Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ekipy

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, kłania się Piotr.
Piszę tutaj temat z tego względu, iż postanowiłem otworzyć serwer, na którym nie znajdzie nikt dużego pingu ani lagów. Jestem technikiem serwerów TeamSpeak3 od bardzo dawna, bo będzie już około 4 lat, tworzyłem swego czasu największe sieci do serwerów MineCraft i HurtWorld, lecz z braku czasu zaprzestałem tego. Postanowiłem zrobić teraz projekt TeamSpeak3, który chcę, by przypadł do gustu każdemu użytkownikowi. Jeśli chodzi o stronę techniczną, zrobię całego TeamSpeak3 wraz z botami, posiadam licencję TeamSpeak3, ABot'a Premium i potrafię wszystko skonfigurować wraz z MusicBotami. Jednak sam projektu nie zrobię, ponieważ solo ciężko będzie się wszystkim zająć. Z tego powodu szukam osoby/osób, które w tym by mi pomogły, a mianowicie:

Główny Administrator — jedna osoba zajmująca się przeprowadzaniem rekrutacji, analizą propozycji składanych na forum, sprawdzaniem skarg składanych na innych użytkowników/administrację, organizacja eventów (Pomysł na nowy konkurs, analiza wraz z pozostałą częścią załogi, w jaki sposób się on odbędzie, ile wniesie zabawy na serwer i na samym końcu wdrożenie go w kalendarz eventowy by odbywał się on regularnie).

Administracja — kilka osób odpowiedzialnych za udzielanie pomocy dotyczącej programu głosowego TeamSpeak3, pomoc w postaci bezpośredniego kontaktu między działem technicznym a użytkownikiem serwera. Pomoc w organizacji konkursów. Reklamowanie serwera w zdrowy sposób, a nie poprzez wybijanie się niszcząc inne serwery.

Grafik — Osoba będąca częścią Administracji, która uczestniczy w całym rozwoju serwera, lecz do tego tworzy grafikę na zapotrzebowania Administracji (Grafika promująca konkursy, banner, grafika do regulaminów, grafika na fanpage i forum).

ABot v1.5 licencjonowany
TeamSpeak3 3.1.1 licencjonowany 512
Forum licencjonowane IPS z płatnym stylem

Kontakt:
Forum: PW
TS3: Hurt4u.eu
GG: 43699580

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zainteresowany ! :)

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...