Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY] Predoria.5v.pl - Legenda Nadchodzi!

hellforge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekałem i czekałem wystartował zarejestrowałem się i wiecie co? konto jest wszystko jest ale po wpisaniu PRAWIDŁOWEGO HASŁA ponieważ po rejestracji na różnych emailach dalej nic nie dało się zrobić więc sprawdziłem czy te konta wgl istnieją i istnieją ale za każdą próbą zalogowania wyskakuje nieprawidłowe hasło i tak  w kółko konta były robione na różnych nazwach i emailach i nie które hasła też są inne ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? (czekałem pare godzin i dalej nic) (rejestracja logowania nic) (emaile też sprawdzałem).

Opublikowano

Nie wiem, co się nie zarejestruje to grzybek ładowania przeleci w sekundę i dalej nic, po ponownym wybraniu loginu, pokazuje że jest zajęty a konta nie ma 

Opublikowano
3 godziny temu, MisiowatyJa napisał:

Czekałem i czekałem wystartował zarejestrowałem się i wiecie co? konto jest wszystko jest ale po wpisaniu PRAWIDŁOWEGO HASŁA ponieważ po rejestracji na różnych emailach dalej nic nie dało się zrobić więc sprawdziłem czy te konta wgl istnieją i istnieją ale za każdą próbą zalogowania wyskakuje nieprawidłowe hasło i tak  w kółko konta były robione na różnych nazwach i emailach i nie które hasła też są inne ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? (czekałem pare godzin i dalej nic) (rejestracja logowania nic) (emaile też sprawdzałem).

Zgadzam się , jest błąd w systemie flashowym , proszę wejść w trybie HTML5 , albo kliknąć na tym okienku co się załączy zagraj po lewej stronie , albo w koło zębate i wybrać wersja HTML5 beta , Przepraszamy za utrudnienia

8 minut temu, bleusolei napisał:

Nie wiem, co się nie zarejestruje to grzybek ładowania przeleci w sekundę i dalej nic, po ponownym wybraniu loginu, pokazuje że jest zajęty a konta nie ma 

W okienku co się wyświetl proszę kliknąć zagraj po lewej stronie i na tamtej wersji zalogować

predoria.png

Opublikowano
2 godziny temu, Panie Polej napisał:

45+% szans na krytyka i ani jednego od początku gry :D

Dziękujemy za głoszenie błedu Postaramy sie go Naprawić :)

predoria.png

Opublikowano

1.Kiedy naprawicie błąd w systemie flashowym bo narazie to  ten serwer wygląda jak kopiuj i wklej.

2. Bugów kilka np: kopalnia  ta druga nie da sie tam nic zrobić,nie widać wojen gildii kryty nie wchodzą.

3.Bez obrazy ale na necie jest pełno plików nowej wersji co prawie wo gulę nie mają bugów i błędów i działają normalnie.  

Opublikowano
11 minut temu, MrFiiSK napisał:

1.Kiedy naprawicie błąd w systemie flashowym bo narazie to  ten serwer wygląda jak kopiuj i wklej.

2. Bugów kilka np: kopalnia  ta druga nie da sie tam nic zrobić,nie widać wojen gildii kryty nie wchodzą.

3.Bez obrazy ale na necie jest pełno plików nowej wersji co prawie wo gulę nie mają bugów i błędów i działają normalnie.  

2. każdy prywatny serwer ma jakiś bug 3. W takim razie poprosiłbym o link do tych "nie zbugowanych" plików na PW lub na GG ?

predoria.png

Opublikowano

oczywiście każdy ale nie takie jak tu ale spox, nie napisałem że nie pobugowane tylko że w dużo lepszym  stanie są mają mniej bugów i gra jest przyjemna bo teamte bugi nie wpływają na gre (wizerunek gry) , pliki są tu na forum wystarczy popatrzyć na kilka tematów w dziale sf poradniki : 

:http://lujek.7m.pl/news.php

no i jest jeszcze kilka ale nie chce mi sie szukać,  pliki "lujek" testowałem jest tam kilka bugów ale banalnych takie jak: nie da sie usunąć postaci czy przy rejestracji w emailu końcówka musi być .com 

Opublikowano
8 minut temu, Panie Polej napisał:

image.png Byłem, ogarnąłem, poklikałem, przeszedłem :D

To nie koniec , z czasem będziemy zwiększać maksymalny poziom ?

predoria.png

Opublikowano
12 godzin temu, Panie Polej napisał:

Nie wiem skąd takie itemy masz, ale i tak w arenie jesteśmy równi :)

Ty każdy item +2500 a inne 999 po 1500+

Ze sklepu normalnie przecież

Opublikowano

Syf totalny, bug na bugu, szkoda, że do PL nie dotarły jeszcze pliki z pełnym Zabójcą, bo jak na razie dodajecie go na serwery, a nie działa kompletnie ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miała być predoria, wyszedł avalon.

Nie polecam, postawcie jeden porządny serwer zamiast tworzyć kilka, a w późniejszym czasie je zostawiacie. 

Opublikowano
38 minut temu, Alexss napisał:

Miała być predoria, wyszedł avalon.

Nie polecam, postawcie jeden porządny serwer zamiast tworzyć kilka, a w późniejszym czasie je zostawiacie. 

Poprawka* Wyszła Tylko Predoria , Jestem teraz na wakacjach i średnio mam dostęp do ftp , A to że Lujek nie ma już Jak promować Serwer To zmienił jakimś Prostym sposobem index , Avalon nie należy do mnie ;)

predoria.png

Opublikowano
Dnia 3.07.2018 o 12:34, hellforge napisał:

Poprawka* Wyszła Tylko Predoria , Jestem teraz na wakacjach i średnio mam dostęp do ftp , A to że Lujek nie ma już Jak promować Serwer To zmienił jakimś Prostym sposobem index , Avalon nie należy do mnie ;)

Prostym sposobem, leżę xD 

Opublikowano

Szkoda, że jest na darmowym hostingu. Nad prezentacją można było się bardziej postarać. Co do samego serwera - muszę jeszcze sprawdzić, czy daje radę :D

Opublikowano

Mimo wszystko, start miał być już dawno temu a nic z tym jeszcze nie zrobiłeś... Więc... Jak dla mnie archiwum :v

Opublikowano

SWF nie działa :v wywala że błędne hasło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...