Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayonia MuOnline Sezon IV | Stage EXP (Slow-Medium) | LongTerm | 3D Camera | AntiHack | Grand Opening 5.01.2018

ShayaCrew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
5 godzin temu, PanOpinia napisał:

Server upadl praktycznie , prawie wszyscy ludzie ,ktorzy byli w TOP10 jak i Ci wnoszacy mnostwo do gry odeszli na inny server. 
Wbijajcie tutaj http://www.greatmuonline.com . Wlasnie tutaj wszyscy odeszli ; )  Duzy exp ,ale wszystko dziala jak nalezy. Pozdro

Jaki upadł jest +100 online i to solo kont , jakoś TOP10 jest online cały czas i ludzie wnoszą cały czas coś na serwer , reklamowanie medium serwera i porównywanie go do low wydaje się być nie logiczne co Ci niby nie działało wszystko działało nawet bugi xD Jak ktoś lubi serwery gdzie edycja trwa maks 2/3 miesiące to powodzenia życzę :) dobrze że tam nie ma p2w bo do 1 CS by trwała edycja ale nie ma się co dziwić każdy high/medium trwa maks 2/3 miechy potem ludzią się nudzi.  

Opublikowano

Podziwiam ,ze walczysz o utrzymanie servera ,ktory upadł ... :) 100 osob online z tego 50% albo i wiecej to mutlikonta ;) Powodzenia na serverze Ayoni i dorabianie niedoswiadczonej administracji :) Obyscie nie zalowali straty czasu jak i pieniedzy ;)

Opublikowano

Zapraszam na serwer obecnie 116 online ! :> . Multikonta pokończyły się w większości wraz z odejściem niektórych graczy, którzy zaczynali wraz ze startem. Są wprowadzane poprawki eventy także jest nieźle . zapraszam Xsmierc

Opublikowano

H3MI, Great to p2w, 2 dni temu typo wydał 1000 PLN na Jewel od Option i tiery, żeby zrobić FO EQ, wiem co pisze. :) Ale nie o tym serwerze tutaj.

Na Ayoni jest aktualnie 80% solo kont online, coraz więcej nowych twarzy (IP). :) Pozdrawiam i bacznie obserwujcie Forum i GmPost'a ! ;)

Opublikowano

se7en Ty to ten smieszny admin ktory duzo krzyczy a malo robi ? Jak wplaty od ludzi ? Slabiej ? to i zainteresowanie serverem zeszlo do praktycznie zera? Dramat...
Co Ty mozesz wiedziec o serverze Grejt. Tyle powiem w dupie byles gowno widziales i nie podpuszczaj ludzi ,bo wypowiadam sie tutaj tylko dla ludzi ,aby nie placili na takich jak Wy . By dorobic sie na ludzkiej glupocie.

Mulitkonta są nadal na tym serverze xsmierc poniewaz wchodze raz na ruski rok zerknac jak sytuacja. I ze zdumieniem pisze - z dnia na dzien gorzej a ludzie nadal tam tkwią. Dramat.

Opublikowano

Wiem sporo. ;) wciśnij "X" w SafeZone. ;)

Co do aktywności nie masz się co martwić, bo ludzie wiedzą jak jest, a Mutli u nas spada, zostają solo Acc czy Ci się to podoba czy nie. 

Co do utrzymania serwera, ludzie sobie z tym radzą, nie martw się.

Wypowiadasz się negatywnie tylko dlatego Bones, że Twoje błędne myślenie niebbyło akceptowane i dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Slabo z Twoja dedukcja kto sie wypowiada ,ale jesli chcesz moge byc dla Ciebie Bonesem ,czy tam kim chcesz. 
Poniekad ciekawi mnie to  czemu  odeszli ludzie z tego servera? Pewnie bylo zbyt dobrze : ) 
I co lepsze szczyt wszystkiego ,aby admin z konkurencyjnego servera odwiedzil inny server i sie nim interesowal. Ja rozumiem ,ze Twoj/wasz  server juz nie daje zysków (chwala bogu)  ,ale tam juz nie bedzie tego co na Twoim/ Waszym.

Dramatu  w skrocie.

Tyle w temacie. Ciesze sie ,ze to upada , szkoda tych ludzi nabijanych w butelke.

Opublikowano

Jakbyś wiedział, odwiedzam sporo serwerów i śledzę PLMuO. Ale czy tylko bywam tam graczem czy nie, moja sprawa.

Wracając, widzę zamykasz swój tok myślenia tylko na swoim widzimi się. (Chcesz się odegrać) ;)

To kim jesteś wiem zanim napisałeś tutaj 1szy post. (Przecież siedzę z wami na kanale D.)

Ale nie spamuję już więcej, bo naprawdę szkoda słów. :)

Na dniach wlatują 3 nowe urozmaicenia !

- Event okresowy, dla walki całego serwera o bonusy !

- Invazja stała !

- Punkty za eventy GM, wymienialne na nagrody. ;)

Pozdrawiamy i zapraszamy !

Opublikowano

Usmialem sie do oporu w tej chwili xD nie wiem gdzie z nami siedzisz i czy w ogole ,ze mna siedzisz .  Nawet nie zalezy mi na tym xD Wiedz ,ze jesli jestes kretem gdzies tam  to po prostu zszedles na samo dno z bezradnosci i ciekawosci.

Oho ! Uwaga  ! kolejne urozmaicania ,ktore maja nic na celu hahaha... Ale ten server to komedia :D Chlop mysli ,ze jak dodal kilka fajny urozmaicen to ludzie zaczna znowu placic i dorabiac . Ludzie obudzcie sie ! :)
Dramat !!!

Opublikowano

nic wnoszącego do napisania kolega chyba nie ma bo póki co zbędne komentarze same wyrwane z kontekstu . Idź na tego GreatMu na którym za 1,5 miesiąca jak administracja się kapnie że nie ma donate i zysku zrobi nową edycje .  

Opublikowano

nie no, serv zyje sobie expem

jak chcecie pvp to nie wchodzcie nawet, resowi gracze maja zerowe pojecie o pvp (ROBIE BUILD POD EXPA PVP TO JEST NA FUL STATACH NOBIE I SIE NIE BEDE BIL i inne wynalazki)

na calym serwerze jest moze pare osob co wiedza jak sie gra, reszta to cieple kluchy nastawione na spot 24/7

dla patrzenia sie w expiaca postac - polecam

dla rozrywki - nie polecam

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...