Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda o administratorze forum XenoxMT2.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym napisać, abyście to pod żadnym, ale to żadnym pozorem, nie wchodzili na strone „XenoxMT2.net”. Dlaczego? Sprawa jest oczywista, poprzez „Administratora Forum” Reyaver. Chłopak sobie za dużooooo pozwala. Typ napisał temat na forum, aby wyrazić o nim opinie. Ja wraz z koleżanką wyraziliśmy o nim opinie na ocenę negatywną. Niestety ss tych opiń nie ma, bo minute po dodaniu posta, zostały one usunięte oraz ja wraz z koleżanką dostaliśmy bana. Także ciekawie, ciekawie... Po co ten temat był? Do wyrażania swojej opini. Chłopak nie umie przyjąć krytyki na klate. Banuje ludzi za nic, proponuje posadę moderatora na 2 min., nie przestrzeguje sam zasad regulaminu, które sam napisał. Dobry Administrator, takich to ze świecą szukać. 

Pozdrawiam Ciebie cieplutko @Reyaver Tutaj są rozmowy z owym „Panem Administratorem”:

7EF20F1A-0F0D-405D-9970-F68EA3C2C0F3.png

06311886-C24C-4A04-A031-4070C900AB5D.png

BBF2090F-395D-466B-81E1-5B9ED723D648.png

6A2820BD-4E33-4B33-9A5A-45FB0075A954.png

A35D5358-7E0C-4FBF-978A-E64EC23E4037.png

0B3E9B4C-859A-4E44-A66E-D4AF90D74B7A.png

D2EC5A34-0A95-4574-BA87-3A31426A1402.png

Pomocnik
Opublikowano

Skoro jesteś prawem na tym forum to już polecałabym dodać regulamin w dwóch punktach:

1. Administracja ma zawsze rację.

2. Jeśli jej nie ma, patrz punkt wyżej i zamknij mordę.

Wtedy nie byłoby problemu.

nWHug0o.png

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że reygras ma duże mniemanie o sobie i mianuje się królem for i w ogóle. xD

Od zawsze traktuje ludzi jak gowno, a ledwo skończył gimnazjum xD

Ja tam konta nie robiłam, ale to nie przeszkadzało mi w patrzeniu na ten kabaret. Reygras zawsze czuł się panem i władcą, nic nowego. Pozostaje tylko współczuć. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

O proszę, a pytałam o to na sb, mianowicie: Po co dodają takie tematy, skoro negatywne opinie nawet poparte niezbitymi dowodami będą skutkowały zapewne permem. Niestety później mnie nie było i nie widziałam odpowiedzi. Ale jak widać przewidziałam przyszłość. xD

Opublikowano

W porządku, jak najbardziej możesz to wrzucić tutaj na forum - ale w prezentacji tego serwera. Nie widzę potrzeby, aby zaśmiecać czymś takim ogólny dział Metina - ten "xenox" ma swój temat, w którym możesz to umieścić i możesz być spokojny - nie zostanie to usunięte. Link poniżej.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...