Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayonia MuOnline Sezon IV | Stage EXP (Slow-Medium) | LongTerm | 3D Camera | AntiHack | Grand Opening 5.01.2018

ShayaCrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również polecam serwer. Jak na razie jedna z lepszych propozycji wśród dostępnych polskich serwerów. Wiadmo serw ma niecałe 2 miechy więc czasem jakiś błąd/bug się zdarzy ale jest to poprawiane. Jedyne do czego się bym przyczepił to mało eventów GM. Przydałoby się trochę zabawić serwer. pozdrawiam i zapraszam Xsmierc

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otwarta beta miała mniej bugow niż obecny serwer,także strona www ma ich mnóstwo.

Mało eventow GM ponieważ brak ich całkiem na serwerze.

Administracja jest tak zorganizowana,że serw był off przez 24h ponieważ tyle czasu szukali tel. do hosta na ktorym postawili swój serwer.

Zwyczajnie kpią sobie z graczy,widocznie wystarczająco już zarobili i tyle wystarczy.

Pewnie niedługo wystartują z nowym jeszcze lepszym (czyt. jeszcze bardziej zbugowanym).

Żałuję,że straciłem tam swój czas od początku grudnia.

edit //

3 odpalone konta na raz to standard na serwie,sa tacy którzy maja po 7...

Nie godzeniem się na faworyzowanie przez administrację konkretnych graczy/guild tzw."kolesiostwo" nazywają teraz niumiejetnością pogodzenia się z konsekwencjami.

Oczywiście teraz administracja będzie się wypowiadać w superlatywach i sypać cukier,jak wiadomo "tonący brzytwy się chwyta".

Opublikowano

Multi Account to problem na każdym serwerze, jednak jak u większości, u Nas to nie jest zakazane. Graczy z bazy mamy około 130, lecz nie każdy jest online w tym samym czasie (+jak połowa servera, multi acc), z tego też wynikają online 160-220.

GM'owie to prawda, byli naszym nie trafionym strzałem. Brak aktywności z ich strony i eventów. Lecz już na dniach wejdą nowi GMowie, ogarnięci i dojrzali. Mamy nadzieje, że wywiążą się z swoich obowiązków jak należy i zadowolą graczy.

Serwer był offline jakieś 16H, ale to wina hostingu. Niestety padła im Nasza szafa.

Niestety żałujemy zachowania graczy, którzy nie umieją ponieść konsekwencji swoich czynów i wypisują teraz te opinie. Ale cóż, zdarza się.

Dziękujemy za miłe słowa ze strony aktywnych graczy i pomoc.;)

Zapraszamy na serwer, gdyż liczba nowych graczy ciągle rośnie. :) 

Pozdrawiamy, AyoniaTeam ! ;)

Opublikowano

Witam serdecznie ! Z racji ,ze nie gram juz na tym serverze okolo pol miesiaca powiem co w trawie piszczy.
CZemu przestalem grac? W grze totalnie zepsute jest soulowanie , jolowanie jak i pralka. Duze oplaty za przemiane rasy itd. Bugi na stronie , ktore z  tgo co wiem
wykorzystuja do dzisiaj. Brak jakichkolwiek GMow , same afki itd. Widze ,ze byla jakas afera na serverze. Nie ma co sie dziwic ,skoro same bugi na tym serverze sa.
bylo do przewidzenia. Pralem z 20 x wingi 3rd. Efekt koncowy 0. Pralka jest totalnie zwalona. Goldy parodia , milion hp ^^ , na serverze low exp.
Nie dziwie sie ze server sie sypie . Bylo to do przewidzenia a administracja widze odzywa sie w tym temacie aby tylko nabic sobie kasy . Tutaj pewnie tez tworzy multikonta aby nabic sobie plusow z opini. 

Odradzam ludziska , nie pchajcie sie tam , ch yba ze chcecie stracc duzo czasu i kasy .
Pozdro szatyn.

