  •     Został dodany drop do Metina Upadku
  •     Zostały dodane animowane bronie na 30 poziom do Odrodzonego Wodza Orków (WO)
  •     Został skrócony czas oczekiwania na bossy z dwóch godzin na trzydzieści minut
  •     I wiele, wiele, wiele innych

Jeżeli nie działa komuś patcher nadal obowiązkowo musi pobrać łatkę z naszej strony (senedia.pl || 1senedia.pl), a następnie wrzucić ją do folderu pack.

Opublikowano

Chwilę pograłem, powiem tak.. 
Serwer jak narazie genialny, niby trzeba ulepy ale dość dobrze wszystko leci, skrzynki z ulepami lecą elegancko (chociaż lekko denerwujące jest że na początku gry latasz w eq na +7, zrobisz na +8 i w sumie sam się zastanawiasz jaki był sens marnować tyle czasu). Ulepszacze typowe dla niektórych przedmiotów, czyli.. wstęgi+ / kawałki klejnotu / lekarstwa mogłyby lecieć ciut lepiej.. Od dawien dawna KK (kawałki klejnotu), dropi się z Joh-Hwanów - a tutaj.. no ciężko, o wiele lepiej po prostu bić moby i ze skrzynek (które automatycznie wpadają w eq) liczyć na cud że poleci KK. 
Nie ma nasrane jakichś udziwnień, z metków w m2 idzie się na bogato dorobić na start gry (jak ktoś zrobił pierwszą postać jakiegoś archera czy mentala, to niech nie płacze że bije metka 20minut i ciężko się dorobić). 
Mam ochotę na lekki hejt w stylu: aaaaa hurr durr była beta, nadal bugi som aaa  hejt hejt pieniążki majo a technika brak bo nic nie działa hurr durr pół serwera nie działa hejthejt..
Ale naprawdę gra się spoko, kontakt z teamem jest.
Ludzie nie narzekajcie że mało online, spróbujcie pójść na besty / wodza orków.. co kilka sekund mija się jakichś ludzi, sklepy w m1 powoli się pojawiają (rynek się kształtuje dopiero), nie przerażajcie się że medium/hard, wszystko do zdobycia spokojnie w grze :) to nie jest serwer gdzie cały czas lata się w itemach full +9 perf
P.S.
Fajnie by było zobaczyć BSa
Lepsze zabezpieczenia
Wchodząc na harda naprawdę miałem nadzieje że pobiję małpy i przeklęte niedźwiedzie (pozdro dla kumatych) + czytanie KU zmniejszyłbym czas, no bo jednak.. no rady dobrze lecą, a KU co 24h z tego co widzę, zmniejszyłbym moooże delikatnie ;d + te przepustki na dungeony, nigdy tego nie lubiłem i nie rozumiałem.. dodałbym drop przepustek do metków (może nie te dalsze dungeony, ale na wieżę orków chociażby),  jest naprawdę wiele możliwości i systemów rozwiązania "przepustek", a tu jest wybrana najgorsza opcja (nie że hejt, takie moje zdanie).. 
Pomyślałbym też żeby zmniejszyć wymagany lvl na roski białe/niebieskie itd.. 

I naprawdę ludzie nie patrzcie że hard/medium, pierdoły boga smoków lecą ze skrzynek, na 30lvlu macie ich ponad 40-60 każdego, poty lecą na potęgę wszędzie, roski u handlarzy tanie, eq wymixowane mniej więcej nic tylko expić dalej ;d 

Opublikowano

Strona serwera: http://senedia.pl

Witamy,

Pragniemy poinformować, że strona serwera działa już stabilnie, nie pada i nie będzie padać, nie dzieją się różne magiczne rzeczy, bezproblemowo można na nią wchodzić, rejestrować się i wszystko inne. Serwer działał ciągle bez problemów, realizujemy ciągle wasze propozycje stąd przerwy techniczne (nie są spowodowane błędami). Za wszelakie problemy, opóźnienia, brak dostępu do strony, patchera przepraszamy - było to spowodowane przez liczne ataki na nasz serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...