Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x500] GreatMuOnline [START 12.12.2020 20:00 CET]

Melissa92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@GreatMu dyskusję kończysz już 3-ci albo 4-ty raz, także hola amigo.

Nie wiem co masz w głowie z tą naszą "reklamą" w tym miernym temacie, ale nie, uwierz mi że jak bym miał robić reklamę to zaczął bym od zapowiedzi.
Obyło by się bez szkód żebyś nie pierdolną* głupoty o tym że masz autorskie pliki, maniak. Przestań wciskać kit graczom i wrzucać im syf że coś zmienisz bo bijesz tu $ aż miło.

<3

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, .Apostle napisał:

@GreatMu dyskusję kończysz już 3-ci albo 4-ty raz, także hola amigo.

Nie wiem co masz w głowie z tą naszą "reklamą" w tym miernym temacie, ale nie, uwierz mi że jak bym miał robić reklamę to zaczął bym od zapowiedzi.
Obyło by się bez szkód żebyś nie pierdolną* głupoty o tym że masz autorskie pliki, maniak. Przestań wciskać kit graczom i wrzucać im syf że coś zmienisz bo bijesz tu $ aż miło.

<3

Pozwól że czas to zweryfikuję i grzecznie proszę zakończ już tą dyskusję. Bo czytanie twoich wypowiedzi powoli staje się męczące...

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Witam :)
Czytając wypowiedzi niektórych osób stwierdzam, że najlepszym rozwiązaniem będzie jak po prostu .Apostle odezwiesz się na fanpage ;-)
Tam myślę, będziesz mógł pisać o plikach o tym  w czym jesteś lepszy itd...
podaje Ci link tak żebyś nie musiał szukać : https://www.facebook.com/pl.greatmuonline

Natomiast wszystkim innym którzy piszą na temat serwera dziękujemy ! Wypowiedzi graczy są dla Nas bardzo ważne ;-)
Możemy zapewnić, że w przyszłej edycji będzie wprowadzonych wiele zmian między innymi te o których pisaliście...

Zachęcam do wypowiedzi !

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Po pierwsze szanujmy się ^^ Tak więc jak już wspomniałem szanuję wszelkie regulaminy bla bla itd.

#1. Apostle i Evilek, myślałem, że jak poprosiłem o przestanie przedłużania sobie kutasa, to zrozumieliście to i przestaniecie to robić, a tymczasem Wy dalej musicie nawijać makaron na uszy... 

Tymczasem, jeśli naprawdę zależy Wam, by to nad czym pracujecie już ładnych kilka miechów, rozjebać w jeden dzień.. żaden problem, jebniemy bajpa$$a i przedwczesną gwiazdkę :P 

Pandy, boxy, dwa razy taniej jak w webshopie ^^

@pawel, aka Rybson ^^ ?

Poza tym, że marzy Ci się PvP serwer i masz gówno kompa, oraz nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, albo czytasz między wierszami, to nie wnosisz nic ciekawego xDDDDDDDDD. Poczytaj sobie jeszcze raz moje posty i spróbuj wywnioskować na jakim serwerze mi zależy ;P

@Melissa, mrrrr, normalnie wisienka na torcie :P Szkoda, że cały tort ulepiony z... :D

@Mirek

Spierdalaj bo Cie rebskonem poszczujEm. ew. :* Anią *: albo innym a   Melkiem elemelkiem ^^

Opublikowano
Dnia 20.04.2018 o 23:04, .fufu napisał:

@pawel, aka Rybson ^^ ?

nie

Dnia 20.04.2018 o 23:04, .fufu napisał:

Poza tym, że marzy Ci się PvP serwer i masz gówno kompa, oraz nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, albo czytasz między wierszami, to nie wnosisz nic ciekawego xDDDDDDDDD. Poczytaj sobie jeszcze raz moje posty i spróbuj wywnioskować na jakim serwerze mi zależy ;P

to niech bedzie i mniejszy exp zebys sobie ogladal jakiegos dextera, ale 100 statow za lvl xD nie chce mi sie expic duzo i tyle, po cholere mam czekac na resa godzine i robic dziennie 2rr?

