Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość

XenoxMT2.net - World of Fantasy  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Reyaver napisał:

Widzę, że dupka piecze. Wasze opinie były stekiem kłamstw i bzdur, próbowaliście ukręcić bat z gówna (które macie w głowach), a my na pajacowanie nie wyrażamy zgody. Wypierdoliłem was słusznie. A teraz żegnajcie, usiądźcie sobie na kostce lodu wysmarowanej dermosanem czy coś.

YouTuber to nie administrator, nie ma benefitów na forum, nie ma benetifów na serwerze. Jedyne co dostaje to SM-y na różnego rodzaju konkursy oraz troszkę dla siebie. Jeżeli oszuka widzów na naszym serwerze to zostaną wyciągnięte konsekwencje (od tego są czerwoni, w tym momencie omówiłem fragment polityki serwera). A co do pozostałej części posta (jakieś 90%, które nie tyczy się serwera tylko mnie) to wyjdź z tym płaczem i nie wracaj, niskoligowcu. Idź tam włazić w dupkę czerwonym i zielonym na womie.

Tak mam wchodzić w dupę czerwonym i zielonym na WOM'ie jak byłem zielonym xD niskoligowcu? Nie masz podjazdu w niczym dzieciaczku. Ja płacze? Wyjaśniam Cię, a Ciebie to boli. Dlaczego nie wbiłeś na TS'a jak Cię zapraszałem? Ponieważ wyszczekany jesteś tylko pisząc. I na shoutboxie byłeś wyszczekany oraz na GG jak wyzywałeś matkę od Kaca... naprawdę niżej się upaść nie da. Płakałeś to Ty, że bana wyrwałeś, bo jesteś zwykłą ścierą do SPRZĄTANIA. Jesteś gównem a nie technikiem for ;') Udowodnić Ci to to nie żaden problem, podjazdu nie masz nawet w tym, wielki znawco IPB/IPS. Ahh dorośnij naprawdę, bo swoim zachowaniem na forach prezentujesz tylko poziom krawężnika i upośledzenia. 

Jakie eventy przewidywane na kotlecie?

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, Moyra napisał:

Nie rozumiem jednej rzeczy - jaki jest sens, by sfora składająca się z atencyjnych panienek wchodziła na forum serwera, na którym nawet nie gra, aby napisać kilka słów od serca, dostać bana, po czym się oburzyć i przenieść się na mpc, by dalej ciągnąć tę karuzelę żenady? Przecież to jest ewidentne marnowanie cennego czasu, który można naprawdę produktywnie wykorzystać :/ Po co przejmować się cudzym serwerem/forum, wylewać z siebie żale (które notabene każdy i tak ma gdzieś), a potem płakać, że zostało się wyrzuconym? Gdzie tu logika? xD

Tylko po co ja się doszukuję logiki wśród stada rozbestwionej gimbazy mentalnej ;v.

To ma być zapowiedź dla innych, którzy chcą tam „grać”, jaka jest tamtejsza administracja. 

Opublikowano
Przed chwilą, Kartejst napisał:

To ma być zapowiedź dla innych, którzy chcą tam „grać”, jaka jest tamtejsza administracja. 

Ale co ma wypisywanie osobistych żali w kierunku Administratora forum do grania na serwerze? Jeśli gracz jest uczciwy i nie stwarza problemów "wychowawczych", to nigdy nie wejdzie w zatarg z administracją :/. 

Opublikowano
6 minut temu, Kartejst napisał:

Hahahahahahaahahahahahah, bzdury? Typie, to była sama prawda! Każdy to potwierdzi @Ash widzisz to? Nie wierze w typa, bzdury pisaliśmy... Widać nawet po Twojej wypowiedzi co do tego postu, jakim to żałosnym człowiekiem jesteś. Nie masz za grosz szacunku i jesteś tak naprawdę nikim. Nie do zobaczenia. Ps. Forum? „Żenua”.

Tak, tak.

