Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayonia MuOnline Sezon IV | Stage EXP (Slow-Medium) | LongTerm | 3D Camera | AntiHack | Grand Opening 5.01.2018

ShayaCrew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pod ilościamy SubSerwerów:
Exp Stage:
35x dla postaci 0rr, od 1 do 250lvl
30x dla postaci 0rr, od 251 do 2RR, 400lvl
20x dla postaci od 3RR do 5RR
15x dla postaci od 6RR
  - Bonus Event, startuje w każdy weekend i daje dodatkowe 5x EXP oraz 5% Drop.

Cytat

mam pytanie a jak ktoś ma problem z włączeniem seervera anty hack  będzie blokowal????

Nie rozumiem za bardzo pytania, jak problem z serwerem ma blokować AH? ;)

Opublikowano

Tez cos mi nie lata.. wbilem na serwer, po minucie DC... i teraz Main na czerwono podczas proby wlaczenia.

Dropajki - Ciulowy drop jak nie wiem.. mozna by to poprawic ; P Niech leci cos +7-9 a nie +3 ; P. Komenda /attack - Przy BK i pewnie tez SM nie potuje, tylko czeka az sie uzbiera Ena sama i dopiero bije.. tez zrabane ; P

Opublikowano

Witamy, w dniu dzisiejszym od godziny 17:00 planowany jest Offline Serwera. Przerwa w pracy serwera będzie trwała kilka godzin.
Nastąpi konserwacja jak i aktualizacja klienta, w tym wpadnie wbudowany helper.

0df3c98771de9.jpg

Wpadną również inne poprawki jak i udogodnienia.
Nowe linki do klienta wpadną zaraz po tym jak serwer zostanie wyłączony.

Pozdrawiamy i życzymy miłego expa, tuż po starcie. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Również zapraszam na serwer,w przeciwieństwie do reszty polskich projektów,tu liczba online ciągle się zwiększa a nie maleje :12_slight_smile:

Opublikowano

Problemy techniczne od strony hostingu, nie mamy konkretnej informacji, także pozostaje czekać.

Pozdrawiamy i zapraszamy na serwer. ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ! Jako iż gram wciaz na tym serverku pragne podzielic sie z Wami moja skromna opinia .
Server 3/10 Max.
Na Stronie pokazuje codziennie +140 osob online z czego 50% to multikonta itd. W rzeczywistosci jest okolo 70-stalych graczy . 
Malo aktywnych ludzi  - ciagly afk i pogon za resetami . 
Administracja ? Temat rzeka... Od paru dni upominam sie o wyjasnienie problemu. Zero odezwu... Brak  jakiejkolwiek ingerencji w zycie na forum ... a w grze? Szkoda slow.
Brak GMow organizujacych  Eventy ... Bugi na stronie , zly balans pomiedzy postaciami jak i cala rozgrywka ulepszania itemkow . Na zjolowanie itemkow na +28 potrzeba +200 joli w jeden item. 
Adminitstracja reaguje jedynie wtedy kiedy uslyszy slowo wplata , pieniadz ,albo webcredits. Tj tylko wtedy kiedy w gre wchodzi polsi zloty.
Niebawem koncze gre na serverze i odradzam komukolwiek gry na nim jesli nie chce stracic czasu :)

3/10 a nawet i 2/10 to jest to co moge dac.

Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, PanOpinia napisał:

Witam ! Jako iż gram wciaz na tym serverku pragne podzielic sie z Wami moja skromna opinia .
Server 3/10 Max.
Na Stronie pokazuje codziennie +140 osob online z czego 50% to multikonta itd. W rzeczywistosci jest okolo 70-stalych graczy . 
Malo aktywnych ludzi  - ciagly afk i pogon za resetami . 
Administracja ? Temat rzeka... Od paru dni upominam sie o wyjasnienie problemu. Zero odezwu... Brak  jakiejkolwiek ingerencji w zycie na forum ... a w grze? Szkoda slow.
Brak GMow organizujacych  Eventy ... Bugi na stronie , zly balans pomiedzy postaciami jak i cala rozgrywka ulepszania itemkow . Na zjolowanie itemkow na +28 potrzeba +200 joli w jeden item. 
Adminitstracja reaguje jedynie wtedy kiedy uslyszy slowo wplata , pieniadz ,albo webcredits. Tj tylko wtedy kiedy w gre wchodzi polsi zloty.
Niebawem koncze gre na serverze i odradzam komukolwiek gry na nim jesli nie chce stracic czasu :)

3/10 a nawet i 2/10 to jest to co moge dac.

Pozdrawiam

Haha pewnie kolejny przyjaciel z fatallity ? Guildi która połapała bany a teraz popada w rozpacz jaki to serwer jest chujowy,zreszta na każdym innym serwerze jest to samo z waszej strony . Co do ciągłego afk, nie osmieszaj mnie ludzie ciągle handluja i piszą ze sobą na post i zerknij na market, a jak siedzisz na svip i nie widzisz co pisze s1 to twoj problem.  Balans pomiędzy postaciami jest bardzo dobry, tylko trzeba umieć daną postacią grać. Co do joli to nie wiem jak wy to wbijacie, mi wszystko wchodzi jak powinno ^^. Proszę sobie nie brać do siebie wypowiedzi tych oto graczy, którzy tak sie odstraszali na serwer a jeżeli ktoś chce znac szczegóły to zapraszam na forum serwera oraz na serwer ;) Pozdrawiam 

Ps. Szkoda,że kolega H3MI pousowal swoje pozytwne posty przy publikacji,które zamieścił  przed dostaniem bana;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...