Opublikowano

Goldy milion hp hahaha , na 10 resach juz spokojnie można tluc k4 ,a ze ty statow nie umiesz dawać to twój problem , wypowiada sie osoba ktorej wingi spalily i dopuściła serwer ale mnie rozbawiles xD

Opublikowano

Ty szatyn tylko umiałeś płakać, że Ci coś nie wychodzi i ubolewać sam nad sobą. Chyba o to chodzi, żeby się troche pomęczyć z tym soulowaniem czy jolowaniem a nie wszystko od ręki mieć.

Opublikowano

Na serwrze bez przerwy jest wykorzystywana zmiana rasy z 7pkt. postaci (DL/MG) na 6 punktową ponieważ po zmianie te dodatkowe pkt. nie są odliczane i taka postać ma przewagę statów.(serwer roi się od takich idących na łatwizę noob koksów)

Administracja doskonale o tym wie,ale nic z tym nie robi i nawet nie zamierza,ponieważ zmianę wykonuje się za pomocą webcrd. które kupowane są za PLN.

Opublikowano

witam i zapraszam do gry ja tu gram od startu serwera bo jest podobny do x-world mu powinno byc takich serwerow wiecej.osobiscie ja wole s6 ale ten jest spoko.

Opublikowano

Wyrażę swoje zdanie na temat serwera. Od początku istnienia serwera były wykorzystywane na nim bugi. Ludzie posiadali biliony zen na web depo przez nie ostrożność administracji przez co mieli kamieni w opór mogli ulepszać, kupować sobie co chcą i jak chcą. Później się dowiedzieliśmy o dupowaniu itemów przez webmarket. Niby zostały wyciągnięte konsekwencje ale nie wierzę w to że te zdublowane itemy nie poszły gdzieś w obieg. Także połowa serwera dorobiła się na bugach, od początku gra tutaj  była nie sprawiedliwa. 

Opublikowano
31 minut temu, Muscol napisał:

Wyrażę swoje zdanie na temat serwera. Od początku istnienia serwera były wykorzystywane na nim bugi. Ludzie posiadali biliony zen na web depo przez nie ostrożność administracji przez co mieli kamieni w opór mogli ulepszać, kupować sobie co chcą i jak chcą. Później się dowiedzieliśmy o dupowaniu itemów przez webmarket. Niby zostały wyciągnięte konsekwencje ale nie wierzę w to że te zdublowane itemy nie poszły gdzieś w obieg. Także połowa serwera dorobiła się na bugach, od początku gra tutaj  była nie sprawiedliwa. 

jak na kazdym serwerze zawsze jest cos do dopracowania i poprawienia  ja bynajmniej gram normalnie i mam satysfakcje ze sam wszystko zdobywam i nie oszukuje bo co to za gra kupic wszystko za kase fo fs lub kopiowac tak robia dzieciaki powinni grac na innych serwerach i powinni ich banowac takie konta na stale.ale ja gram dla siebie dla rozrywki aby nie bylo resetu serwera i ze by dzialal przez lata a nie przez sezon i reset bo szkoda czasu na gre wtedy.dlatego szukam serwera jak dawny x-world mu.pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

moje cale eq jest zrobione od podstaw przeze mnie, jedynie sticka wypral mi kolega kiedy jeszcze nie mialem svip.

rywalizacja wzgledem mnie jest fair play w stu procentach, chodz i rywalizuj, nawet i kopiuj te itemy byle by sie cos dzialo na plaszczyznie pvp.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

W roli wyjaśnienia, kopiowane były nagrody, nie itemy. Trwało to przez 1 dzień i korzystało z tego aż 4 osoby (bracia), błąd został od razu usunięty, osoby zostały zbanowane, a każdy item w jakikolwiek została wbita skopiowana nagroda (nieważne ile miał opcji przed), zostały skasowane. ;)

Opublikowano

To ten server jeszcze stoi ? Ludzie odradzam ,bo z tego co widze ,to opiniuja tutaj tylko osoby ze swery tzw "palec w dupie" .
Serdecznie odradzam servera ,strata czasu a tym bardziej pieniedzy. Grajac tam przez poltora miesiaca otrzymalem SV za ranking. Status SV mial wygasnac po paru dniach a ja ciągnalem  na tym przeoczeniu tej smiesznej administrajci pnad miesiac. Nie placac za nic... Wiec wspolczuje dla tych co placa na ten server a inni być moze korzystaja z niedoptrzen jakze slabej administracji. Dam  sobie reke uciac ,ze czolówka nadal leci na tym bugu i dyma tych chlopaczkow ,ktorzy jak pewien administrator chca jak najmnieszym  wkladem sil zarobic i spierdolic . 

