Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 godziny temu, Adonis6Xp napisał:

polecam udać sie po słownik

hej jest tam gdzie powinien być nie hejtuje ludzi bo nie chcą reklamy tylko takich debili do do tego wyśmiewają propozycję  i to jest różnica i dla mnie wasza paczka zawsze będzie zerem i nic tego nie zmieni .

Zero tu macie potwierdzenie że kłamie was na każdym kroku wystarczy trochę w kliencie poszperać i wychodzi na jaw nawet technikiem nie trzeba być żenada

Pozdrawiam

Wypierdalaj kurwo, bo powinieneś być poniżej ostatniej osoby która ma prawo komentować jakąkolwiek prezentacje. 

Wystarczy Tobie odmówić tej dennej reklamy to od razu lecisz i hejtujesz serwer bez najmniejszego namysłu.

Jak myślisz, kto się może skusić na reklamę od osoby Twojego pokroju, każdy tą gównianą ofertę reklamy wyśmieje, po co komuś takie gówno skoro to bardziej odrzuca niż przyciąga. 

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Opublikowano
2 godziny temu, Endymion napisał:

Luzer.py

Ustawianie nazwy serwera pod minimapa na Cortium.

Oprócz rootów ?

2 godziny temu, Adonis6Xp napisał:

polecam udać sie po słownik

hej jest tam gdzie powinien być nie hejtuje ludzi bo nie chcą reklamy tylko takich debili do do tego wyśmiewają propozycję  i to jest różnica i dla mnie wasza paczka zawsze będzie zerem i nic tego nie zmieni .

Zero tu macie potwierdzenie że kłamie was na każdym kroku wystarczy trochę w kliencie poszperać i wychodzi na jaw nawet technikiem nie trzeba być żenada

Pozdrawiam

TO SOM RUTY, RUTY CZENŚĆ KLIĘTA KTUREGO NIE HCIAŁO MI SIE ROBIĆ OD NOWA. CZEKAM NA PORUWNANIE PLIKUW CORTIÓMA DO PLIKUW PANDEMISA .

Polska język trudna język spacja kropka . Polecam suownik i powrut do podstawuwki bo suabo trohe to wyglonda.

Opublikowano

Polecam serwer Lajk mega ziomek  a Adonis to frajer pazerny na kase i ta jego pseudo widownia nie no bekowo koleś pisze do każdego o oferte nagrywania dając 60-% zniżki od tak aby kaska wpadła potem w zamian hejtuje inne serwery za które nie dostał kasy bo jak ktoś chce reklamy to szuka kogoś znanego itd dlatego jego opinia jest nic nie warta nie ma sensu sugerować się jego zdaniem Pozdrawiam VideCuiFide

@Lajk ™ Spoko serwer się szykuje będe napewno na dlużej jeśli nie wyjdzie coś lepszego  ;D 

Opublikowano

Żenada zero zabezpieczeń clinet stary z cortium z serwera który był syfem syfuf i Like słaby gimbus co tylko umie wyzywać i stawiać serwery tak h..... ze boli . Zamknijcie twarze i won z forum i sceny metin2 .....

Opublikowano
1 godzinę temu, Adonis6Xp napisał:

Żenada zero zabezpieczeń clinet stary z cortium z serwera który był syfem syfuf i Like słaby gimbus co tylko umie wyzywać i stawiać serwery tak h..... ze boli . Zamknijcie twarze i won z forum i sceny metin2 .....

a ty dalej przezywasz bo nie chcieli od ciebie reklamy :/ 

Opublikowano

Nie polecam administracji. Wystarczy że zobaczyłem kto wrzucił prezentacje i już nie trzeba czytać co w niej jest.

@Lajk zjebałeś swoją opinie ruszając z Neliosem rework od SURKA. Twój ostatni serwer wywalił się po 2 tygodniach. (surek widze wszytskiego cie nauczył)

Nie musze pisać co się stanie z tym serwerem. Ale dla ameb umysłowych którzy będą tu grać napiszę że serwer postoi 2-3tygodnie i zdechnie.

Ciekawi mnie czy sponsorem nie jest SUREK bo już od miesiące niczego nie wypuscił ?

P.S pozdrawiam wszystkie multi konta od SURKA i Lajka które polecają to gówno.

Opublikowano
6 godzin temu, shamang napisał:

Nie polecam administracji. Wystarczy że zobaczyłem kto wrzucił prezentacje i już nie trzeba czytać co w niej jest.

@Lajk zjebałeś swoją opinie ruszając z Neliosem rework od SURKA. Twój ostatni serwer wywalił się po 2 tygodniach. (surek widze wszytskiego cie nauczył)

Nie musze pisać co się stanie z tym serwerem. Ale dla ameb umysłowych którzy będą tu grać napiszę że serwer postoi 2-3tygodnie i zdechnie.

Ciekawi mnie czy sponsorem nie jest SUREK bo już od miesiące niczego nie wypuscił ?

P.S pozdrawiam wszystkie multi konta od SURKA i Lajka które polecają to gówno.

Pisz do makina niech ip sprawdza moich i Surka Multikont ;) 

8 godzin temu, Adonis6Xp napisał:

Odpal płaczku jakieś dmg to pogadamy ;) A teraz zamknij twarz i won z forum i sceny reklamowania metina i wgl z yt.

Opublikowano
3 godziny temu, Lajk™ napisał:

Pisz do makina niech ip sprawdza moich i Surka Multikont ;) 

Odpal płaczku jakieś dmg to pogadamy ;) A teraz zamknij twarz i won z forum i sceny reklamowania metina i wgl z yt.

Zdanie Makina od czasów Bugari$a nie ma jakiejkolwiek wartości. Dobrze wiemy że napi$z3 w$zystko tak jak chcą tego $pon$orzy :)

Opublikowano
Dnia 2.10.2017 o 20:28, Lajk™ napisał:

Mam nadzieje że taka data wystarczy :/ 

No i tak ma wyglądać. z czasem się coś fajnego dorzuci ;) 

Z czasem będzie coś więcej :p 

Trzymam Cię za słowo :p

Opublikowano
Dnia 10.10.2017 o 14:28, Furiours napisał:

Wbije i sprawdze :) Mam nadzieje ze nie bedzie olewania graczy jak na Ravie robia to admini :)

Tu będzie to samo co  na Nelios s2, serwer postoi 2 tygodnie i off.

Opublikowano
20 minut temu, shamang napisał:

Tu będzie to samo co  na Nelios s2, serwer postoi 2 tygodnie i off.

No co ty, nawet nie wystartuje. Zbiorę kasę przed startem i elo. :v

Liczę na twą hojność!

Opublikowano

Przestań chłopie te  '': v '' pisac, 2k17 mamy.
Jak przestaniesz to serwer polecam, jak nie, no to wiesz... :v

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
19 minut temu, Nosi97 napisał:

no wszystkie emotikony już są stare, 2k17 mamy a ludzie dalej używają xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, Nosi97 napisał:

Przestań chłopie pisać ,,2k17" fajniejszy nie będziesz :v

Opublikowano
31 minut temu, Resso. napisał:

Przestań chłopie pisać ,,2k17" fajniejszy nie będziesz :v

wystarczy by byc fajniejszym od ciebie :v

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...