Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios2.pl [EASY]

`Mavex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie grałem i grałem, aż wbiłem 177 lvl i się okazało że trzeba zrobić jakieś eq pod expa  choćby, no i byłem zmuszony chodzić na te ich wyprawy czy dungi (jak zwał tak zwał). Dungi tam są bardzo nudne a ulepek dropi mało i na jednym zasnąłem i gdy się obudziłem to sobie myślę - "wpadnę do is-u może mi coś da" , a tam kurwa ceny z kosmosu, a mama mi dała na doładowanie 10 zeta w play.Więc dalej sobie myślę po jakiego uja stawiacie takie serwery z drogim is ? i do tego z bugiem na sklepy offline?. Pazerność  wylazła  i zrobi swoje, a szkoda bo serwer zapowiadał sie dobrze.Zniszczyliście się sami bo jesteście za ciency w te klocki i nie polecam - tyle.

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obrazki nie działają (info o update jakimś na czerwono z czerwonym logiem)?

Opublikowano

No i jak mi się serwer podobał, tak po obecnej aktualizacji zaczął mnie wpieniać i odechciewa się grania, fakt kwiatków "może" i jest więcej, ale resp ich w większości nadal w miejscach nie dostępnych - nie chce mi się ss-ów robić.

Sklepy offline tak wyczekiwane i dodane w końcu na serwa, bardziej w ku....ą niż ustawa przewiduje, cały rynek obleciałam, aby postawić sklep i zonk, dopiero poza rynkiem (czyt. dużym kołem) w M1 na ch1 udało się po kilkunastu próbach go postawić. 

Po 2 po kiego uja te ograniczenie czasowe w dodawaniu itemów do sklepu ? 

p-JqbVh7RdCPCqseTdjLkg.png

Opublikowano
6 godzin temu, Nicoll napisał:

No i jak mi się serwer podobał, tak po obecnej aktualizacji zaczął mnie wpieniać i odechciewa się grania, fakt kwiatków "może" i jest więcej, ale resp ich w większości nadal w miejscach nie dostępnych - nie chce mi się ss-ów robić.

Sklepy offline tak wyczekiwane i dodane w końcu na serwa, bardziej w ku....ą niż ustawa przewiduje, cały rynek obleciałam, aby postawić sklep i zonk, dopiero poza rynkiem (czyt. dużym kołem) w M1 na ch1 udało się po kilkunastu próbach go postawić. 

Po 2 po kiego uja te ograniczenie czasowe w dodawaniu itemów do sklepu ? 

p-JqbVh7RdCPCqseTdjLkg.png

Zrobimy, że kwiatki będą mieć stałe respy co 10/15min (jeszcze do ustalenia). Co do sklepów - zmniejszymy ten czas do 1 sekundy, wystawianie będzie poprawione. 

5 godzin temu, p4w6i napisał:

W jaki sposób zamierzacie mi przywrócić biologa, którego straciłem przez te "przerwy techniczne" ?

Najlepiej jakbyś napisał u nas na forum do Treva - pomógłby Ci z tym błędem. 

Opublikowano
Dnia 16.09.2017 o 19:29, Ork Czarodziej napisał:

na niektórych serwerach masz kostium exp za 20zł na miesiąc, tutaj za 50zł masz kostium exp/pvp na stałe, więc nie wiem czy to drogo jest

a jeśli to dla Ciebie nie jest easy to możesz podać jakieś inne "medium/hardy" gdzie eq można w jakiś tydzień, czy tam dwa zrobić

A powiedz mi czy na innych serwerach easy, trzeba po kilka tysięcy ulepszaczy - chodzi mi o małże, które nie ukrywajmy jednak ciężko dropią, a na sklepach prawie ich w ogóle nie ma. Rozumiem, gdyby ulepszacze były dostępne jak i różne bronie były dostępne w sklepach jak to na innych, a tutaj po prostu pustką wiele tylko jakieś bezsensu kd'ki, zamiast dać normalnie jak to na innych serwerach, nawet nie ma jak sobie broni zrobić, bo jak chce się to ulepszyć, to po prostu trzeba napocić się na ten 1 kd, aby na to wszystko uzbierać. Zrobić eq w tydzień/dwa? Może i da się ale nie zamierzam codziennie przesiadywać po 8h dziennie jak nie więcej, bo już wystarczyło mi 2 dni, aby zbieram te zrypane ulepszacze do eq pod exp.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

1Y4ZeK.png

http://forum.terios2.pl/index.php?/topic/505-turniej-pvp-1/&tab=comments#comment-3177

e1lXCPF.png

http://forum.terios2.pl/index.php?/topic/507-kalendarz-wydarze%C5%84-wrzesie%C5%84/&tab=comments#comment-3179

Opublikowano

No i gitarka teraz z kwiatkami - przynajmniej wiem, że rywalizuje o ich zebranie z innymi graczami, a nie z miejscami gdzie dojść się nie dało :D 

Wiadomo ile kwiatków, można zmieniać ch i albo się uda zebrać, albo wiesz, że ktoś był szybszy od ciebie :)

Jeszcze jakbyście poprawili event z rudą bursztynu, bo w miejsce logowania się na event, to lagi okropne, często nim się ruszysz z miejsca, aby przejść deczko dalej to troszkę czasu schodzi.