5 minut temu, Moyra napisał:

Nie rozumiem jednej rzeczy - jaki jest sens, by sfora składająca się z atencyjnych panienek wchodziła na forum serwera, na którym nawet nie gra, aby napisać kilka słów od serca, dostać bana, po czym się oburzyć i przenieść się na mpc, by dalej ciągnąć tę karuzelę żenady? Przecież to jest ewidentne marnowanie cennego czasu, który można naprawdę produktywnie wykorzystać :/ Po co przejmować się cudzym serwerem/forum, wylewać z siebie żale (które notabene każdy i tak ma gdzieś), a potem płakać, że zostało się wyrzuconym? Gdzie tu logika? xD

Tylko po co ja się doszukuję logiki wśród stada rozbestwionej gimbazy mentalnej ;v.

Atencji nigdy za mało.

5 minut temu, DaMiX211 napisał:

@Reyaver Ty to masz tupet co szkoda gadać na twój temat i o tym co to za serwer bo szkoda produkować się w sumie co się męczyć jak max tydzień i koniec będzie szkoda tylko że IS działa.

A jak masz takie fantazje z tymi kostkami i dupą to powodzenia :)

To wyjdź i nie pajacuj. A tego w ostatniej linijce nie komentuje, bo chyba pijany jesteś.

4 minuty temu, xAdr1an napisał:

Jakie eventy przewidywane na kotlecie?

Eventy banowania ludzi za prawdę. :)

2 minuty temu, Kartejst napisał:

Jest odpowiednia - chwali czyny dobre i potępia czyny złe. Toksyczne odpadki są usuwane z forum, ponieważ dbamy o jego jakość.

Ale co ma wypisywanie osobistych żali w kierunku Administratora forum do grania na serwerze? Jeśli gracz jest uczciwy i nie stwarza problemów "wychowawczych", to nigdy nie wejdzie w zatarg z administracją :/. 

Dokładnie, sama prawda.

Opublikowano
5 minut temu, Moyra napisał:

Ale przecież każdy grał już na tym serwerze tylko nazwy się zmieniły :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer łączy się z forum. To chyba logiczne. Więc tu już nie mam nic do dodania. 

1 minutę temu, Reyaver napisał:

Jest odpowiednia - chwali czyny dobre i potępia czyny złe. Toksyczne odpadki są usuwane z forum, ponieważ dbamy o jego jakość.

Odpowiednia? Typie, Ty sam regulaminu nie przestrzegasz. Jesteś zerem, a nawet mnie niż zero. Toksycznym wyrzutkiem społeczeństwa jesteś, jak już uparłeś się na słowo „toksyczny”. Twoje zdania z dupy wzięte i nie mające wgl zdania, IQ poniżej 100, także pozdrawiam :3

Opublikowano
1 minutę temu, DaMiX211 napisał:

Ale przecież każdy grał już na tym serwerze tylko nazwy się zmieniły :)

Co za różnica, czy zmieniły się nazwy, czy nie. Ktoś będzie miał ochotę zagrać - to wejdzie, nie to nie. Dla mnie całkiem klarowne. Bo wciskanie się na siłę tam, gdzie się raczej nie zagra lub ma już złe odczucia/przeżycia nie ma sensu.

Opublikowano
Przed chwilą, Kartejst napisał:

Serwer łączy się z forum. To chyba logiczne. Więc tu już nie mam nic do dodania. 

Odpowiednia? Typie, Ty sam regulaminu nie przestrzegasz. Jesteś zerem, a nawet mnie niż zero. Toksycznym wyrzutkiem społeczeństwa jesteś, jak już uparłeś się na słowo „toksyczny”. Twoje zdania z dupy wzięte i nie mające wgl zdania, IQ poniżej 100, także pozdrawiam :3

No to niech się łączy, to ty tutaj masz problem, nie gracze. Ty nie jesteś graczem, jesteś jakimś odpadkiem toksycznym, który nigdy nie grał na serwerze, wbiłeś na forum, aby tak po małemu docinać i dogryzać, w końcu pękła bańka gówna i wyleciałeś, ponieważ przesadziłeś i zostałeś wydalony przez spływ kibla do szamba, a za spłuczkę pociągałem ja. Przegrałeś bitwę i zapewne też wojnę. Kłócisz się z ADMINISTRATOREM FORUM, Z KTÓREGO WYLECIAŁEŚ. Moje czyny, słowa i same fakty vs twój płacz, ból dupy i skriny wyciągnięte z kontekstu. Zgadnij kto wygra. Regulamin jest przestrzegany, czasami nakładane są "nieregulaminowe kary" (ale to też jest w regulaminie, a także w polityce prywatności forum).

