Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios2.pl [EASY]

`Mavex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Temperaturek ♥ napisał:

Myślałeś że z yt-berami masz równe szanse? :1300_clap_tone1:

No ale bez przesady "Topka Youtuberów"

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 3.09.2017 o 20:00, AchTenAndy :) napisał:

Dzięki mało ludzi ale wiadomo początek serwa. A poważne bugi?? Administracja interesuje się serwerem i graczami czy olweka? Warto zagrać pytam szczerze i poważnie 

Ogolnie to ludzi jest sporo nawet. W m1 nie siedza bo expia. Bugi byly ale naprawione (bynajmniej te co ja znalem) Problemow nie bylo z kontaktem wiec mozesz grac na luzie (ale wiadomo poczatek serwera)

Opublikowano
2 godziny temu, RAvOO napisał:

Ogolnie to ludzi jest sporo nawet. W m1 nie siedza bo expia. Bugi byly ale naprawione (bynajmniej te co ja znalem) Problemow nie bylo z kontaktem wiec mozesz grac na luzie (ale wiadomo poczatek serwera)

W m1 nie bedzie w ogole ludzi kogo Ty oszukujesz hahaha, to nie ten Terios co kiedys byl gosciu :D ale wymowka ze expia nie jest zla :D hahaha :P 

Opublikowano
1 godzinę temu, JuicyPussy napisał:

W m1 nie bedzie w ogole ludzi kogo Ty oszukujesz hahaha, to nie ten Terios co kiedys byl gosciu :D ale wymowka ze expia nie jest zla :D hahaha :P 

W godz. szczytu dochodzi do ~1300 online - dla nas jest to zadowalająca liczba, jeżeli dla Ciebie jest to mało no to nic nie poradzimy. 

~~~~~~~~~~~~~
Na weekend planujemy mniejszą aktualizację :) 

Zapraszamy każdego do gry! 

Opublikowano
5 godzin temu, `Mavex napisał:

W godz. szczytu dochodzi do ~1300 online - dla nas jest to zadowalająca liczba, jeżeli dla Ciebie jest to mało no to nic nie poradzimy. 

~~~~~~~~~~~~~
Na weekend planujemy mniejszą aktualizację :) 

Zapraszamy każdego do gry! 

A hajs dalej nie leci na mapie od 150

Opublikowano

Myślałem że to będzie stary Terios. Cały czas latanie na dungeony, a tutaj trzeba sie z gimnazjalistami na respie bossów użerać. 

Opublikowano
12 godzin temu, JuicyPussy napisał:

Pierw wbij zanim zaczniesz pierdolić... albo idz wkręcaj dalej starego że zamoczyłeś..

2 godziny temu, Brand. napisał:

Myślałem że to będzie stary Terios. Cały czas latanie na dungeony, a tutaj trzeba sie z gimnazjalistami na respie bossów użerać. 

Dużo dungów do robienia = zle

Mało dungów do robienia = zle

Opublikowano
2 minuty temu, Metanabol... napisał:

Pierw wbij zanim zaczniesz pierdolić... albo idz wkręcaj dalej starego że zamoczyłeś..

Gosciu na serwerze bylem i dlatego sie wypowiadam, a Ty sie mozesz dalej z siostra bawic w jasnowidza dzbanie !

Opublikowano
12 godzin temu, JuicyPussy napisał:

dlatego jest to nazwa Terios2

ten terios co kiedyś był to był ze 20 razy reworkowany przez żądnych hajsu "techników"

tenor.gif

Opublikowano
13 godzin temu, JuicyPussy napisał:

Zapomnialem. Bo nie gram w metina od 10lat i wcale nie wiem jak jest na starcie serwerow. I wacale przez pierwszy tydzien ludzie nie sa na spotach. Pewnie kazdy bez eq i bez lvl w m1 siedzi bo po co expic i wbic topke albo zrobic eq pierwszym skoro mozna w M1 siedziec aby jakies przypierdol sie nie pucowal ze malo graczy.

Opublikowano
6 godzin temu, DedX napisał:

A hajs dalej nie leci na mapie od 150

Zostanie to poprawione po następnej przerwie.

3 godziny temu, Brand. napisał:

Stary terios był reworkowany XX razy przez inne osoby, więc postawić coś takiego samego nie ma zupełnie sensu.

Opublikowano
4 godziny temu, Brand. napisał:

Po 1 to nie ma gimbazy więc wiesz.

Opublikowano

Ja powiem tyle - ten serwer to gówno bo komuś hajsu brakuje :P Jak jest tu 1300 ludzi to ja do roboty zapierdzielam na miotle od Pottera xD 

Gówno a nie serwer. Nie polecam :) Byłem, pograłem trochę i doszedłem do wniosku że nie ma sensu tracić czasu :P Ludzie wpadli, kupili is pograli pare godzin i już wymieniają wszystko za inne serwery - bo na tych na których gram już spam masowy :P 

Przyszłości to ja temu nie wróżę :P

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Zwój przywołania bossów 3 prawie w ogóle nie dropi . Powinien dropić co najmniej jak 2 

Opublikowano
6 godzin temu, Dusher napisał:

Ja powiem tyle - ten serwer to gówno bo komuś hajsu brakuje :P Jak jest tu 1300 ludzi to ja do roboty zapierdzielam na miotle od Pottera xD 

Gówno a nie serwer. Nie polecam :) Byłem, pograłem trochę i doszedłem do wniosku że nie ma sensu tracić czasu :P Ludzie wpadli, kupili is pograli pare godzin i już wymieniają wszystko za inne serwery - bo na tych na których gram już spam masowy :P 

Przyszłości to ja temu nie wróżę :P

Jak czytam czat w grze to widzę, że ludzie wymieniają eq z innych serwerów na nasz. 
Pograli parę godzin? Ubytku graczy jakoś nie widzimy :) 

No ale dzięki za opinie, hejka.

