Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios2.pl [EASY]

`Mavex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś popierdolony koleś jesteś nie masz innych tekstów tylko już po raz kolejny '' No nic życzę powodzenia na innych serwerach'' 

Żal mi cię dzieciaku. Spierdalaj z tym gównem i za naukę się weź. Żegnam 

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, AchTenAndy :) napisał:

Jakiś popierdolony koleś jesteś nie masz innych tekstów tylko już po raz kolejny '' No nic życzę powodzenia na innych serwerach'' 

jak tam 3 dniowa przerwa na exemirze?

tenor.gif

Opublikowano
39 minut temu, AchTenAndy :) napisał:

Wszedłem na serwer jestem na ch1 w m1 i mało ludzi strasznie i co najważniejsze żadnych sklepów nie ma. Żałosne :sex:

Zjebie bizantyjski, shopów nie ma bo nie ma aktualnie ich wersji offline i ludzie muszą wystawiać postacie jako shopy.

Drugie to kurwa czego ty się spodziewasz o tej godzinie przygłupie?

Skoro większość osób jest w szkole.

Niby 26lat a bardziej spierdolonego człowieka od ciebie nie ujżałem.

Opublikowano

Ty gnoju teraz byłem i faktycznie nawet teraz jest mało graczy a ci cfele nawet nie dadzą licznika online :(. Śmieciu nawet normalnych schopów nie ma więc zamknij do diabła swój pierdolony ryj i nie liż dupska administracji bo i tak matki ci nie wyruchają kumasz czacze śmieciu :sex:

Opublikowano

Chociaż nie gram już w metina wbiłem tutaj z ciekawości (Grało się na starym Teriosie) I nie ma się do czego przyczepić ;) POLECAM 

Opublikowano
1 godzinę temu, AchTenAndy :) napisał:

Ty gnoju teraz byłem i faktycznie nawet teraz jest mało graczy a ci cfele nawet nie dadzą licznika online :(. Śmieciu nawet normalnych schopów nie ma więc zamknij do diabła swój pierdolony ryj i nie liż dupska administracji bo i tak matki ci nie wyruchają kumasz czacze śmieciu :sex:

Wylizać to mi możesz co najwyżej jaja spierdolino umysłowa, załóż rodzine i wypierdalaj z tego metina.

Matka nie mówiła że czas się usamodzielnić i wyjść z nory?

Tak btw...

Jakim ty kurwa przegrywem życiowym jesteś skoro wyzywasz matke.

Rak odbytnicy z przerzutami na mózg ?

Opublikowano
Dnia 7.09.2017 o 21:25, AchTenAndy :) napisał:

15 godzin temu, AchTenAndy :) napisał:

Wszedłem na serwer jestem na ch1 w m1 i mało ludzi strasznie i co najważniejsze żadnych sklepów nie ma. Żałosne :sex:

Jeżeli dla ciebie ~1.000 osób na serwerze to mało, to idź na serwer roku :) tam nie ma bugów oraz przerwy trwają 30minut :) kappa. 

Więcej nie mam zamiaru ci odpisywać, hejka.

Wylizać to mi możesz co najwyżej jaja spierdolino umysłowa, załóż rodzine i wypierdalaj z tego metina.

Matka nie mówiła że czas się usamodzielnić i wyjść z nory?

Tak btw...

Jakim ty kurwa przegrywem życiowym jesteś skoro wyzywasz matke.

Rak odbytnicy z przerzutami na mózg ?

Myślę, że nie warto wchodzić z nim w dyskusje i zniżać się do jego poziomu :p 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziś wejdzie aktualizacja dot. umiejętności pasywnych! W niedługim czasie mamy zamiar dać temat dotyczący kolejnej aktualizacji, która wejdzie na serwer w ciągu 2/3 tygodni. 

Opublikowano

Halo. Nie ma isa darmowego :( a chciałem sobie dziś poexpić i podropić. Dajcie plis.

Ps. Bo Tejros to fajny serwer jest. Zapraszam i polecam.

obraz.png

Opublikowano
39 minut temu, flypl napisał:

Ile aktualnie osób online?

Utrzymuje się cały czas około 1.000 :) 

23 minuty temu, Emmanuels napisał:

Halo. Nie ma isa darmowego :( a chciałem sobie dziś poexpić i podropić. Dajcie plis.

Ps. Bo Tejros to fajny serwer jest. Zapraszam i polecam.