Opublikowano
Przed chwilą, Reyaver napisał:

No to niech się łączy, to ty tutaj masz problem, nie gracze. Ty nie jesteś graczem, jesteś jakimś odpadkiem toksycznym, który nigdy nie grał na serwerze, wbiłeś na forum, aby tak po małemu docinać i dogryzać, w końcu pękła bańka gówna i wyleciałeś, ponieważ przesadziłeś i zostałeś wydalony przez spływ kibla do szamba, a za spłuczkę pociągałem ja. Przegrałeś bitwę i zapewne też wojnę. Kłócisz się z ADMINISTRATOREM FORUM, Z KTÓREGO WYLECIAŁEŚ. Moje czyny, słowa i same fakty vs twój płacz, ból dupy i skriny wyciągnięte z kontekstu. Zgadnij kto wygra. Regulamin jest przestrzegany, czasami nakładane są "nieregulaminowe kary" (ale to też jest w regulaminie, a także w polityce prywatności forum).

Ciężko grać na serwerze który nie ruszył idioto. Tak wszystkich wyzywasz, a na TS'a boisz się wbić. Jesteś zwykłą ścierą internetową po której każdy ciśnie jak po szmacie. 0 kultury do użytkowników forum oraz przyszłych graczy. Tak prezentujesz serwer w którym uczestniczysz? 

Opublikowano
5 minut temu, Reyaver napisał:

XDDDDDDD Jak ja widzę te Twoje teksty, to po prostu muszę iść do Kościoła się wyspowiadać z tego, co niestety zobaczyłem (czyt. Twoje zdania). Ja płaczę, stary... Nie ośmieszaj się XDD Ty myślisz, że przegrałem jakąś wojne, bitwe czy co, bo mnie już na tym beznadziejnym forum nie ma? Jakbyś nie widział, my na sb pisaliśmy zawsze o czym innym, nie o tym jebanym forum, co przyszłości nie ma. Twoje słowa i czyny gówno warte, i już mówię. Mogłeś mnie zbanować na tym fakowym forum (z czego Ci dziękuje, bo i tak z takim „administratorem”, trudno wytrzymać.), ale to Ty przegrałeś, bo sobie zrobiłeś niezłą reputacje. I teraz pomyśl, wysil to swoje IQ na minusie, ten Twój nieistniejący mózg, że jak ludzie usłyszą XenoxMT2.net to Tylko Ciebie będą kojarzyć i szerokim łukiem omijać serwer. Więc chyba nie wygrałeś, lecz moje dowody i słowa zwyciężyły, jakim to jesteś debilem i zerem. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano
27 minut temu, DaMiX211 napisał:

Nie ma co się produkować dno i nic więcej. Kilka godzin i prezentacji wyląduje w koszu bo chyba każdy widzi co się tutaj dzieje.

Where is @Aive 

https://www.mpcforum.pl/topic/1641812-prawda-o-administratorze-forum-xenoxmt2net/

Zachowanie administratora forum na jego (czy też innej administracji serwera) forum, a autora prezentacji na MPC, nie jest przez nas oceniane i nie ma wpływu na obecność (lub też nie) tematu u nas. To, jak zachowuje się tam administracja tego serwera, nie jest naszą sprawą, natomiast zdecydowanie może być sprawą graczy, zatem jeśli uważacie, że na serwerze dzieje się jakiś cyrk, to śmiało możecie tu o tym napisać (zwłaszcza ze screenami) - jeżeli nie będą łamały regulaminu to nikt ich tu nie usunie. Dzięki temu inni gracze będą mogli zadecydować, czy aby na pewno chcą tu zagrać. 

Druga sprawa - wiele osób wspomniało tu, że ten serwer nawet pierwotnego Xenoxa nie przypomina - zatem jak mamy mówić o plagiacie? Jedyne, co zostało tu skopiowane to nazwa, co do której pierwotny autor się nie upomniał - wtedy moglibyśmy o tym z nim porozmawiać.

Ostatnia sprawa - apeluję o zachowanie kultury. To, że ktoś zachowuje się gdzieś indziej wobec Was niesprawiedliwie(?) nie znaczy, że powinniście tu go obrażać. Na tym forum flamewaru nie akceptujemy i jest on karany - nawet wtedy, gdy są takie emocje. Pamiętajcie też, że naprawdę nie ma co wdawać się w zbędną dyskusję - @Reyaver będzie bronił serwera, bo taka jego robota, nawet jeśli brnie w nieprawdę.

