Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, PPaN napisał:

cortium s3? z drobnymi zmianami? 

Gdzie ty tu Cortiuma widzisz? Pliki robiłem od zera :v 

Opublikowano

W końcu tutaj, juz miałem Ci wczoraj pisać zebyś dodał tu :D

Polecam i zapraszam !!!
SAM CZEKAM 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Dla nie wiedzacych na serwerze występuje bon na potwory 1-5 i jest to około 20%  więc takowe eq do expa warto zrobić osobne 

życie życie jest nowelą 

Opublikowano
12 godzin temu, Shiro. napisał:

Dla nie wiedzacych na serwerze występuje bon na potwory 1-5 i jest to około 20%  więc takowe eq do expa warto zrobić osobne 

Z eq do expa jest tylko broń i zbroja, reszte w biżuterie. I tylko ten bon działa na mapach 100 lvl + 
Exp bardzo przyjemny, poprawiamy jeszcze kilka rzeczy na becie i niedługo starcik :)
Gorąco zapraszam 

Metin 2

Opublikowano

@Lajk™ Jakie były twoje poprzednie serwery?

Wszyscy nabijają sobie posty spamem "polecam bo lajk" ale Kim jest lajk i dlaczego polecacie akurat bo lajk?

Takich serwerów było setki.. Czy serwer posiada coś, co zatrzyma graczy?

Bo o ile dobrze pamiętam, ty jesteś tym co stawia pełno serwerów, ale na plus że nie zamykasz maszyny do czasu aż całkiem nie padnie.. Jak wiesz, ludzie ładują w is bo są naiwni. Isują się przed startem serwera, na serwerze nie rzadko osiagają topkę, jednak ponieważ na serwerze zarówno drop jak i exp jest za duży, nie jesteś w stanie utrzymać na dłużej graczy.

Pakujesz manele i idziesz stawiać serwer za kasę ludzi którzy wydali w is..

Powiedz mi, dlaczego ty to robisz? Dlaczego nie zrobisz typowego easy z dużym expem ale dropem tak mizernym, że zrobienie eq jest czasochłonne i rynek serwera się trzyma? czemu nie postawisz normalnego serwera tylko isi pizi co pada, i całą twoją robotę szlag trafia? A dzieciom co proszą o zwiększenie expa albo dropa, wskaż przedmioty w sklepie premium które to zwiększają.

Po co niszczyć serwer robiąc na siłę to, co się nie utrzymuje na dłużej, i nie potrafi utrzymać stałej liczby online?

bez sensu. Przemyśl to.

Poza tym dalej czekam na odpowiedź, dlaczego polecacie bo lajk. Bo jak dla mnie to nieuzasadniony spam.

Opublikowano
23 minuty temu, Sonies napisał:

@Lajk™ Jakie były twoje poprzednie serwery?

Wszyscy nabijają sobie posty spamem "polecam bo lajk" ale Kim jest lajk i dlaczego polecacie akurat bo lajk?

Takich serwerów było setki.. Czy serwer posiada coś, co zatrzyma graczy?

Bo o ile dobrze pamiętam, ty jesteś tym co stawia pełno serwerów, ale na plus że nie zamykasz maszyny do czasu aż całkiem nie padnie.. Jak wiesz, ludzie ładują w is bo są naiwni. Isują się przed startem serwera, na serwerze nie rzadko osiagają topkę, jednak ponieważ na serwerze zarówno drop jak i exp jest za duży, nie jesteś w stanie utrzymać na dłużej graczy.

Pakujesz manele i idziesz stawiać serwer za kasę ludzi którzy wydali w is..

Powiedz mi, dlaczego ty to robisz? Dlaczego nie zrobisz typowego easy z dużym expem ale dropem tak mizernym, że zrobienie eq jest czasochłonne i rynek serwera się trzyma? czemu nie postawisz normalnego serwera tylko isi pizi co pada, i całą twoją robotę szlag trafia? A dzieciom co proszą o zwiększenie expa albo dropa, wskaż przedmioty w sklepie premium które to zwiększają.

Po co niszczyć serwer robiąc na siłę to, co się nie utrzymuje na dłużej, i nie potrafi utrzymać stałej liczby online?

bez sensu. Przemyśl to.

Poza tym dalej czekam na odpowiedź, dlaczego polecacie bo lajk. Bo jak dla mnie to nieuzasadniony spam.

Byłeś na becie?
Exp nie jest super ultra łatwy, jest bardzo dobry.

A Drop nie jest taki łatwy, eq nie zrobisz w kilka dni :)

Metin 2

Opublikowano
3 godziny temu, Arroo #prowo napisał:

Byłeś na becie?
Exp nie jest super ultra łatwy, jest bardzo dobry.

A Drop nie jest taki łatwy, eq nie zrobisz w kilka dni :)

Nie, ani na becie ani po becie, zapytałem z ciekawości bo grałem na wielu poprzednich lajkowych dziełach które  szlag trafił bo się publiczność znudziła.

