Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

strumyk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Cloud156 napisał:

Tak na minthoscie ;) aktualnie testuje ;) usługę ;) niedługo zostaną przeniesione wszystko na hosteam ;) a w czym problem widać lubisz atakować co ? :) bo ci się nudzi .. a jeżeli ci się nudzi to wsadz palec w nos i zobacz czy ci mózg nie wypływa ;) jestem wrogo nastawiony do twojej osoby "Pseudo techniku" robisz ferment ;) i zamęt na serwerach ts3 i dużo osób to potwierdzi ;)

Nie używaj tylu emotek, bo okazujesz tym, tylko swój poziom spierd*lenia.

A co do samego hostingu jest to idiotyczny pomysł jakiś 12 latków, którzy nie potrafią zadbać o własnego teamspeaka a chcą się brać za inne.

PolishHost Hosting Daje ts3 za darmo tylko trzeba mieć licencje jak się dopłacić 30 zł dostajesz MusicBot 24/7 i Mbot + Forum

- Obsługa Bardzo Dobra - Chu*a nie działa.

- Cena Bardzo dobra - Jak wyżej

- Stabilność Bardzo Dobra - Widać.

- Anty DDOS - Po chu*u

- Ping Bardzo Niski - No tak

- Mbot - Crack

- Forum - Zwykłe mybb z masą błędów i backdoorów

No kur*a nie polecam.

Pij rozważnie.

Opublikowano

Ten temat zamienia się w kłótnie, zapraszam administratorów do tej rozmowy, gdyż ktoś im klocki ukradł i kłótnia jest.

//

Macie od tego pw.

1.png

Opublikowano
2 minuty temu, strumyk123 napisał:

AKUKU597 Nie legalny to ty bo jest zarejestrowane wszystko więc nie pisz tak 

Ciężko zarejestrować firmę w wieku ku*wa 14 lat.

Pij rozważnie.

Opublikowano
3 minuty temu, strumyk123 napisał:

AKUKU597 Nie legalny to ty bo jest zarejestrowane wszystko więc nie pisz tak 

Pokaż jakieś dokumenty albo coś co zaprzeczy ze jest nie legalny 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
5 minut temu, strumyk123 napisał:

Idz spać ɴoɴαмe wkurzasz ludz i tyle .

Dzieci głosu nie mają.

Drogi Clodziuku, nawyrabiałeś sobie problemów więcej niż ja za czasów gimnazjum :D

Myślę że wraz z moją administracją Cię udupimy z pieniążków za dość sporo spraw które zostały już zgłoszone do odpowiednich organów. My się tak łatwo nie dajemy mój drogi 17-letni Cloudzie.

Doszły do mnie nie typowe screeny oraz nagrania z tym jak wykorzystujesz swoją firmę i innych do złych celów.

"Art. 51 u.o.d.o. 1. Kto administrując zbiorem danych lub będąc obowiązany do ochrony danych osobowych udostępnia je lub umożliwia dostęp do nich osobom nieupoważnionym, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
2. Jeżeli sprawca działa nieumyślnie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku."

Screeny poszły do waszego hostera wraz z tym nagrania które trafią jutro na policję, screeny, nagrania rozmów oraz to jak wywalacie "Mefka" :) Więc radziłbym się zastanowić co robicie czasami drogi gówniarzu.

A tutaj jeden piękny screen jednego z moich administratorów, nagrania również są oraz więcej screenów ale po co to publikować skoro i tak się niedługo widzimy ^.*

Linczek piękny: http://pics.tinypic.pl/i/00932/dfh8yuvqljkw.jpg

dkxQKa7.jpg

Opublikowano

Do wykupienia domeny potrzeba numer pesel, więc przypuszczam, że osoba z gimnazjum tego nie zrobiła, ze względów oczywistych.  Ogólnie to nie wypada właścicielowi polecać swojego własnego serwisu, z mojej perspektywy wygląda to amatorsko. 

Prawnikiem nie jestem, ale co do artykułów dave, przypuszczam, że był odpowiedni zapis w regulaminie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
Przed chwilą, kopyteczkoo napisał:

Do wykupienia domeny potrzeba numer pesel, więc przypuszczam, że osoba z gimnazjum tego nie zrobiła, ze względów oczywistych.  Ogólnie to nie wypada właścicielowi polecać swojego własnego serwisu, z mojej perspektywy wygląda to amatorsko. 

Prawnikiem nie jestem, ale co do artykułów dave, przypuszczam, że był odpowiedni zapis w regulaminie.

Oj nie, nie.

Mój drogi czy pisanie IP na kanale gdzie znajdowały się osoby trzecie oraz atakowanie czyjegoś routera nie jest pod paragrafem? Jest. Otóż to że mam pełno dowodów, ale nie tylko ja. Więc jeśli ktoś nie wie i nie wdrąża się w temat to prosiłbym o nie odpowiadanie po prostu bo to bezsens.