Miłego wieczoru. ;)

P.S. A co do wspomnianego autora prezentacji - Ty również nie powinieneś dawać się tu sprowokować, bo jak ta prezentacja będzie dalej wyglądała jak śmietnik, to koniec końców do śmietniska trafi.

Opublikowano

Bo wciskanie się na siłę tam, gdzie się raczej nie zagra lub ma już złe odczucia/przeżycia nie ma sensu.

Pozwólcie, że się wtrące xD

No chyba sobie koleś kpisz XDDDD powiedzieć ci jaki związek ma forum z serwerem? A taki, że forum jest poniekąd community serwera, to tam pojawiają się informacje dotyczące serwera czy nawet PROBLEMY graczy z serwerem. Jeżeli nie potrafią wziąć kogoś, kto potrafi profesjonalnie ogarnąć forum czy chociaż utrzymać stabilność emocjonalną, tylko biorą rozkrzyczanego dzieciaka, który z ledwością skończył gimnazjum no to widać na jakim poziomie jest administracja serwera.

Ziomek wstawia temat z opiniami, a jeżeli pojawiają się negatywne - od razu je usuwa, niczym @Skejcior ^^, jak to mówią, przyganiał kocioł garnkowi. @Reyaver zarzucał Skejciorowi usuwanie negatywnych opinii (usuwał moje, są na to dowody, ale to już inny serwer, a żeby było zabawniej - również XENOX), a sam praktykuje takie metody. No to z kim jest coś nie halo, z nim czy z osobami, które negatywnie się wypowiadają na jego temat? A jeżeli ktoś ma złe odczucia czy przeżycia to chyba naturalne, że odradza, bo ma do tego prawo. Świat bez krytyki nie istnieje, młody i się z tym pogódź. 

To tak jakby powiedzieć, że w miejscu X jest źle, bo dzieją się dziwne rzeczy, ale w sumie to wyjebane, chcesz to idź. Nie smakują Ci kotlety (nawiązanie do serwera bardzo trafne) w restauracji Y, ale walić, polecę, bo wciskanie komuś swojego zdania nie ma sensu. xD 

Dziewczyny wbiły na forum, jak każdy inny, kto chciał. BO MAJĄ TAKIE PRAWO. No chyba, że forum dla wybrańców. Jak ktoś ma zbyt wielkie ego i usuwa wszystkie negatywne opinie (nawet opinie mu nie pomogą, bo już każdy wie co olafek potrafi zrobić jak mu sie odbiera zabaweczkę) to chyba nie powinien siedzieć na forum jako admin, bo on nie przestrzega nawet własnego regulaminu i wyzywa ludzi od psów. xD 

Serwer to sklejka przypadkowych plików i każdy jest w stanie wam to udowodnić. Szybki skok na hajs, pod nazwą dobrego serwera. 

MPC upada, więc wpuszcza tutaj każde gówno, które startowało już 10 razy, szkoda. xD 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
Przed chwilą, Evil Smile napisał:

Pozwólcie, że się wtrące xD

No chyba sobie koleś kpisz XDDDD powiedzieć ci jaki związek ma forum z serwerem? A taki, że forum jest poniekąd community serwera, to tam pojawiają się informacje dotyczące serwera czy nawet PROBLEMY graczy z serwerem. Jeżeli nie potrafią wziąć kogoś, kto potrafi profesjonalnie ogarnąć forum czy chociaż utrzymać stabilność emocjonalną, tylko biorą rozkrzyczanego dzieciaka, który z ledwością skończył gimnazjum no to widać na jakim poziomie jest administracja serwera.

Ziomek wstawia temat z opiniami, a jeżeli pojawiają się negatywne - od razu je usuwa, niczym @Skejcior ^^, jak to mówią, przyganiał kocioł garnkowi. @Reyaver zarzucał Skejciorowi usuwanie negatywnych opinii (usuwał moje, są na to dowody, ale to już inny serwer, a żeby było zabawniej - również XENOX), a sam praktykuje takie metody. No to z kim jest coś nie halo, z nim czy z osobami, które negatywnie się wypowiadają na jego temat? A jeżeli ktoś ma złe odczucia czy przeżycia to chyba naturalne, że odradza, bo ma do tego prawo. Świat bez krytyki nie istnieje, młody i się z tym pogódź. 

