Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Venoxia.pl

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, PPaN napisał:

kolejny easy/ ,,pvp'' na ktorym trzeba dropic dopalacze ;D

Rosy masz w sklepie, a reszta się dobrze sypie więc problemu z tym nie będzie;p

29 minut temu, ♥ Szwagierek ♥ napisał:

Kiedy start ?

Teoretycznie mógł by być nawet dziś, aczkolwiek jeszcze jest zbyt mała aktywność graczy, a nie chcemy przecież słuchać tego, ze "juz startuj juz już", a 5 min później "za malo graczy nie gram"

Najlepsze jest to, ze jedno i drugie krzyczy ta sama grupa osób ;p

Opublikowano

Czyli kiedy ten start?

Ile razy będzie przekładany?

Możesz podać jakąś date i dotrzymać słowa, czy u was to nie możliwe ?

Pozdro

Bez nazwy-1.png

Opublikowano
34 minuty temu, Pitos napisał:

Czyli kiedy ten start?

Ile razy będzie przekładany?

Możesz podać jakąś date i dotrzymać słowa, czy u was to nie możliwe ?

Pozdro

Jak można przełożyć coś co nie miało nigdy potwierdzenia daty startu?
Napisałem, ze zależy to od aktywności graczy, bo wystartować jestem z tym w stanie w kilka minut, ale też nie ma co robić startu jak np 50 osób będzie na mnie naciskać,
bo oni tak chcą, a później te same 50 osób napisze, ze to za przeproszeniem pierdoli, bo na starcie jest za mało ludzi.

Większość ludzi potrafi to pojąć i chwała im za to, bo lubię mieć do czynienia z osobami potrafiącymi analizować fakty.

Wystarczy sobie zadać proste pytanie co lepiej "wystartować od razu z 200 czy tam 300 graczami, czy wystartować trochę później np z 500-600 graczami?"

Mnie chodzi głownie o zadowolenie ogóły graczy, a nie małej grupki, która uważa, ze ona chce startu już teraz za 4 minuty, bo sobie tak postanowili.
Jakby to miał być projekt na tydzień, jak to bywa u niektórych, to bym tak zrobił, ale nie jest Deloris stał ponad 8 mcy, przez pół roku gracze byli cały czas aktywni, tutaj też mam zamiar serwer, by serwer stał długi czas, i nei mam zamiaru tego zepsuć tym, ze wystartuje ze zbyt mała ilością osób.

Opublikowano
3 godziny temu, PatryQ napisał:

Jak można przełożyć coś co nie miało nigdy potwierdzenia daty startu?
Napisałem, ze zależy to od aktywności graczy, bo wystartować jestem z tym w stanie w kilka minut, ale też nie ma co robić startu jak np 50 osób będzie na mnie naciskać,
bo oni tak chcą, a później te same 50 osób napisze, ze to za przeproszeniem pierdoli, bo na starcie jest za mało ludzi.

Większość ludzi potrafi to pojąć i chwała im za to, bo lubię mieć do czynienia z osobami potrafiącymi analizować fakty.

Wystarczy sobie zadać proste pytanie co lepiej "wystartować od razu z 200 czy tam 300 graczami, czy wystartować trochę później np z 500-600 graczami?"

Mnie chodzi głownie o zadowolenie ogóły graczy, a nie małej grupki, która uważa, ze ona chce startu już teraz za 4 minuty, bo sobie tak postanowili.
Jakby to miał być projekt na tydzień, jak to bywa u niektórych, to bym tak zrobił, ale nie jest Deloris stał ponad 8 mcy, przez pół roku gracze byli cały czas aktywni, tutaj też mam zamiar serwer, by serwer stał długi czas, i nei mam zamiaru tego zepsuć tym, ze wystartuje ze zbyt mała ilością osób.

Nie odpowiedziałeś mi na pierwsze pytanie.

Pozdro

Bez nazwy-1.png

Opublikowano
4 godziny temu, Pitos napisał:

Nie odpowiedziałeś mi na pierwsze pytanie.

Pozdro

Masz odpowiedź na FanPage'u Forum serwera i Stronie, nie będę przecież wysyłał uroczystego orszaku z listem na poduszeczce, jak jesteś zainteresowany serwerem to i tak zobaczysz, jak nie to szkoda czasu na informowanie, a zadecydują gracze, ponieważ została wstawiona ankieta na FB do wyboru między środą, a piątkiem, osobiście sam jestem za środą, ale zobaczymy gracze wybiorą :)

Opublikowano

Witajcie w związku z dużą przewagą głosów na rzecz startu w środę,
oznajmiam iż, będzie to jego oficjalna data tj.

30.08.2017 około godz 18:00

Zapraszam wszystkich chętynych do rozpoczecia gry :)
Pozdrawiam!

Widzimy się na starcie! ;)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...