Osobiscie odradzam bug na bugu i bugiem pogania. A osoby ktore chca "zaciągnąć" Was na serverr to smietaneczka ,ktora trzymajac palca w dupie  i liczy na jakies taryfy ulgowe. Tutaj gry FAir play nie znajdziecie. Jedyna gra jaka znadjziecie to Pay for Nothing . Tak jak zaplac a chuja  tego bedziesz mial :) Uciekajcie ,albo nawet nie zaczynacjei.  Ilość ludzi  drastycznie spadla ,bo kiedy ja gralem bylo okolo 170 max. Liczac ,ze niektorzy mieli dubel konta  bylo okolo 85 stalych graczy. Ale nie ukrywam ,ze znalem te takich ktorzy ciągneli na tym serverze po 3 -4 konta. A wiec do wniosku sami dojdzcie.

Do administracji - czas zamknac ta marna imitacje servera Cina ,bo jest taki sam ,albo ciut lepszy. Ale Wy jako administracja jestescie duzo gorsi. Weicie dlaczego ? Bo Pan Cinu wiedzial kiedy w pore zamknąc ,badz co badz spierdolic i juz sie nie pokazac. A Wy pogrążaci sie w kretesie. Pomyslcie... 

Odradzam  -    a te pozytywne komentarze to elementy ,ktore staraja sie podtrzymac ten umierajacy server. 

Opublikowano

SV za ranking trwał miesiąc, został przedłużony, była informacja na Forum. ;)
Bugi są eliminowane na bieżąco, zostało już niewiele nie wpływających na rozgrywkę. ;) 
Osoby nowe zaczynają grać ciągle i nowe IP, leca na 1 Acc, z tego co widzę, czyli osoby nadal ~100 stałych graczy + ~30-40 online z MultiAcc.

Negatywy wypływają tylko od osób które zostały zbanowane.

Pay2Win nie zaznacie na serwerze, bo dodają tlyko nieznaczące % w praniu oraz expie. Jest to Play2Win i wchodząc na serwer sami zaznacie takiej opini jak i sami się przekonacie. ;)

Cytat

Tutaj gry FAir play nie znajdziecie. 

Wszytko zdobywane w grze to nie FairPlay? ;) Albo pomyliłeś serwery :D

Zamykać serwer? Nie ma takiej opcji, póki mamy aktywnych graczy. :)

Opublikowano

Jeżeli myślisz że wszystkie negatywne komentarze są od zbanowanych graczy to się mylisz, jak można pisać takie głupoty i wrzucać wszystkich do jednego worka. 

Jak gra może się toczyć fair play jeżeli ludzie mieli biliony zen grubo ponad miesiąc i szybciej mogli sobie ulepszać sety,  kupować itemki co za tym idzie mogli lepiej/szybciej  rozwinąć postać czy gildie niż gracz zwykły który grał uczciwie. Nawet po usunięciu tego zen jest sporo ludzie którzy zawdzięczają przewagę właśnie dzięki temu wspaniałemu zen. 

Niechce na siłę Was oczerniać czy coś ale zaprzeczacie trochę rzeczywistości.

Opublikowano
9 godzin temu, ShayaCrew napisał:

SV za ranking trwał miesiąc, został przedłużony, była informacja na Forum. ;)
Bugi są eliminowane na bieżąco, zostało już niewiele nie wpływających na rozgrywkę. ;) 
Osoby nowe zaczynają grać ciągle i nowe IP, leca na 1 Acc, z tego co widzę, czyli osoby nadal ~100 stałych graczy + ~30-40 online z MultiAcc.

