Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

» © Z-GS.PL - | Stabilny | Darmowy «

L3mon1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

*

*

*

*

banner.png

Rekrutacja na Moderatora

Aktualnie zamknięta jest rekrutacja na moderatora.

Wzór podania:

Nick:

Mail:

Doświadczenie z serwerem TS3 (min. 5 zdań)

Opisać siebie  (min. 5 zdań)

Całość proszę o wysłanie na priv (MPCforum).

Screen Licencji NPL  

SS_Licki.png    

Informacje o naszej działalności.

Prowadzimy serwer TeamSpeak już od 21 września 2016 roku.

Uczymy się w kierunku Technika Informatyka, dlatego nasz serwer jest cały czas

rozwijany i modernizowany.

Profil Technik Informatyk to nasza pasja, dlatego serwer jest prowadzony 4Fun.

4Fun nie znaczy nieprofesjonalnie, czekamy na Ciebie.

IP: Z-GS.PL

Opublikowano

Neutral. Spacery i nazwy stref ładnie widoczne , strefa pomocy trochę za duża moim zdaniem oraz te ,,■'' trochę bolą po pewnym czasie w oczy. Życzę powodzenia w rozwijaniu się.

Opublikowano

Dziękuję za pozytywną dla mnie opinię. Oczywiście spróbujemy to zmienić. Każda wskazówka jest dla mnie dobra, bo wiem co mam zmienić żeby serwer się rozwijał.

Opublikowano

Dodam stopkę na stronie.

Zgadza się banner nie jest autorki lecz nie pamiętam ip z jakiego serwera pochodzi. 

Opublikowano
1 minutę temu, L3mon1 napisał:

Dodam stopkę na stronie.

Zgadza się banner nie jest autorki lecz nie pamiętam ip z jakiego serwera pochodzi. 

No to powiem ci tak podpierdoliłeś mój baner ze starego serwera TS3Play.

Możecie go sobie zatrzymać tylko dodaj mnie do stopki jako autora.

Pij rozważnie.

Opublikowano

Dziwne że po twoim wyjściu nagle nas zaatakowali. Gratuluje pomysłodawcy tego ataku. I nagle wszyscy connection lost

Edit.

Banner usunięty. Za jakiś nędzny banner nas atakuj. Przykre że są tacy ludzie

Opublikowano
25 minut temu, L3mon1 napisał:

Dziwne że po twoim wyjściu nagle nas zaatakowali. Gratuluje pomysłodawcy tego ataku. I nagle wszyscy connection lost

Edit.

Banner usunięty. Za jakiś nędzny banner nas atakuj. Przykre że są tacy ludzie

Najpierw udowodnij, że to ja atakowałem, a nie rzucaj słów na wiatr. Nie miałem zamiaru atakować takiego nędznego serwerka.

Pij rozważnie.

Opublikowano

Nie Polecam!

Ze względu iż serwer jest cały czas atakowany a właściciel nic z tym nie robi ponadto świadczy to też o tym iż serwer stoi na słabej maszynie.

Co do tego kto stoi za atakami to proszę nie posądzać bez dowodów @xFatal2jak i innych osób.

ponadto również ja zostałem posądzony bezpodstawnie o ataki:

<19:55:17> You were banned permanently from the server by "eCoo" (Lepiej skończ z tym atak, nic tak nie osiągniesz.)

Czemu posądzasz bezpodstawnie ludzi o ataki?

Opublikowano

#Gremsonkowy# zostałem poinformowany że to ty właśnie mnie atakujesz. A ponadto wcześniej pytałeś się mnie na jakiej maszynie stoi serwer.Gratuluje pomysłu żeby atakować serwer, tylko nie wiem po co. Zarobisz coś na tym?

Opublikowano
3 minuty temu, L3mon1 napisał:

#Gremsonkowy# zostałem poinformowany że to ty właśnie mnie atakujesz. A ponadto wcześniej pytałeś się mnie na jakiej maszynie stoi serwer.Gratuluje pomysłu żeby atakować serwer, tylko nie wiem po co. Zarobisz coś na tym?

Kto cię o tym niby poinformował? Poproszę dowód, weź ty się zastanów kto cię atakuje bo oskarżanie o to każdego użytkownika nie jest na miejscu. Od kiedy to nie wolno się zapytać o maszynę i od kiedy jest to jednoznaczne z atakowaniem jakiegokolwiek serwera? Po nic bo go nie atakuję, szkoda by mi było maszyn na serwer z 10 użytkownikami na krzyż.

Pasjonat
Opublikowano
9 minut temu, #Gremsonkowy# napisał:

Nie Polecam!

Ze względu iż serwer jest cały czas atakowany a właściciel nic z tym nie robi ponadto świadczy to też o tym iż serwer stoi na słabej maszynie.

Co do tego kto stoi za atakami to proszę nie posądzać bez dowodów @xFatal2jak i innych osób.

Serwer jest od tego żeby porozmawiać a nie atakować w serwery, no cóż teraz widać jakiego pokazujesz z siebie Bohatera :) , serwer polecam ładnie poukładane kanały oraz spacery.

Opublikowano
1 minutę temu, badkiller685 napisał:

Serwer jest od tego żeby porozmawiać a nie atakować w serwery, no cóż teraz widać jakiego pokazujesz z siebie Bohatera :) , serwer polecam ładnie poukładane kanały oraz spacery.

Następny raz napiszę że poproszę o dowody!

Opublikowano

badkiller685 Dziękuje za opinię :D Ale ten typ który nas atakuje niech lepiej skończy bo jak napisał badkiller685 serwer nie jest do ataku, dotychczas serwer była aby dla znajomych, wystawiając reklamę na mpcforum chciałem zrobić przysługę dla każdego, który poszukuje serwera dla klanu, wiem że jest od groma serwerów, ale ja uwielbiam swój udział w rozwijaniu serwera i nie chce z tym kończyć.

