Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x500] GreatMuOnline [START 12.12.2020 20:00 CET]

Melissa92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
4 godziny temu, Asheldon napisał:

Czy aby na pewno? Trochę pograłem na serwerze testowym i nie na każdej mapie widziałem spoty zaznaczone na mapie :P

Na pewno :-) Zamknij wszystkie mainy i uruchom klienta przez launcher :-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano
19 minut temu, pawelek243 napisał:

Jak balans PvP?
Pkt za rr cos pojda w gore? ;D

Balans bez większych zmian poza drobnymi poprawkami nic się nie zmieniło :-)
Punkty za reset pozostają te same aczkolwiek za każdy GR otrzyma się 20 000pkt (w poprzedniej edycji było to 10 000)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano
5 godzin temu, Mag44 napisał:

Czyli dalej sm nie do zabicia

Zapraszam na test serwer ;-)

5 godzin temu, gosienka183 napisał:

Start dzisiaj . ???

Tak :-)

greatmuonline.com

Opublikowano

From the 10th edition, the top 3 players in the ranking will be awarded with GreatMuOnline gadgets.
The prizes will be awarded at the end of each edition. ;-)

44458170_727608124241681_4016557469944774656_o.jpg

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

10th.png
10th edition started!
First Castle Siege battle will take place on 04.11.2018 at 20:00.
Premium available from sunday. Enjoy the game!

If you got any troubles with registration or run client please contact us via fanpage/forum/contact.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano
2 godziny temu, osik12 napisał:

Bida troche na tej stronie nic sprawdzić nie można jakas ograniczona, nawet nie wiadomo ile online ludzi jest

A co masz sprawdzać ile osób gra?.. Jeszcze sie może okazać, że sam grasz na serwie ha ha..

Opublikowano

Przepraszam jednak widać w rogu strony jaka jest dana ilośc online osób, lecz jakbym chciał sprawdzić kto gra w danej gildii albo gdzie ktoś jest online już nie sprawdzę, zanim zaczne gre chciałbym zobaczyć konkretnie jacy ludzie wbily na serwer i jakie ekipy.

Opublikowano
7 minut temu, osik12 napisał:

Przepraszam jednak widać w rogu strony jaka jest dana ilośc online osób, lecz jakbym chciał sprawdzić kto gra w danej gildii albo gdzie ktoś jest online już nie sprawdzę, zanim zaczne gre chciałbym zobaczyć konkretnie jacy ludzie wbily na serwer i jakie ekipy.

Gracze online:
http://greatmuonline.com/index.php?page_id=onlines

Ranking:
http://greatmuonline.com/index.php?page_id=rankings

System rankingów zostanie rozbudowany :-) 

premium_s.png
Premium is available from now.

Premium account benefits:

• Additional 20% experience.
  • Additional 20% drop zen.
  • Additional 4 warehouse.
  • Access to premium server.
  • Jewellery (Pack and unpack jewels wherever you are.)
  • Additional jewel & chaos machine success rate
    • Jewel of life +5%
    • Jewel of Soul +5%
    • Chaos machine:
      • +10 +10% (70% total)
      • +11 +10% (70% total)
      • +12 +10% (60% total)
      • +13 +10% (60% total)
      • +14 +10% (50% total)
      • +15 +10% (50% total)

Today we also added event timer on our website soon rankings will be upgraded.
Enjoy the game!

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Auction event

Auction event will take place on 28.10.2018 at 20:00 the currency will be silver coin available in drop from 22.10.2018 00:01 untill auction day.
Auction date: 28 October at 20:00 (Next Sunday)
Auction location: Devias church (command /event)
Auction currency: Silver Coin

As always one character can bid alone (Can't bid together with other players). Who bluffs will bear the punishment.
You can view guilds details in the ranking soon players ranking will be upgraded.

Opublikowano

Here are the rewards that he received after reaching grand resets

gr.png

Taking advantage of the opportunity we also present the winners of the previous edition

Tedas - 1000 resets (reward: 2000 wc)

eremsemik - 804 resets (reward:  1500 wc)

Patris - 800 resets (reward:  1000 wc)

KingPin - 632 resets (reward:  500 wc)

YakaSuka - 530 resets (reward:  250 wc)

Winners please write on the game forum or fanpage :-)

Opublikowano

Rozwija się ale słabo według mnie, rynek nie działa, wszyscy graja pod siebie, mało party szukam dalej, Ciekawie wygląda WoG retro i warty polecenia bo great nastawiony na kaske i zamknięcie. 

Opublikowano
4 godziny temu, Tiltor napisał:

Rozwija się ale słabo według mnie, rynek nie działa, wszyscy graja pod siebie, mało party szukam dalej, Ciekawie wygląda WoG retro i warty polecenia bo great nastawiony na kaske i zamknięcie. 

Nie mamy wpływu  w jaki sposób grają gracze...

Nie wiem skąd ta uwaga, że jesteśmy nastawieni na "kasę i zamknięcie". Webshopu nie mamy już od kilku edycji  poza skromnym  x-shop w grze i kontem premium.
Edycje trwają po kilka miesięcy a niestety nie zatrzymamy nikogo na siłę ;-)

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

To zrobcie cos zeby nie trzeba bylo trzymac nikogo na sile, a sam chcial tu zostac, bo po tygodniu puste spoty to sraka jedna wielka ;/

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano
Dnia 27.10.2018 o 19:45, pawelek243 napisał:

To zrobcie cos zeby nie trzeba bylo trzymac nikogo na sile, a sam chcial tu zostac, bo po tygodniu puste spoty to sraka jedna wielka ;/

Staramy się...

bid.png
Auction event #2

Auction event will take place on 04.11.2018 at 18:00 the currency will be golden coin available in drop from 29.10.2018 18:00 untill auction day.
Auction date: 04 November at 18:00 (Next Sunday)
Auction location: Devias church (command /event)
Auction currency: Golden Coin

As always one character can bid alone (Can't bid together with other players/accounts). Who bluffs will bear the punishment.
You can view guilds details in the ranking soon players ranking will be upgraded.

auction_event.png

Bez nazwy-5.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bid.png

Auction event #3

Auction event will take place on 18.11.2018 at 18:00 the currency will be platinum coin available in drop from 09.11.2018 00:01 untill auction day.
Auction date: 18 November at 18:00 (Next Sunday)
Auction location: Devias church (command /event)
Auction currency: Platinum Coin

As always one character can bid alone (Can't bid together with other players). Who bluffs will bear the punishment.

Taking advantage of the opportunity we present updated list of prizes for grand resets

gr_rewards_10th.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od wczoraj mam problem z odpaleniem gry. Ani za pomocą maina ani lunchera nic nie idzie. Próbowałem uruchamiać jako admin, sprawdziłem czy antywirus nie blokuje ale wszystko jest okej, tzn prawie wszystko bo nadal nie uruchamia mi się gra. Jakieś pomysły?

Opublikowano
8 godzin temu, bumacz napisał:

Od wczoraj mam problem z odpaleniem gry. Ani za pomocą maina ani lunchera nic nie idzie. Próbowałem uruchamiać jako admin, sprawdziłem czy antywirus nie blokuje ale wszystko jest okej, tzn prawie wszystko bo nadal nie uruchamia mi się gra. Jakieś pomysły?

Hej, na początku spróbuj wyłączyć ochronę w czasie rzeczywistym w antywirusie. :-) 

Bez nazwy-5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...