Negatywy wypływają tylko od osób które zostały zbanowane.

Pay2Win nie zaznacie na serwerze, bo dodają tlyko nieznaczące % w praniu oraz expie. Jest to Play2Win i wchodząc na serwer sami zaznacie takiej opini jak i sami się przekonacie. ;)

Wszytko zdobywane w grze to nie FairPlay? ;) Albo pomyliłeś serwery :D

Zamykać serwer? Nie ma takiej opcji, póki mamy aktywnych graczy. :)

Wiesz co Adminku ? nie wiem czy Ty to Cinu ,czy chuj wie kto... Ale słabo Ci wychodzi defensywa.
Stek bzdur i łgania. Wystarczylo wczoraj spojrzec na ilosc osob online. 
To może ten kto łapie ironie ogarnie moj przekaz - SERDECZNIE ZAPRASZAM NA SERVER XDDDDD

A teraz spojrzcie na JPG nizej i zrozumcie w koncu ,ze ludzi juz nie nadoicie na hajsy. Szkoda bylo tylko tych co wsadzili jakis hajs na WAS. Bo nie na server...
Którys  graczy odchodzac  z servera po tej aferce pisał ,ze  server upadnie bo albo palca w dupie sie trzyma albo na ludziach wałki lecą... Tak bardzi zaprzeczaliście .
Staje cie sie pośmiewiskiem "adminki" a Ci ludzie co wsadzaja dalej w Was hajs są skonczonymi idiotami . Nie cierpie jak  kręci się wałki na ludziach... Pieniadze ludzi poiwnny byc szanowane . Zycze jak najszyubszgo upadku ,bo to sie kurwa juz smieszne zrobilo jak mozna tak zludzmi pogrywac.

prawda.jpg

Opublikowano
13 godzin temu, Muscol napisał:

Jak gra może się toczyć fair play jeżeli ludzie mieli biliony zen grubo ponad miesiąc i szybciej mogli sobie ulepszać sety,  kupować itemki co za tym idzie mogli lepiej/szybciej  rozwinąć postać czy gildie niż gracz zwykły który grał uczciwie.

tak mi sie chce tu grac, ze wcale, gowno sie dzieje i czekam tylko na start czegos innego, dlatego tez nie oprozniam inwentory nie raz po pare dni, chodze z 2kkk zen (max w inv), set wypralem na 15 kamieniami z dropu, zenu mam z 15kkk albo i wiecej, jakbym oproznial inw pewnie mialbym z 50kkk, mozesz powiedziec o co ci chodzi w tej wypowiedzi? :D

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Witamy, zapraszamy wszystkich na serwer Ayonia ! ;)
Już dziś (czwartek 8.03) od godziny 22:45, startuje Bonusowy "starter" dla nowych graczy + mały bonus dla stałych graczy !
Nie przegap tego i zawitaj u Nas już dziś ! :)

Bonusy jakie Was czekają:
- ElfBuffer 2x mocniejszy buff startowy do 220 Level'a
- Party bonus za każdą osobę 5% +10% dodatkowo !
- Jewel of Life succes rate +10% dla każdego statusu konta !
- Jewel of Soul succes rate +5% dla każdego statusu konta !
- Master Experience ma dodatkowe 1x Expa na wszystkich mapach, a na CryWolf, aż 2x więcej !
- Experience ma dodatkowe 5x Expa !

f4f5ecc2eb0b4.jpg

Na serwerze czekają również na Was nowi aktywni GM'owie ! :)

Event będzie trwał do niedzieli dnia 18.03 godzina 20:00.

Korzystając z okazji, wszystkiego najlepszego dla kobiet z okazji ich święta. :)

Opublikowano

Polecam serwer, przyjazna atmosfera, serwer na bieżąco wspierany przez administrację. Stale wprowadzane są jakieś poprawki. Jednym słowem wielki PLUS.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tendencja spadkowa :)
Jeszcze raz napisze - Nie płaćcie ludzie juz na tych pozerów hajsu. Server niebawem runie . Pozdro dla kumatych i ogarnietych.

prawda.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...