Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Z racji iż forum działa jak działa, wrzucam link do prezentacji na naszym forum.

Data Startu: Jest nie określona przez beta testy, jeśli przebiegną one bez większych problemów to start w przeciągu 2 tygodni.

Nie odbędzie się on poźniej aniżeli 20 Października.

Linki.png

Prezka.png

http://forum.pandemis.pl/index.php?/topic/27-prezentacja-serwera-pandemis/

Strona.png

http://pandemis.pl

Forum.png

http://forum.pandemis.pl/

Admins.png

Lajk

Weryfikacja.png

W1.jpg

W2.jpg

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Dodaj proszę elementy z tych punktów, 6h.

Opublikowano
29 minut temu, Aive napisał:

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Dodaj proszę elementy z tych punktów, 6h.

Mam nadzieje że taka data wystarczy :/ 

6 minut temu, Ork Czarodziej napisał:

ale nic ciekawego

jeszcze te odpały po 10szt u handlarza x d

przecież to wygląda jak serwer z 2014 z transmutacją i szarfami

No i tak ma wyglądać. z czasem się coś fajnego dorzuci ;) 

3 minuty temu, xCharon napisał:

Spodziewałem się czegoś więcej 

Z czasem będzie coś więcej :p 

Opublikowano

Zagram z chęcią. :) Ciekawi mnie tylko skąd dostać zmianki do średnich? Czy planujesz dodawać jakieś EQ do expa? Bronie 75 tylko szkata ripa? Odpały nie lepiej dać po 50 przynajmniej w stacku/dodać dodatkową opcję, żeby było i po 10 i po 50 chociażby? Latać co chwila kupować dopalacze to słaby pomysł trochę. :P Sety i reszta wygląda przyjemnie. :)

Opublikowano
16 minut temu, AveRa napisał:

Zagram z chęcią. :) Ciekawi mnie tylko skąd dostać zmianki do średnich? Czy planujesz dodawać jakieś EQ do expa? Bronie 75 tylko szkata ripa? Odpały nie lepiej dać po 50 przynajmniej w stacku/dodać dodatkową opcję, żeby było i po 10 i po 50 chociażby? Latać co chwila kupować dopalacze to słaby pomysł trochę. :P Sety i reszta wygląda przyjemnie. :)

Ogólnie jeśli chodzi o dopalacze to mam taki trochę szalony pomysł jeśli chodzi o ten typ serwera i wygląda to tak że troszkę narzuce graczom drop dopalaczy z Kamieni Metin i mam nadzieje iż to się przyjmie. ;) 

Zmianki raczej ze szkatułek blasku.. choć może też do Kamieni Metin dorzucę tak aby drop był atrakcyjniejszy ;) 

z EQ do expa będzie tylko Broń i Zbroja, myślę że to wystarczy. Bronie 75 dropią bezpośrednio z Ripka razem z Ekwipunkiem do expa. :p Dzięki i Zapraszam. :D

Opublikowano

Ja bym dal Chunjo/Shinsoo

Chociaz te 50 wspomagaczy w shopie (chyba ze po zakupie automatycznie sie beda stackowac)

I ile bedzie najwiecej trzeba czekac pomiedzy oddawaniem do biola? (Wolalbym bez czasu ale za to jakies inne ciekawsze misje)

Wolalbym guzik (f6) ktory automatycznie uzywa wszystkich wspomagaczy (od handlarki, te ktore sie dropi/robi trza uzywac recznie) iz nie wiem czy tylko mi ale zawsze po 5/10 odpaleniach metina okienko mi sie czyscilo ii musialem od nowa wsadzac tam wspomagacze. Konczylo sie na tym ze uzywalem wszystkich pod PPM

Marmurki sie stackuja?

Te zmianki do srednich to tylko z IS czy da rade dropic?

I takie pytanko z dupy :D Do transmutacji item ktorego wyglad chcemy zmienic dajemy na lewo czy prawo? x D

Shopy maja maxymalny czas ile moga stac czy tak do konca serwera?

Dugeony to monotonia ktora trzeba powtarzac 50 razy i trwaja 10 minut?

Szarfy tutaj sa z apsorbcja? (czy chuy wie jak sie to pisze. Ale jak maja te ap/bsorp/bcie to chuynia motzno) Czy maja ustalone bony lud/potwory?

