Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość

XenoxMT2.net - World of Fantasy  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Na serwerze gra MAX 100 osób. Administracja nieprofesjonalna, o czym świadczy chociażby brak wyników z licznie ogłaszanych konkursów, zamiast tego wrzucają kolejne posty kopiuj-wklej jak gdyby nigdy nic. Padnie w przeciągu miesiąca tak jak kilka poprzednich Kariosów...

Opublikowano

1JGPSF2.png

Jak w jeden dzień można stwierdzić, że serwer ma 900 STAŁYCH graczy? xD 

taką liczbę to wy możecie mieć po miesiącu, a nie jednym dniu. 

Oczywiście przyszłam sie dowartościować i dowalić wam w kulturalny sposób żeby nie wyrwać punkcików. :ninja: 

Nie polecam, bo moge, bo karios, bo chujowa administracja, bo zdechnie, bo gówno wielkie, bo sklejka i kotlet. HA-HAAA.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

ludzice co wy sie tluczecie o jakiegos 11 latka reyvenera co on z ipbmafia sciaga skrypty i sie nazwal ze jest programista xDDDDD nie polecam serwera bo to i tka padnie nawet na is nie zarobisz nic smieciu

Opublikowano
5 godzin temu, icker napisał:

ludzice co wy sie tluczecie o jakiegos 11 latka reyvenera co on z ipbmafia sciaga skrypty i sie nazwal ze jest programista xDDDDD nie polecam serwera bo to i tka padnie nawet na is nie zarobisz nic smieciu

Reyvn co? Napisz mój nick poprawnie, wiek normalnie, a wgl. to kim ty kurwa jesteś żeby pultać tutaj smuty o mnie? Oceń serwer i jego właścicieli. Typowy 15 letni tępy użytkownik forum. Masz w prezentacji WIELKIMI LITERAMI, ŻE JA TYLKO WSTAWIAM PREZKĘ, BO BELF NIE MA KONTA NA FORUM. Tępak.

PS: Co to jest kurwa ipbmafia? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...