Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios2.pl [EASY]

`Mavex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Mico08 napisał:

Co sie dzieje u was w zespole, juz liczycie hajs z isu?

Widac jak dbacie o graczy, naprawiajac takie bledy kilka minut przed startem i przesuwajac go.

Z ciekawosci zapytam, ile czasu robiliscie ten "serwer'? 

Tak liczymy, że sprawdzamy wszystko żeby nie było problemów na starcie. 

Nie będę więcej odpisywać na Twoje komentarze bo po prostu nie mam na to czasu.

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie odpowiedziales na moje pytanie.

Ile czasu robiliscie ten serwer?

W sumie to sam moge wywnioskowac po tym co napisales, lecz chcialbym dostac te informacje od ciebie :)

Szkoda, ze nie masz czasu odpisywac na moje komentarze, a na innych tak.

A i zamierzacie wprowadzic solidniejsze zabezpieczenia czy wyjeb*ne i bedziecie patrzyc jak boty sie rozmnazaja?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mico08 napisał:

Nie odpowiedziales na moje pytanie.

Ile czasu robiliscie ten serwer?

W sumie to sam moge wywnioskowac po tym co napisales, lecz chcialbym dostac te informacje od ciebie :)

Szkoda, ze nie masz czasu odpisywac na moje komentarze, a na innych tak.

A i zamierzacie wprowadzic solidniejsze zabezpieczenia czy wyjeb*ne i bedziecie patrzyc jak boty sie rozmnazaja?

To jest polski serwer metin2 chlopie daj se siana

Chcesz czegos powazniejszego to zmien gre

Opublikowano
2 godziny temu, SiureK™ napisał:

Oprócz Samii (na której jest od groma Turków) to jaką w Polsce mogą mieć konkurencje? Może ten serwer stulecia AKA Exemir? :v

I co z tego ze tam są Turcy? Zapewne jesteś narodowcem i rasistą skoro o tym wspominasz jakby to była wada.

Opublikowano

Powrót symulatora farmy xD Że jeszcze są ludzie którzy startują z tymi samymi plikami kilka razy... Może najwyższy czas stworzyć coś własnego, a nie stawiacie serwery kilkudniowe na gotowcach...

IDcncno.png

Opublikowano
21 minut temu, EricosPL napisał:

I co z tego ze tam są Turcy? Zapewne jesteś narodowcem i rasistą skoro o tym wspominasz jakby to była wada.

Napisałem, że to wada? Jak tak, to mi to kurwa podkreśl. Napisałem to, bo teraz oni są tam większością, i to głównie dzięki nim Samia nadal ma ogrom graczy, więc nie rozumiem, co w tym złego, a jak ty jesteś uczulony na to, że ktoś wspomina o innych narodowościach to wyjdź albo mnie więcej nie cytuj, bo nie chce mi się pisać z jakimś ćwierćmózgiem.

Z fartem

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
16 minut temu, charlie120 napisał:

Powrót symulatora farmy xD Że jeszcze są ludzie którzy startują z tymi samymi plikami kilka razy... Może najwyższy czas stworzyć coś własnego, a nie stawiacie serwery kilkudniowe na gotowcach...

Czytałeś prezentację z 2015 i aktualną? Jak nie to odsyłam. 

Btw. Metin zawsze będzie polegać na tym samym - można co najwyżej dodać jakiś 'system'. 

Opublikowano
17 minut temu, hawajmeister napisał:

czemu mam błąd łączenia z serverm i oglądam właśnie live z serva

Możliwe, że antywirus/firewall bądź coś innego może blokować Ci dostęp.

Opublikowano
10 godzin temu, `Mavex napisał:

Możliwe, że antywirus/firewall bądź coś innego może blokować Ci dostęp.

sam nie wiem o co chodzi, od wczoraj mam błąd łączenia. może to wina angielskiego ip?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano
3 godziny temu, hawajmeister napisał:

sam nie wiem o co chodzi, od wczoraj mam błąd łączenia. może to wina angielskiego ip?

patcherem odpal?

Niemieckiego IP nie jest wina to Angielskiego tez pewnie nie

Opublikowano
13 godzin temu, `Mavex napisał:

Czytałeś prezentację z 2015 i aktualną? Jak nie to odsyłam. 