To tak jakby powiedzieć, że w miejscu X jest źle, bo dzieją się dziwne rzeczy, ale w sumie to wyjebane, chcesz to idź. Nie smakują Ci kotlety (nawiązanie do serwera bardzo trafne) w restauracji Y, ale walić, polecę, bo wciskanie komuś swojego zdania nie ma sensu. xD 

Dziewczyny wbiły na forum, jak każdy inny, kto chciał. BO MAJĄ TAKIE PRAWO. No chyba, że forum dla wybrańców. Jak ktoś ma zbyt wielkie ego i usuwa wszystkie negatywne opinie (nawet opinie mu nie pomogą, bo już każdy wie co olafek potrafi zrobić jak mu sie odbiera zabaweczkę) to chyba nie powinien siedzieć na forum jako admin, bo on nie przestrzega nawet własnego regulaminu i wyzywa ludzi od psów. xD 

Serwer to sklejka przypadkowych plików i każdy jest w stanie wam to udowodnić. Szybki skok na hajs, pod nazwą dobrego serwera. 

MPC upada, więc wpuszcza tutaj każde gówno, które startowało już 10 razy, szkoda. xD 

rybcia ale ja tylko rudej usunąłem opinię czy tam jej temat bo to było trochę oszczerstwo, tak to wyjebane miałem, chcesz to Ci mogę pokazać, że nadal są tam negatywne opinie o mnie.

Jeśli ktoś potrafi normalnie napisać, a nie w jednym zdaniu 15x kurwa czy coś to wtedy git

Jedynie oszczerstwa usuwam jeśli ktoś nie ma zamiaru tego przedyskutować więc się uspokój

Idę po popcorn bo karuzela śmiechu, walka techników for zaciekle się toczy dalej, możecie walczyć o top2 bo wiadomo, że ja to top1 technik ipb <3

A o reygrasie już pisałem, że nic nie potrafi, jest hipokrytą bo się śmieje, że robię na 3.4, a sam u asfena robił i ogólnie to debil który banuje jak się jego ego urazi :v

WD7IpkZ.png

Opublikowano
4 minuty temu, Evil Smile napisał:

Nie smakują Ci kotlety (nawiązanie do serwera bardzo trafne) w restauracji Y, ale walić, polecę, bo wciskanie komuś swojego zdania nie ma sensu. xD 

No to na ch&j chcesz latać do restauracji, gdzie nie smakowały Ci kotlety? xD 

5 minut temu, Evil Smile napisał:

A jeżeli ktoś ma złe odczucia czy przeżycia to chyba naturalne, że odradza, bo ma do tego prawo.

Prawo do krytyki - no jasne. Ale pakowanie się z buciorami, odgrzewanie dawnych waśni, robienie wokół siebie atencji i nakręcanie dramy? Kaman, ile Wy macie lat? xD

7 minut temu, Evil Smile napisał:

młody

Troszkę nie trafiłaś z płcią i przedziałem wiekowym, ale wybaczam ;).

Poza tym uważam, że wypowiedź @Aive miała za zadanie zamknąć tę jałową dyskusję. Ja również znikam i życzę wszystkim mniej marnowania czasu, a więcej życzliwości. 

Pomocnik
Opublikowano
1 godzinę temu, Moyra napisał:

Nie weszłam tam na forum po to by robić burze, wręcz przeciwnie. Wbrew pozorom chciałam poznać osobę, która najpierw na mnie najechała na mpc w zapowiedzi Laurentii - nawet nie zamieniając ze mną jednego choćby słowa. 

Pisałam z nim normalnie do tej pory. Dodał poddział w którym można było oceniać administracje serwera. Na chatboxie napisałam, że tam wpadam i zapewne wyrwe bana, na co mi odpisał, że to bardzo możliwe. Screenów nie posiadam, bo mi się zwyczajnie nie chcialo screenować. 

Następnie po mnie posta napisał kolega. W momencie czytania jego posta zauważyłam, że mój zniknął i za chwilę jego również. Po chwili oboje mieliśmy zablokowane wszystkie możliwe funkcje na forum. 

Gdybym chciała to od początku szkalowalabym jego osobę i serwer, a nie po tygodniu od rejestracji. 

