Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam :P oby tylko autor nie zasnął z serwerem.

Opublikowano
Dnia 8.09.2017 o 18:41, Aragium napisał:

Znalazłem błąd - czas misji nie jest taki jak na globalu. Trwa ona 15 sekund a powinna 18 na 2 levelu.

Racja, podczas lvl-upa i zakończenia zadania, generowane są nowe misje o jeden poziom mniej niż nasz. Dzięki za zgłoszenie błędu.

Tak jak mówiłem, zależy mi na perfekcyjnym działaniu podstawowej gry, więc już dzisiaj zawitała drobna aktualizacja. Dopiero za 1-2 tygodnie będę mógł się zabrać za dodatkowe funkcje (album, lustro itp), które urozmaicą rozgrywkę. Aktualnie, poza tematem na MPC Forum, serwer nie posiada żadnej innej formy reklamy. Promocją serwera zajmę się po skończeniu wszystkich dodatków, które znajdowały się na globalnym serwerze.

Lista wszystkich aktualizacji oraz opis zmian, które wprowadzają, dostępna jest na stronie głównej, w zakładce "Lista zmian". Bezpośredni link: Przenieś mnie

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejna aktualizacja. Jest to prawdopodobnie ostatnia aktualizacja dotycząca poprawek podstawowej wersji plików. 

Aktualnie celem jest dodanie wojen oraz lochów gildii, a także dopisanie akcji usuwania gracza, usuwanie członków gildii oraz detronizacja oficera. Do końca tygodnia powinno być to zrobione.

Opublikowano
35 minut temu, myka997 napisał:

Naprawić.

ewq.png

Mógłbyś podać nazwę postaci, poziom oraz opisać jak wystąpił błąd? Przyśpieszy to jego zlokalizowanie i naprawienie.

#EDIT

Błąd naprawiony. Podaj nazwę konta, żebym mógł przekazać Ci nagrodę

Opublikowano

Ciekawy serw ale na 60+ ciężko :P

Jak ktoś chce to gildia "Kurwiarze" zaprasza :p

Opublikowano
8 godzin temu, GILUxDILU napisał:

Pierwsza, duża aktualizacja jest już dostępna. Lista wszystkich zmian znajduje się na stronie głównej, a najważniejsze z nich to: Dodanie wojen gildii oraz grzybowej katapulty.

No teraz to exp leci jak na priva przystało a nie jak na globalu .. :D 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, Aragium napisał:

Sprawdź geta w akcie 516, może też 517.

Jakiś konkret? Czy chodzi tylko o wysyłanie znaków, które czat interpretuje jako specjalne. Nawet jeśli jest taka możliwość, to nadal wyświetlanie wiadomości jest prawidłowe. Mimo wszystko dzięki, naprawię w następnej aktualizacji.

Jeśli już zacząłem temat aktualizacji, to przez ostatnie dni na serwerze nie zostało wprowadzone nic nowego, ponieważ zajmowałem się pisaniem przeciwników do lochów gildii. Dzisiaj kończę lochy 45-50, wgrywam aktualizację i zabieram się do bardziej ambitnej pracy.

Opublikowano
5 minut temu, GILUxDILU napisał:

Jakiś konkret? Czy chodzi tylko o wysyłanie znaków, które czat interpretuje jako specjalne. Nawet jeśli jest taka możliwość, to nadal wyświetlanie wiadomości jest prawidłowe. Mimo wszystko dzięki, naprawię w następnej aktualizacji.

Jeśli już zacząłem temat aktualizacji, to przez ostatnie dni na serwerze nie zostało wprowadzone nic nowego, ponieważ zajmowałem się pisaniem przeciwników do lochów gildii. Dzisiaj kończę lochy 45-50, wgrywam aktualizację i zabieram się do bardziej ambitnej pracy.

Mogę zaproponować herb który nie istnieje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...