Btw. Metin zawsze będzie polegać na tym samym - można co najwyżej dodać jakiś 'system'. 

Zwracam honor, myślałem że jest to odwzorowany s1. W sumie prezentacja jest w miarę ogarnięta, zobaczymy jak to będzie w praktyce. Wbiję i sprawdzę, powodzenia ;)

IDcncno.png

Opublikowano
23 minuty temu, RAvOO napisał:

patcherem odpal?

Niemieckiego IP nie jest wina to Angielskiego tez pewnie nie

odpalałem patcherem, plikiem run, ustawialem tryb zgodności z 7 (mam 10), uruchamiam jako admin, wyjątki dodane w antyvirusie, nawet rano zrobiłem formata na lapku z myślą, że będzie działać ale jednak nadal nie działa

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano
4 godziny temu, hawajmeister napisał:

Napisz do mnie PW - ogarniemy to :p 

2 godziny temu, charlie120 napisał:

Zwracam honor, myślałem że jest to odwzorowany s1. W sumie prezentacja jest w miarę ogarnięta, zobaczymy jak to będzie w praktyce. Wbiję i sprawdzę, powodzenia ;)

Gdyby tak było to byśmy już dawno wystartowali :P 

Zapraszamy! :) 

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno byc nagrody za topkę (dla youtuberów) , aktualnie w top5 jest 4 youtuberów.. którzy dostali sm a pd 100% który daje bardzoo dużą przewagę jest dostępny w iitem shopie ;) pozdrawiam

Opublikowano
13 minut temu, mag888 napisał:

Moim zdaniem nie powinno byc nagrody za topkę (dla youtuberów) , aktualnie w top5 jest 4 youtuberów.. którzy dostali sm a pd 100% który daje bardzoo dużą przewagę jest dostępny w iitem shopie ;) pozdrawiam

PD dropi z legend oraz kilka PD 100% dostajesz z misji :) 

Opublikowano
1 minutę temu, `Mavex napisał:

PD dropi z legend oraz kilka PD 100% dostajesz z misji :) 

No dobra a gdy się leci w topke jest czas na misję legendy? expie tu już od startu i dopiero co się dowiedziałem ze każdy z top5 prócz mnie to youtuber ;)

Opublikowano
47 minut temu, AchTenAndy :) napisał:

Można po prosić o ss z m1 ?? Ile ludzi online dam like 

1 to shinso a 2 to jinno ogólnie jest wiecej ludzi ;) tylko expia,dungi,wieze itd.

0903_153710.jpg

0903_153858.jpg

52919041510437851652.png.

Opublikowano
1 godzinę temu, mag888 napisał:

No dobra a gdy się leci w topke jest czas na misję legendy? expie tu już od startu i dopiero co się dowiedziałem ze każdy z top5 prócz mnie to youtuber ;)

Myślałeś że z yt-berami masz równe szanse? :1300_clap_tone1:

Zajebisty.

Opublikowano
22 minuty temu, Kamb napisał:

czy ta administracja ma cos wspolnego z serwerem Temerica,ktory  padl po miesiacu w dziwnych okolicznosciach?

nie

tenor.gif

Opublikowano
5 godzin temu, Mentorinoss napisał:

1 to shinso a 2 to jinno ogólnie jest wiecej ludzi ;) tylko expia,dungi,wieze itd.

0903_153710.jpg

0903_153858.jpg

Dzięki mało ludzi ale wiadomo początek serwa. A poważne bugi?? Administracja interesuje się serwerem i graczami czy olweka? Warto zagrać pytam szczerze i poważnie 

Opublikowano
1 minutę temu, AchTenAndy :) napisał:

Dzięki mało ludzi ale wiadomo początek serwa. A poważne bugi?? Administracja interesuje się serwerem i graczami czy olweka? Warto zagrać pytam szczerze i poważnie 

Ja tam na razie wbiłem 46 lvl i robiąc dt,wieżę orków,expiąc nie spotkałem buga a z administracją to nie wiem czy olewają graczy ale z serwerem coś tam na pewno robią musi się ktoś wypowiedzieć co tam dłużej gra i wgl :)

52919041510437851652.png.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...