Yangi z mobow zdobywa sie w K czy KK

To tyle

Postanowilem ze serwera jeszcze nie obraze x D

Opublikowano
26 minut temu, RAvOO napisał:

Ja bym dal Chunjo/Shinsoo

Chociaz te 50 wspomagaczy w shopie (chyba ze po zakupie automatycznie sie beda stackowac)

I ile bedzie najwiecej trzeba czekac pomiedzy oddawaniem do biola? (Wolalbym bez czasu ale za to jakies inne ciekawsze misje)

Wolalbym guzik (f6) ktory automatycznie uzywa wszystkich wspomagaczy (od handlarki, te ktore sie dropi/robi trza uzywac recznie) iz nie wiem czy tylko mi ale zawsze po 5/10 odpaleniach metina okienko mi sie czyscilo ii musialem od nowa wsadzac tam wspomagacze. Konczylo sie na tym ze uzywalem wszystkich pod PPM

Marmurki sie stackuja?

Te zmianki do srednich to tylko z IS czy da rade dropic?

I takie pytanko z dupy :D Do transmutacji item ktorego wyglad chcemy zmienic dajemy na lewo czy prawo? x D

Shopy maja maxymalny czas ile moga stac czy tak do konca serwera?

Dugeony to monotonia ktora trzeba powtarzac 50 razy i trwaja 10 minut?

Szarfy tutaj sa z apsorbcja? (czy chuy wie jak sie to pisze. Ale jak maja te ap/bsorp/bcie to chuynia motzno) Czy maja ustalone bony lud/potwory?

Yangi z mobow zdobywa sie w K czy KK

To tyle

Postanowilem ze serwera jeszcze nie obraze x D

Oj wypytują o te Chunjo .. a poza tym mi nie przeszkadza że jest także.. niech stoi xD 

Stackują się ;) Brak Czasu, Jest.. nie wiem czy pod F6 ale być powinno. :D Marmurki? Tak.

Zmianki tylko drop. ;) Prawo :D Czas dam max chyba 24 godziny. Dungeony staram się aby nie robiło się ich dużo, jeśli będą przeszkadzać to zrobi się jakieś cotygodniowe ZUO jak widziałem na jednym serwerze lub inne jakieś konkursy ;) Szarfy ustalone, yangi w K. :p 

Opublikowano

Oczywiście polecam. Ernest odwaliłeś dobrą robotę i mam nadzieję że ci to wypali i wyjdzie na dobre. Pozdrawiam i z fartem mordeczko ;3

Za duża sygnatura.

Opublikowano
2 godziny temu, Lajk™ napisał:

Mam nadzieje że taka data wystarczy :/ 

No i tak ma wyglądać. z czasem się coś fajnego dorzuci ;) 

Z czasem będzie coś więcej :p 

skoro biżu exp nie ma, to jak z expem/biciem bossów? trzeba robić osobnego seta z silny na, czy wystarczy biegać w pvp cały czas?

tenor.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Ork Czarodziej napisał:

skoro biżu exp nie ma, to jak z expem/biciem bossów? trzeba robić osobnego seta z silny na, czy wystarczy biegać w pvp cały czas?

Broń / Zbroja wystarczy ;) 

Opublikowano

Typ, który pod prezentacja teriosa pisał że nie ma nic nowego stawia serwer na którym jest tyle nowości, że aż nie wiem od czego zacząć (XD) [/ironia] 

No ale cóż, powodzenia z serwerem życzę :) 

Opublikowano
9 minut temu, `Mavex napisał:

Typ, który pod prezentacja teriosa pisał że nie ma nic nowego stawia serwer na którym jest tyle nowości, że aż nie wiem od czego zacząć (XD) [/ironia] 

No ale cóż, powodzenia z serwerem życzę :) 

Ale wiesz, po takim teamie jak wy reprezentujecie to jednak bardziej wymagane jest zobaczyć coś nowego a nie wszystko co już było. ;)

Dzięki :v

Opublikowano

A mi się tam podoba serwerek, powodzenia Lajku kumplu.

Wiadomo że postoi i będzie się nim zajmował, bo to nie jakiś team teriosa #miesiąc :D

Opublikowano

Mało ludzi na forum, styl gówniany, admin forum gówniany (random), pajacerka na SB się odstawia, ale polecam bo Lajku i mi zapłacił za to, bym dał mu pozytywnego komenta.

Opublikowano

Ładna prezentacja , serwer wydaje się ciekawy bez niepotrzebnych gówien na pewno zawitam na start. Posiadasz już u kogoś reklamę ?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...