• Ups... zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Pandemis.pl
Opublikowano
Dnia 3.10.2017 o 01:51, Reygras napisał:

admin forum gówniany (random)

no, bo nikt inny, poza tymi co są "znani" z robienia for w Polsce, nie umie i nie może zrobić forum? :v 

k3HeXgc.png

Opublikowano

lajk chociaż masz głos jak dziecko bo nie raz słyszałem na TS3 oraz masz 15 lat ale dam szanse serwerowi i zobaczymy co tam dzieciaczku zmajstrowałeś mam nadzieję tylko że nie padnie szybko i mamusia będzie ci opłacać serwer. :sex:

Opublikowano

Kolejne gówno Like , prezka słaba pliki mielone smażone po raz n do potęgi x . słabizna serwer a team poniżej wszystkiego .

Opublikowano
4 godziny temu, Adonis6Xp napisał:

Kolejne gówno Like , prezka słaba pliki mielone smażone po raz n do potęgi x . słabizna serwer a team poniżej wszystkiego .

https://scr.hu/qw6pl3
https://scr.hu/YzMPLP

A co to za pliki przemieliłem i odgrzałem bo nie wiem? xD 
Opublikowano
40 minut temu, Lajk™ napisał:

To że reklamuje serwery każdy wie i że mam z tego coś zł i to nie tajemnica i nie tajemnica jest że jesteś dzieciakiem całe forum to wie , a serwer dno dna wiec wyjdź z tym znów skok na hajs i tyle do roboty się zabierz a nie dzieciak dzieciaką kase kradnie

Opublikowano
6 minut temu, Adonis6Xp napisał:

To że reklamuje serwery każdy wie i że mam z tego coś zł i to nie tajemnica i nie tajemnica jest że jesteś dzieciakiem całe forum to wie , a serwer dno dna wiec wyjdź z tym znów skok na hajs i tyle do roboty się zabierz a nie dzieciak dzieciaką kase kradnie

Zabierz się za robote a nie na idiotach żerujesz wrzucając zerową reklame. i postaraj się jeszcze odpowiedzieć na pytanie 'A co to za pliki przemieliłem i odgrzałem bo nie wiem? xD'

Opublikowano
1 godzinę temu, Adonis6Xp napisał:

Mam nadzieje ze nagrasz cos z ogladania prezentacji (x D)

2 godziny temu, Lajk™ napisał:

Przeciez znizke dal

ja bym bral

Opublikowano
7 minut temu, RAvOO napisał:

Mam nadzieje ze nagrasz cos z ogladania prezentacji (x D)

Przeciez znizke dal

ja bym bral

ta zniżka za bardzo śmierdzi

Opublikowano
5 godzin temu, Adonis6Xp napisał:

mówisz, że skok na hajs, a sam chciałeś jego serwer przedtem reklamować? geez, twój fanbase musi mieć średni wiek jak widzowie jakiegoś isamu, czy blowka

tenor.gif

Opublikowano
17 godzin temu, Adonis6Xp napisał:

wruć morze do gimnazjum?

@top, niby polecam ale tego admina na forum powinniście zmienić xD

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Opublikowano
18 godzin temu, Adonis6Xp napisał:

tajemnicą też nie jest, że jak ktoś ci odmówi to hejtujesz serwer a jakbyś kaske dostał to byś był potulny jak baranek 

Opublikowano
19 minut temu, R.o.b.c.i.o napisał:

wruć morze do gimnazjum?

Polecam chłopczyku iść po słownik. Pozdro 600 :*

Opublikowano
Dnia 3.10.2017 o 10:59, Lajk™ napisał:

Gdzie ty tu Cortiuma widzisz? Pliki robiłem od zera :v 

Luzer.py

Ustawianie nazwy serwera pod minimapa na Cortium.

Opublikowano
4 godziny temu, R.o.b.c.i.o napisał:

wruć morze do gimnazjum?

polecam udać sie po słownik

4 godziny temu, harnaś napisał:

tajemnicą też nie jest, że jak ktoś ci odmówi to hejtujesz serwer a jakbyś kaske dostał to byś był potulny jak baranek 

hej jest tam gdzie powinien być nie hejtuje ludzi bo nie chcą reklamy tylko takich debili do do tego wyśmiewają propozycję  i to jest różnica i dla mnie wasza paczka zawsze będzie zerem i nic tego nie zmieni .

22 minuty temu, Endymion napisał:

Luzer.py

Ustawianie nazwy serwera pod minimapa na Cortium.

Zero tu macie potwierdzenie że kłamie was na każdym kroku wystarczy trochę w kliencie poszperać i wychodzi na jaw nawet technikiem nie trzeba być żenada

Pozdrawiam

Opublikowano
7 minut temu, Adonis6Xp napisał:

dla mnie wasza paczka zawsze będzie zerem i nic tego nie zmieni

to czemu za każdym razem do mnie piszesz z reklamą skoro jestem dla ciebie zerem pajacu?

Opublikowano
55 minut temu, Adonis6Xp napisał:

polecam udać sie po słownik

hej hej hej koleżko, próbowałem po twojemu pisać :))))))))))))))))))))) 

@top, nadal polecam, zmiencie moderatora 

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...