U dozorcy odbierasz do końca niedzieli :) 

Opublikowano
3 godziny temu, flypl napisał:

1000 osób może gra codziennie, ale w jednym momencie nie ma więcej niż 600.

Chodz policzymy razem kocie

Opublikowano

Do dupy serwer dmg wh mh itp działają jak marzenie, można jechać na expbocie 24h/7 i 0 bana, ale czego oczekiwać po polszy przecież to grube i leniwe, że nawet nie banują cheaterów.

junior.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, piotr978 napisał:

Do dupy serwer dmg wh mh itp działają jak marzenie, można jechać na expbocie 24h/7 i 0 bana, ale czego oczekiwać po polszy przecież to grube i leniwe, że nawet nie banują cheaterów.

No cóż zrobisz, typowe. Grałem całe 20 minut na prawie full odpale i uznałem, że pierdolę ten szajs i rozdałem eq jakimś randomom. ;D

Opublikowano
15 godzin temu, eryk341 napisał:

is droższy niż utrzymanie :/

Nikt nie namawia Cię do wydawania nawet grosza. Wiele osób zarobiło sobie na IS'a w grze :) 

6 godzin temu, flypl napisał:

1000 osób może gra codziennie, ale w jednym momencie nie ma więcej niż 600.

Zapomniałem, że gracze wiedzą lepiej 

3 godziny temu, piotr978 napisał:

Pracujemy nad zabezpieczeniami. Dobrze, że wiesz jak kto wygląda grubasku :) 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na serwer została wprowadzona aktualizacja #1 wraz z poprawkami!

http://forum.terios2.pl/index.php?/topic/362-przerwa-techniczna-1009-aktualizacja-1/&tab=comments#comment-2449

Zapraszamy każdego na serwer! Do końca niedzieli można odebrać darmowy Item-Shop!

Opublikowano
11 godzin temu, `Mavex napisał:

Nikt nie namawia Cię do wydawania nawet grosza. Wiele osób zarobiło sobie na IS'a w grze :) 

Zapomniałem, że gracze wiedzą lepiej 

Pracujemy nad zabezpieczeniami. Dobrze, że wiesz jak kto wygląda grubasku :) 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na serwer została wprowadzona aktualizacja #1 wraz z poprawkami!

http://forum.terios2.pl/index.php?/topic/362-przerwa-techniczna-1009-aktualizacja-1/&tab=comments#comment-2449

Zapraszamy każdego na serwer! Do końca niedzieli można odebrać darmowy Item-Shop!

No szkoda że wh i dmg  dalej działa,ale co ja tam wiem.

junior.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, piotr978 napisał:

No szkoda że wh i dmg  dalej działa,ale co ja tam wiem.

"Pracujemy nad zabezpieczeniami." Moja intuicja podpowiada mi, że słowo "pracujemy" to czasownik niedokonany, z definicji - "czasowniki niedokonane wskazują na trwanie, przebieg czynności, nie informują nas o jej zakończeniu". Gdyby zabezpieczenia zostały wprowadzone to napisaliby np. "Zakończyliśmy pracę nad zabezpieczeniami". Tutaj możesz przeczytać więcej o rozróżnianiu postaci czasowników: http://sciaga.pl/slowniki-tematyczne/3402/postac-czasownika/

tenor.gif

Opublikowano
35 minut temu, eryk341 napisał:

ma ktoś serwer gdzie nie ma żadnego ścierwa typu surek persega i reszta tego jebanego ścierwa? chętnie pogram :D

Kto grał na 1-szym Teriosie ten wie, że Surka nie było, teraz nie ma i w przyszłości nie będzie - nie potrzebujemy jego pomocy :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, eryk341 napisał:

ma ktoś serwer gdzie nie ma żadnego ścierwa typu surek persega i reszta tego jebanego ścierwa? chętnie pogram :D

ta, terios2

tenor.gif

Opublikowano
Dnia 10.09.2017 o 02:09, Reygras napisał:

No cóż zrobisz, typowe. Grałem całe 20 minut na prawie full odpale i uznałem, że pierdolę ten szajs i rozdałem eq jakimś randomom. ;D

Full odpale? Mówisz o samym MH? 

20 minut? wylazłeś chociaż z m2?

eq? w 20 minut coś wgl zrobiłeś? moze rozdales riba 35 sr? :)

Kurwa serio polaczki jak macie hejtować na siłe bez żadnych argumentow to wypierdalać do szkoły jebane debile...  

Serw polecam co chwila update, aktywna administracja i bardzo dużo ludzi ;d nic tylko grać bo serwer będzie się rozwijał :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...