1 godzinę temu, DedX napisał:

Zwój przywołania bossów 3 prawie w ogóle nie dropi . Powinien dropić co najmniej jak 2 

Hm, zobaczymy jakie są % i jak coś to poprawimy po najbliższej przerwie.

13 minut temu, AchTenAndy :) napisał:

czytajać is serwer ewidentnie pod is. Hahaha

A po czym to stwierdzasz?
Nikogo do kupowania IS'a nie zmuszamy - masz wiele sposobów zarobku/zdobycia SM w grze. 

No nic, powodzenia na innym serwerze :) 

Opublikowano
13 godzin temu, `Mavex napisał:

Jak czytam czat w grze to widzę, że ludzie wymieniają eq z innych serwerów na nasz. 
Pograli parę godzin? Ubytku graczy jakoś nie widzimy :) 

No ale dzięki za opinie, hejka.

Hm, zobaczymy jakie są % i jak coś to poprawimy po najbliższej przerwie.

A po czym to stwierdzasz?
Nikogo do kupowania IS'a nie zmuszamy - masz wiele sposobów zarobku/zdobycia SM w grze. 

No nic, powodzenia na innym serwerze :) 

Nie możecie zrobić żeby te spoty na mapie 150/175 były bardziej zbite jak na poprzednich ? tylko porozpi...... na całej mapie czy to ma być dodatkowe utrudnienie ?

Za co moje 2 konta zostały niby zablokowane ? 

Opublikowano

dajcie się dalej oszukiwać tej ekipce, kiedy następny serwer grupy Przemek, Matzar, Shake? zamkniecie tak samo szybko jak longju ostatnio czy jeszcze szybciej?

Opublikowano

Podbije bo nic nie prezentuje się lepiej. xD<3 

Cytat

20 minut temu, OivanenM napisał:

dajcie się dalej oszukiwać tej ekipce, kiedy następny serwer grupy Przemek, Matzar, Shake? zamkniecie tak samo szybko jak longju ostatnio czy jeszcze szybciej?

ALBO NIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Opublikowano
10 godzin temu, DedX napisał:

Nie możecie zrobić żeby te spoty na mapie 150/175 były bardziej zbite jak na poprzednich ? tylko porozpi...... na całej mapie czy to ma być dodatkowe utrudnienie ?

Co do spotów to zawsze o 6 rano jest 'odświeżanie' ich ew. po przerwie technicznej się odświeżają.

4 godziny temu, OivanenM napisał:

Nie wiem czym się tu chwalić skoro wszyscy dostaliście bana, a wasze itemy jedynie gdzie wyszły to na 2-gie wasze postaciem które również zostały pobanowane. :D 

Niedługo zostaną wymienione sklepy offline na całkowicie inne. 

Zapraszam to tematu z aktualizacją: 

http://forum.terios2.pl/index.php?/topic/308-aktualizacja-1-umiej%C4%99tno%C5%9Bci-pasywne/&tab=comments#comment-2166

Specjalista
Opublikowano
11 godzin temu, `Mavex napisał:

Co do spotów to zawsze o 6 rano jest 'odświeżanie' ich ew. po przerwie technicznej się odświeżają.

Nie wiem czym się tu chwalić skoro wszyscy dostaliście bana, a wasze itemy jedynie gdzie wyszły to na 2-gie wasze postaciem które również zostały pobanowane. :D 

Niedługo zostaną wymienione sklepy offline na całkowicie inne. 

Zapraszam to tematu z aktualizacją: 

http://forum.terios2.pl/index.php?/topic/308-aktualizacja-1-umiej%C4%99tno%C5%9Bci-pasywne/&tab=comments#comment-2166

poważnie mieliście taki żałosny bug? Uważam, że to mówi wszystko na temat poziomu serwera.

giphy.gif

Opublikowano
21 godzin temu, OivanenM napisał:

nie zapomnij jeszcze o obecności surka, sensuala, makina i santriela

a no tak, jeszcze zabq też pewnie się tam ukrywa xD

^na każdym serwerze są bugi, tylko niektórzy ich nie ujawniają

na vesterisie można było bugować pieczęcie wierzchowców, gdzieś na początku był chyba bug na sm, na invorii gdzieś po roku został pokazany bug na yangi, niektórzy robią sobie z tego pracę

tenor.gif

Opublikowano
8 godzin temu, bizo97 napisał:

poważnie mieliście taki żałosny bug? Uważam, że to mówi wszystko na temat poziomu serwera.

Daj mi serwer, na którym nie było jakiegokolwiek buga. Dla 90% graczy każdy bug jest podstawowy, żałosny itp. - zdarzyło nam się, wyjaśniliśmy sytuację oraz wszystko co było ze zbugowanych sklepów zostało usunięte. Teraz będą całkowicie nowe sklepy. 

2 godziny temu, taxi2286 napisał:

serw żenada - nie polecam   bugi + boty  

Każdy błąd jest poprawiany. Co do botów - ciężko napisać do administratora i zgłosić gracza? 

No nic życzę powodzenia na innych serwerach :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...