Co do nowych eventów to obadamy jak/w jaki sposób będą/zostaną zorganizowane :)

Opublikowano
5 godzin temu, Nicoll napisał:

No i gitarka teraz z kwiatkami - przynajmniej wiem, że rywalizuje o ich zebranie z innymi graczami, a nie z miejscami gdzie dojść się nie dało :D 

Wiadomo ile kwiatków, można zmieniać ch i albo się uda zebrać, albo wiesz, że ktoś był szybszy od ciebie :)

Jeszcze jakbyście poprawili event z rudą bursztynu, bo w miejsce logowania się na event, to lagi okropne, często nim się ruszysz z miejsca, aby przejść deczko dalej to troszkę czasu schodzi.

Co do nowych eventów to obadamy jak/w jaki sposób będą/zostaną zorganizowane :)

Hm, co do bursztynowej to możemy pomyśleć nad kilka losowymi respami, w których będą się pojawiać gracze :) 

10 minut temu, p4w6i napisał:

Jest tu bon niewrażliwy na upadek bo strasznie przewracają te bossy :D A tak to polecam! 

Niestety nie ma takiego bonusu :D 

Dzięki!

Opublikowano
1 godzinę temu, p4w6i napisał:

Jest tu bon niewrażliwy na upadek bo strasznie przewracają te bossy :D A tak to polecam! 

Trzymaj "w" lub "s" a nie będziesz się przewracał bynajmniej na marmurze orka

Opublikowano

Serwer wymiata :) szczerze mozna polecic .

Pelno misji itp nie mozna sie nudzic :) 

Ludzi tez masa i nie ubywa a przybywa bo nic lepszego niema :)

Pozdrawiam Vampirka

P6yiSdK.jpg

Opublikowano
17 godzin temu, Gandalf777 napisał:

Serwer wymiata :) szczerze mozna polecic .

Pelno misji itp nie mozna sie nudzic :) 

Ludzi tez masa i nie ubywa a przybywa bo nic lepszego niema :)

Pozdrawiam Vampirka

Pozdrów Łukasza od Darka będzie wiedział od kogo Pozdrawiam serdecznie Gildie Vampires 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Nicoll napisał:

Kurcze ewent rybacki i łowić ryb nie można bo przychodzą 200 lvl i zabijają :(

moge wpasc Cie obronic ;) 

co zrobic wszedzie jacys debile sie trafia ;/

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nie polecam. Ripera na małym lv się nawet ubić nie da bo po 15k leje. IS 50zł? Może 500 daj? Szkoda zachodu.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
7 minut temu, Nosi97 napisał:

Nie polecam. Ripera na małym lv się nawet ubić nie da bo po 15k leje. IS 50zł? Może 500 daj? Szkoda zachodu.

Jakoś ja daje rade, a początki takie jak rip biłem bez Isa...

Czy ja czegoś nie wiem czy wy kurwa grać nie potraficie?

Opublikowano

No kur.... Czy to są jakieś pieprzone żarty...  2x cofka przez głupią przerwę techniczną... Ciekawe kto mi teraz nockę zwróci... Nawet rat nie dali.. Lepiej od razu informujcie, żeby nie grać bo robicie cofkę o 6h a wcześniej o 40 min ... 

/

Opublikowano
42 minuty temu, p4w6i napisał:

No kur.... Czy to są jakieś pieprzone żarty...  2x cofka przez głupią przerwę techniczną... Ciekawe kto mi teraz nockę zwróci... Nawet rat nie dali.. Lepiej od razu informujcie, żeby nie grać bo robicie cofkę o 6h a wcześniej o 40 min ... 

przestan bez sensu siac zamet poczytaj na forum co sie dzieje a nie pierdolisz bez sensu zeby tylko nabic sobie posta.

Wszystkie informacje sa na forum teriosa :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano
37 minut temu, Gandalf777 napisał:

przestan bez sensu siac zamet poczytaj na forum co sie dzieje a nie pierdolisz bez sensu zeby tylko nabic sobie posta.

Wszystkie informacje sa na forum teriosa :)

Serwer w tej chwili offline,forum też nie działa.

Jakieś info?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...