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hello again after a long break! 
We have huge pleasure to inform you about new edition of our website.
According to current trends the graphic layout has been refreshed.
Thinking about users we’ve added new functions, which allows you to move intuitive on the site and have easy access to content and information. 
The website has gained responsive character, adapted to users laptops, tablets, smartphones needs. It allows using site in any place and time. 

Preparations to next edition are in progress for a certain time. Follow the progress of work on the website and forum. 
More info about 10th edition in next news!

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

We are happy to announce the opening of next greatmuonline edition!
It's already 10 edition. We have prepared some new features and surprises for you.
Thank you all for your help in preparation.

Grand opening
19 OCTOBER 2018 AT 19:00 CET

TestServer is still available to everyone and it will be until the 10th edition starts.
Everyone before the start can check before the start of the 10th edition.
In the next days more notifications about new features.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

1. Wbijanie jawel of lvl i exc działa w ancient itemy?

2. Nagroda oraz exp w Doppelganger są w koncu jakies przyzwoite aby sie o wejscie tam bic czy to samo co kiedyś?

3. Funkcja reset - bug z wylogowaniem sie z postaci i w przeciagu tych 5 sekund zrobieniu resetu naprawiony? Czy dalej bedzie mozna robic reset w lacleon i zostac na spocie na 1 lvlu?

Opublikowano
2 godziny temu, Gumowy laczek napisał:

1. Wbijanie jawel of lvl i exc działa w ancient itemy?

2. Nagroda oraz exp w Doppelganger są w koncu jakies przyzwoite aby sie o wejscie tam bic czy to samo co kiedyś?

3. Funkcja reset - bug z wylogowaniem sie z postaci i w przeciagu tych 5 sekund zrobieniu resetu naprawiony? Czy dalej bedzie mozna robic reset w lacleon i zostac na spocie na 1 lvlu?

1. Tak.
  2. Nagrody w Doppelganger to losowy kamień bądź paczka kamieni.
  3. Błąd miał miejsce kilka edycji w tył, został naprawiony. :-)
Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Like every edition we have prepared new features for you.

1. Expanded Health bars
    • The health bars has been extended and from now shows more information about players and monsters.
      HpBar.png
      HpBarMonster.png

2. Party Teleport (instead of marry system)
    • The function allows a teleport to each player from the party when we have the required level and zen.
    Teleport.png

3. Expanded notification system
    • Notification when players join server (connect).
    • Notification when death.
    Notifications.png

This is not all we have prepared for you look forward to next news.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Party tp zapowiada sie fajnie.

Czekam na wieksze konkrety co do zmianu gameplayu, bo szczerze mowiac paski zdrowia czy jakies info o loginie mnie nie rusza.

Zostawcie te 20k za GR co byly na koniec edycji, ale zwiekszcie troche pkt za resa (np o 200-500) zeby nie expic i expic do fulli miesiacami (margines typu 50rr dziennie pomijam celowo :D).

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano
18 godzin temu, pawelek243 napisał:

Party tp zapowiada sie fajnie.

Czekam na wieksze konkrety co do zmianu gameplayu, bo szczerze mowiac paski zdrowia czy jakies info o loginie mnie nie rusza.

Zostawcie te 20k za GR co byly na koniec edycji, ale zwiekszcie troche pkt za resa (np o 200-500) zeby nie expic i expic do fulli miesiacami (margines typu 50rr dziennie pomijam celowo :D).

Gameplay nie zmieni się drastycznie.. Pojawi się kilka nowości ale nie wpłyną one jakos specialnie na gameplay..  20tyś pkt za GR zostaje ;-)

4 godziny temu, Krzak996 napisał:

Pkt za te są dobrze ustawione

Od siebie zaproponował bym zbalansowany exp

1-10rr - 500x

11-20 - 450x

21-30 - 400x

I tak dalej ?

Interesująca propozycja ale już zapózno na takie zmiany :-P

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Jako jeden ze starszych graczy, wydaje mi się, że serwer jest co najmniej interesujący. Co prawda, długo nie grałem w Mu, dopiero co niedawno powróciłem na scenę i wciąż szukam tego czegoś, co mogło by zaspokoić moje nieposkromione "ja". Być może jest to właśnie to. Tak więc jeśli serwer wystartuje na pewno go odwiedzę.