Mydli Wam oczy, a Wy nawet tego nie widzicie. 

nWHug0o.png

Opublikowano

Co Olaf? Już cicho siedzisz, jak kilka osób ciebie zhejtowało i wyjaśniło co? Jak pies je to nie szczeka, więc trzymaj się tego powiedzenia! :) Pierdolisz na mój temat tyle, jaki ja mam hejt, gówno jestem itd. A ty wcale chłopcze nie jesteś święty i to widać gołym okiem, jak ja to widzę + kilkanaście osób to chyba w tym coś jest, zmień swój tok myślenia bo zginiesz w butach, jak nikt nie będzie chciał od ciebie for, wtedy z czego ty wyżyjesz? :P xD Siedzisz 24/7h, całe noce, dni, śpisz kilka H i to jest to twoje królestwo! :P Znam cię kilka tygodni, wiem o tobie praktyczni wszystko kurwa! Całe twoje nędzne życie prywatne.. -.-

Opublikowano
19 minut temu, Ash napisał:

Nie weszłam tam na forum po to by robić burze, wręcz przeciwnie. Wbrew pozorom chciałam poznać osobę, która najpierw na mnie najechała na mpc w zapowiedzi Laurentii - nawet nie zamieniając ze mną jednego choćby słowa. 

Pisałam z nim normalnie do tej pory. Dodał poddział w którym można było oceniać administracje serwera. Na chatboxie napisałam, że tam wpadam i zapewne wyrwe bana, na co mi odpisał, że to bardzo możliwe. Screenów nie posiadam, bo mi się zwyczajnie nie chcialo screenować. 

Następnie po mnie posta napisał kolega. W momencie czytania jego posta zauważyłam, że mój zniknął i za chwilę jego również. Po chwili oboje mieliśmy zablokowane wszystkie możliwe funkcje na forum. 

Gdybym chciała to od początku szkalowalabym jego osobę i serwer, a nie po tygodniu od rejestracji. 

Mydli Wam oczy, a Wy nawet tego nie widzicie. 

Wbiłaś w celach "pokojowych", aby być normalnym użytkownikiem forum, a później w temacie z opiniami zaczęły lecieć kłamstwa, oszczerstwa, półprawdy, rzeczy wyciągane z kontekstu i inne próby kręcenia z gówna bata. Zawiodłem się srodze, bo widziałem, że jako jedna z niewielu (Marumi) zachowujesz kulturę, może troszkę mniejszą (bo ona była praktycznie wzorcowym użyszkodnikiem forum), no ale zachowywałaś się w sposób przyzwoity. Pamiętaj, że od blokady zawsze możesz się odwołać, jeżeli będziesz wobec nas w porządku, to my również będziemy w porządku. Wystarczy tylko zachowywać się dobrze, ponieważ negatywne zachowania są tłumione nawet i w zarodku. Musicie przełknąć to, że jesteśmy stanowczy w podejmowaniu decyzji i zakładaniu blokad.

Pomocnik
Opublikowano
2 minuty temu, Reyaver napisał:

Wbiłaś w celach "pokojowych", aby być normalnym użytkownikiem forum, a później w temacie z opiniami zaczęły lecieć kłamstwa, oszczerstwa, półprawdy, rzeczy wyciągane z kontekstu i inne próby kręcenia z gówna bata. Zawiodłem się srodze, bo widziałem, że jako jedna z niewielu (Marumi) zachowujesz kulturę, może troszkę mniejszą (bo ona była praktycznie wzorcowym użyszkodnikiem forum), no ale zachowywałaś się w sposób przyzwoity. Pamiętaj, że od blokady zawsze możesz się odwołać, jeżeli będziesz wobec nas w porządku, to my również będziemy w porządku. Wystarczy tylko zachowywać się dobrze, ponieważ negatywne zachowania są tłumione nawet i w zarodku. Musicie przełknąć to, że jesteśmy stanowczy w podejmowaniu decyzji i zakładaniu blokad.

Napisałam to co zaobserwowałam. Nie będę za to przepraszać i uważam, że nic co tam zostało przeze mnie zawarte jest kłamstwem. Nie posługuje się w stosunku do nikogo czymś takim, bo zwyczajnie w świecie nie potrzebuję tego by zdobyć cokolwiek. Nie sądzę, żebym chciała wrócić na forum, więc na obecną chwilę się nie będę odwoływać. 