Do wykupienia domeny na nazwie trzeba dość sporo danych. Sama ich firma nie jest zarejestrowana oraz nie ma jej w KRSie oraz nie odprowadza podatków które nałożone są na takie firmy więc to kolejny powód.

Pozdrawiam cieplutko, xertiz and Dave.

Opublikowano
3 godziny temu, Poker Face. napisał:

Ciekaw jestem kto się za tym kryje i kiedy poleci wszędzie mass ban

maxresdefault.jpg

Wyjątkowo podzielę opinię DejmieNa zrobią teamspeaki za free będzie określona ilość online i poleci mass ban.

Co do samego hostingu to:

Szkoda pisać opinii, jak to mawiają gówna się nie tyka prędzej czy później samo zniknie.

Opublikowano
1 minutę temu, #Gremsonkowy# napisał:

Wyjątkowo podzielę opinię DejmieNa zrobią teamspeaki za free będzie określona ilość online i poleci mass ban.

Co do samego hostingu to:

Szkoda pisać opinii, jak to mawiają gówna się nie tyka prędzej czy później samo zniknie.

Zgodzę się z Tobą i tym obrazkiem X-D :)

@Catha

@Eryk

@Maja..

Prosiłbym was jako moderację o przeanalizowanie tego hostingu oraz całej sprawy związanej z Cloudem ponieważ to co on i parę osób od niego wycznia to jest bezwzględna przesada.

Udanego wieczorku życzę <3

Opublikowano

Gdzie jest administracja ja się pytam?

Kłótnia za klótnią, temat do zamkniecia jak dla mnie. Prosiłbym nie robienia spamu, piszta sobie na pw.

1.png

Opublikowano
1 minutę temu, Catha napisał:

Gdzie jest administracja ja się pytam?

Kłótnia za klótnią, temat do zamkniecia jak dla mnie. Prosiłbym nie robienia spamu, piszta sobie na pw.

Bez tych kłótni i debili twojego pokroju środowisko teamspeak3 jak i ten dział na forum nie dostarczałby tyle rozrywki. Poza tym przypomnij sobie co ty kiedyś robiłeś pseudo hakierze.

Opublikowano

Rozrywka można nazwać coś co śmieszy obie strony, a tutaj padają już groźby karalne i ja na prawdę dziwię się że jeszcze nikt z Administracji nie zrobił na tym forum porządku z cwaniakami.

Kolejna sprawa to samo podejście administracji, ja mogę się tylko domyślac że to jest tak " nie płaca nam za to to co bedziemy upominac" tylko niestety te osoby zapominają że na tym forum składały podania na admina bądź moderatora danego działu wiec brały pod uwagę to iż będa zobowiązane do pilnowania porządku.

Dla tego też Główna administracja powinna pierw wyciagnąć konsekwencje od moderatorów za niewypełnianie swoich obowiązków a potem wziąć się za całe to bagno piszących dzieci

Opublikowano
2 minuty temu, #Gremsonkowy# napisał:

Bez tych kłótni i debili twojego pokroju środowisko teamspeak3 jak i ten dział na forum nie dostarczałby tyle rozrywki. Poza tym przypomnij sobie co ty kiedyś robiłeś pseudo hakierze.

Tak jak napisałem, widać, że poziom, który reprezentujesz, jest naprawdę niski, jak i twój SQUAD, lecz nie musisz się żalić, jeżeli ten temat to środowisko (Debili), to co ty tutaj robisz? Aaa następny pomysł lub temat do nabijania postów, lub próby zabłyśnięcia, bo ciężko zrobić cos samemu?

I odpowiedz, bo napisałeś (Pseudo Hakerze), pokaż mi gdzie, ja mówię, że jestem hakerem lub że nim byłem.

1.png

Opublikowano
19 minut temu, Damianek ;) napisał:

Rozrywka można nazwać coś co śmieszy obie strony, a tutaj padają już groźby karalne i ja na prawdę dziwię się że jeszcze nikt z Administracji nie zrobił na tym forum porządku z cwaniakami.

Kolejna sprawa to samo podejście administracji, ja mogę się tylko domyślac że to jest tak " nie płaca nam za to to co bedziemy upominac" tylko niestety te osoby zapominają że na tym forum składały podania na admina bądź moderatora danego działu wiec brały pod uwagę to iż będa zobowiązane do pilnowania porządku.

Dla tego też Główna administracja powinna pierw wyciagnąć konsekwencje od moderatorów za niewypełnianie swoich obowiązków a potem wziąć się za całe to bagno piszących dzieci

Aktualnie moderatorzy tego działu nie są aktywni, to samo tyczy się czerwonych i zielonego. Maja wejdzie na forum i zrobi porządek.

Co do tematu, tak jest to fake hosting i dlatego temat też dostaje raport, co do ludzi udzielających się tutaj, moim zdaniem robiliście jedynie spam i za to też zgłoszenia poleciały. Hosting fake, Administracja jeszcze większy fake, ten temat nie ma prawa bytu xD

@kwiatek

@Soanger

@Maja..

• Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...