Mam jedno, zasadnicze pytanie. Kiedy zamierzacie wystartować?

No i znalazło się drugie.. Czy można wbić na testy o ile takie są? ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Asheldon napisał:

Jako jeden ze starszych graczy, wydaje mi się, że serwer jest co najmniej interesujący. Co prawda, długo nie grałem w Mu, dopiero co niedawno powróciłem na scenę i wciąż szukam tego czegoś, co mogło by zaspokoić moje nieposkromione "ja". Być może jest to właśnie to. Tak więc jeśli serwer wystartuje na pewno go odwiedzę.

Mam jedno, zasadnicze pytanie. Kiedy zamierzacie wystartować?

No i znalazło się drugie.. Czy można wbić na testy o ile takie są? ;)

Start już w najbliższy piątek o godzinie 19:00 polskiego czasu :-)
Testy są otwarte dla każdego..  Sciągnij klient i wybierz TestServer
Konta testowe to
(login/hasło)
od
test1/test1
do
test14/test14

17 minut temu, marakuja napisał:

8 edycja wystartowala w listopadzie 2017 przez rok(prawie bo jeszcze pazdziernik) byly 2 edycje czyli mam rozumiec, ze kazda stoi ok 6 miesiecy?

Nie ma reguły dopóki są gracze nie myślimy o kolejnej edycji.. A nawet jak ich nie ma to nie startujemy z kolejną za szybko :-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Witam 

mam problem z pobraniem clienta wie ktos co z tym zrobic? 

"

Strona niedostępna

W celu wyjaśnienia problemu prosimy skontaktować się z Administratorami WEBD

za pomocą wiadomości, logując się w panelu adm.-inf. lub pisząc na maila: [email protected]

Przypuszczalne powody zawieszenia konta:

• został złamany jakikolwiek punkt regulaminu WEBD
  • został przekroczony termin płatności

"

Opublikowano
4 godziny temu, neriel napisał:

Chętnie zawitam na serwerze :) zapowiada sie całkiem całkiem :)

Zapraszamy serdecznie ;-)

1 godzinę temu, -=ice=- napisał:

Witam 

mam problem z pobraniem clienta wie ktos co z tym zrobic? 

"

Strona niedostępna

W celu wyjaśnienia problemu prosimy skontaktować się z Administratorami WEBD

za pomocą wiadomości, logując się w panelu adm.-inf. lub pisząc na maila: [email protected]

Przypuszczalne powody zawieszenia konta:

• został złamany jakikolwiek punkt regulaminu WEBD
  • został przekroczony termin płatności

"

Wszystko już wróciło do normy :-) Możesz pobrać bez problemu klient z strony http://www.greatmuonline.com/index.php?page_id=download

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Pytanie do grających na poprzednich edycjach. Web shopu nie ma ale już opcja VIP zapewne tak? Jakas Polska ekipa będzie? Edycja potrwa dłużej niż 2 miesiące? Eventy typu kundun? Acheron w tej wersji już jest dostępny?

Opublikowano
34 minuty temu, nyguss napisał:

Pytanie do grających na poprzednich edycjach. Web shopu nie ma ale już opcja VIP zapewne tak? Jakas Polska ekipa będzie? Edycja potrwa dłużej niż 2 miesiące?

WebShopu nie ma aczkolwiek jest konto Premium (odpowiednik dla konta vip) oraz xShop w grze. Z naszej strony mogę zapewnić że serwer będzie włączony nieprzerwanie a ile będzie trwała edycja to już zależy tylko i wyłącznie od Was - graczy. ;-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

WebShopu nie ma aczkolwiek jest konto Premium (odpowiednik dla konta vip) oraz xShop w grze. Z naszej strony mogę zapewnić że serwer będzie włączony nieprzerwanie a ile będzie trwała edycja to już zależy tylko i wyłącznie od Was - graczy. ;-)

Spoty na mapach battle pokazują się poza nimi już nie.. jakaś lista?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...