Żyj w swoim świecie, tego nikt Ci nie zabroni. Peace. 

nWHug0o.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Ash napisał:

Napisałam to co zaobserwowałam. Nie będę za to przepraszać i uważam, że nic co tam zostało przeze mnie zawarte jest kłamstwem. Nie posługuje się w stosunku do nikogo czymś takim, bo zwyczajnie w świecie nie potrzebuję tego by zdobyć cokolwiek. Nie sądzę, żebym chciała wrócić na forum, więc na obecną chwilę się nie będę odwoływać. 

Żyj w swoim świecie, tego nikt Ci nie zabroni. Peace. 

No to w ramach informacji ogólnej poinformuję, iż KAŻDY może odwołać się od blokady na forum w terminie do 24h od momentu otrzymania blokady. Wynik odwołania zostanie użytkownikowi przedstawiony w terminie do 48h (od momentu przyjęcia wniosku). Zazwyczaj wnioski przyjmowane i rozpatrywane są w terminie do 1h (łącznie oba etapy).

Opublikowano
2 godziny temu, .Avixon. napisał:

Co Olaf? Już cicho siedzisz, jak kilka osób ciebie zhejtowało i wyjaśniło co? Jak pies je to nie szczeka, więc trzymaj się tego powiedzenia! :) Pierdolisz na mój temat tyle, jaki ja mam hejt, gówno jestem itd. A ty wcale chłopcze nie jesteś święty i to widać gołym okiem, jak ja to widzę + kilkanaście osób to chyba w tym coś jest, zmień swój tok myślenia bo zginiesz w butach, jak nikt nie będzie chciał od ciebie for, wtedy z czego ty wyżyjesz? :P xD Siedzisz 24/7h, całe noce, dni, śpisz kilka H i to jest to twoje królestwo! :P Znam cię kilka tygodni, wiem o tobie praktyczni wszystko kurwa! Całe twoje nędzne życie prywatne.. -.-

Ty tam lepiej utkaj pampersa bo znowu Werka będzie po ludziach pisała żeby cie przestali na hajs jebać(HAHAHAHAHAHA/MÓJ CURKA).

Co do administracji tego jakże wspaniałego projektu... Ścieki, ścieki i jeszcze raz ścieki. Jak mnie pamięć nie myli to pliki które tutaj widzimy są albo nexorii(tej pierwszej) lub kairosa z wyjebanym wilkiem.

Nie wypowiadałbym się w temacie tego gówna, gdyby nie fakt że najwięcej do powiedzenia mają tutaj osoby, z których większość ponad przeciętnych ludzi jebie totalną beke. Przekrzykujecie się kto jest tutaj najlepszy i kto komu matke ruchał, a prawdą jest iż przyjemniej by było dla tego świata gdybyście spakowali torby i poszli w pizdu(na zawsze) z rynku.

Opublikowano

Kairos pod nazwą Xenoxa, skradzione pliki serwerowe, serwer na hajs, Admini którzy udawają kozaków w necie a w rl na pewno tacy nie są, serwer dno i mam nadzieję że jak najszybciej trafi do kosza a serwer wreszcie upadnie XDDDDDDD

Reyaver po tym co piszesz to powinieneś cofnąć się do gimnazjum i do podstawówki bezbeku bo sam nie potrafisz zachowywać kultury dzieciaku który żyje na utrzymaniu rodziców razem z administracją.

Opublikowano
19 minut temu, superczopekXD napisał:

Reyaver po tym co piszesz to powinieneś cofnąć się do gimnazjum i do podstawówki bezbeku bo sam nie potrafisz zachowywać kultury dzieciaku który żyje na utrzymaniu rodziców razem z administracją.

W tym temacie nie został obrażony ani jeden człowiek. Pozdrawiam.

Specjalista
Opublikowano
16 godzin temu, Reyaver napisał:

Tak, tak.

Atencji nigdy za mało.

To wyjdź i nie pajacuj. A tego w ostatniej linijce nie komentuje, bo chyba pijany jesteś.

Eventy banowania ludzi za prawdę. :)

Dokładnie, sama prawda.

Weź się już kurwa nie ośmieszaj. I nie żeruj na cudzych projektach, padlinożerco. 

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...