Opublikowano

Nie róbcie syfu w kolejnym temacie. Nie odbiegajcie od tematu, zachowajcie kulturę, a oskarżając pokazujcie dowody.

To moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. 

Opublikowano

Dobrze Maja..xFatal2 następnym razem napisz że to twoja praca, a nie bawisz się w podchody 

Cytat

No powiem ci gdzieś już ten banner widziałem.

Cytat

No to powiem ci tak podpierdoliłeś mój baner ze starego serwera TS3Play.

Możecie go sobie zatrzymać tylko dodaj mnie do stopki jako autora.

a poza tym nie było autora tej pracy, przynajmniej dawaj znak wodny na dole pracy albo jak uważasz.

Z twoje starego TS3play, ja nawet nie wiedziałem o takim serwerze ale to szczegół.

Opublikowano
10 godzin temu, L3mon1 napisał:

Dobrze Maja..xFatal2 następnym razem napisz że to twoja praca, a nie bawisz się w podchody 

a poza tym nie było autora tej pracy, przynajmniej dawaj znak wodny na dole pracy albo jak uważasz.

Z twoje starego TS3play, ja nawet nie wiedziałem o takim serwerze ale to szczegół.

http://imgur.com/Jclvurb

Pij rozważnie.

Opublikowano
Dnia 30.08.2017 o 19:56, L3mon1 napisał:

Polska cebula. Może tak zrób TCPdump i wtedy zablokuj to IP, które Ci atakuje serwer? Jak otwierasz coś, na czym nie masz pojęcia jak bronić się przed Polską cebulą to nie zabieraj się za to. 

Sam serwer nie przypadł mi do gustu i nie ma nic na nim co by można było przesiedzieć chociaż przez ok. 10minut. 

Nie polecam. 

Opublikowano

`.Łukasz. TCPdump już wczoraj zrobiłem oraz zablokowałem ip, jeżeli nie jesteś w temacie to proszę nie wypowiadaj się.I proszę nie obrażać mojej osoby ponieważ ja ciebie nie obraziłem, gdybym to zrobił to zrozumiałbym ale tego nie zrobiłem, więc nie wiem czemu ty to robisz.A z #Gremsonkowy# wszystko sobie wyjaśniliśmy. A opinia to tylko twoja wypowiedź i możesz sądzić o nas to co chcesz.

Opublikowano
Dnia 30.08.2017 o 20:05, badkiller685 napisał:

Utkaj pizde podrzędny kretynie timspikowy, jesteś jebanym pośmiewiskiem i nie zapraszaj mnie znów na gg, bo jesteś upośledzonym kretynem, więc tego zaproszenia nawet nie zaakceptuje.

Serwer całkiem przyjemny dla oka, życzę powodzenia.

Opublikowano

Serwer nawet świetny pod moim punktem widzenia ┏━━━━━◥◣∙•●۞●•∙◢◤━━━━━┓ ┗━━━━━◥◣∙•●۞●•∙◢◤━━━━━┛ tego typu oddzielanie kanałów vip nie ma sensu • V I P 1 | • Nazwa kanału • nie lepiej oczy tak nie bolą.Popraw tylko te kanały na poczekalni bo za dużo tych samych cspacerów narobiłeś im wiecej tego samego w jednym miejscu tym gozej to się prezentuje.Osobiście polecam zrobić ci normalne kanały takie np. Jak [lcspacer]Informacje serwerowe pod owym robisz np. [››] Godzina: 01:23 dla większości to wystarczy.Nie dawaj powodu aby cię krytykowano powiedzcie po co zabezpieczać serwer.Moim zdaniem jest to zabezpieczenia anty flood przed dziećmi lub starszymi z pierdolnieciem mózgowym z przesunięciem.Przepraszam lecz nie potrafię tego inaczej wyrazić jeżeli chcecie dowodów proszę was bardzo.Jednym z takich dowodów jest ban na ss przez tsa... oczywiście rozśmiesza mnie jego team ale to nie o tym :) aj Majaa... jak dobrze pamiętam nasze sprzeczne zdania ostatnio przy reklamie jednego z moich tsów skończyło się tragicznie.

Nie róbcie syfu w kolejnym temacie. Nie odbiegajcie od tematu, zachowajcie kulturę, a oskarżając pokazujcie dowody.

To moje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Jakie ostrzeżenie ? ostrzeżenia mozesz sobie na kartce kreskami rysować nie rozumiem dlaczego MPCforum zniżyło się do poziomu krowy moim zdaniem z taką ekipą ( Maja... ) to powinni w MC Donaldzie pracować na 2 zmiany.Osoba z niskim poziomem zrozumienia nie powinna reprezentować jakiejkolwiek rangi powyżej pijawki.W sumie jestem zawsze po stronie mężczyzn zawsze gdzie widze posty Maji... to ona chyba podczas okresu pisze.Zawsze coś jej nie pasuje ignorantka ^_^ no cóz to chyba na tyle skarbie chyba mnie nie zbanujesz za moją opinie jesteś osobą publiczną ze tak to określe Moderator działu Teamspeak3 hmm ikonkami się wysoko wybiłać zastanawiam się czy tylko tym no cóz pisać mi się nie chce ide spać Paaaa Maja.... .i.

Opublikowano

Licencja ważna od 7 Marca do 7 Września,  naprawdę takie licencje teamspeak wydaje? Z resztą już jest przeterminowana.

Opublikowano

Lepiej ? Napisali mi maila, że licencja została przedłużona. Po prostu w yatqa nie zaktualizowała się. jeżeli chcesz to wejdź na serwer i zobacz że mam Licencje Non-Profit 512 slotów.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...