Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Venoxia.pl

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TbJqXya.png

Witajcie przyszli gracze serwera Venoxia!

Bez owijania w bawełnę życzymy miłego przeglądania prezentacji wink.png
Będzie ona aktualizowana na bieżąco o pozostałe elementy, które nie zostały jeszcze w niej jeszcze zawarte,

YITHSJb.png

Wf6MhnF.png

bądź zostały dodane po opublikowaniu prezentacji.

u6s0fN0.png

wfBBTXc.png

Wf6MhnF.png

lKLPmOj.png

Wf6MhnF.png

wwwWvl5.png

Wf6MhnF.png

fJWYr9F.png

Wf6MhnF.png

Opublikowano
3 minuty temu, Saphire. napisał:

Revastia po przeróbkach?

Na temat Revastii to ja się nie chce wypowiadać, pożarliśmy się w teamie i wróciłem do projektu Venoxii, a co oni tam z Revastią zdziałają to już nie mój problem.
Każdy poszedł w swoją stronę, ale kilka elementów będzie się pokrywać, bo charakterystyczne elementy jak system Kd, biolog itd używam zawsze w projektach przy których pracuje.
Widoczne będą nawiązania do mojej Lascarii, Delorisa czy pobocznych projektów, przy których pomagałem. 

Robiąc samemu przynajmniej nie będę musiał brać na siebie błędów innych tylko swoje i nie będę musiał mieć do nikogo pretensji, że coś zrobił nie tak jak należny.

Opublikowano

Fajnie fajnie, tylko z prezką trzeba było trochę wcześniej bo na start będzie z 200 osób i wtedy żadnej rywalizacji nie ma :(

Opublikowano
33 minuty temu, Ishnu7 napisał:

Fajnie fajnie, tylko z prezką trzeba było trochę wcześniej bo na start będzie z 200 osób i wtedy żadnej rywalizacji nie ma :(

E tam ja się tym nie przejmuje, oficjalnie startu jeszcze nie zaklepałem, więc polecam śledzić FanPage, a co do ilosci ludzi to się nie martwię, bo po co?
Ludzie mają się dobrze bawić, a nie o siebie potykać takie jest moje zdanie, a jak się serwer spodoba to graczy napłynie, lepiej wbić na rynek serwerów spokojnie, niżeli z krzykiem jak pewien serwer na E.. , który równie głośno się teraz z tym krzykiem zaczyna wypier..wywalać na ryj :)

28 minut temu, Evil Smile napisał:

Jak na moje oko to serwer nie powala.

To samo mogę powiedzieć o Vestii, także o czym tu dyskutować :)

Miłego Wieczoru,
Pozdrawiam,

Scars

Opublikowano

w sumie wygląda ciekawie. Prawdopodobnie wbiję ze znajomymi, bo nie ma nic ciekawego na rynku.
Powodzonka :11_blush:

xyz.

Opublikowano
37 minut temu, marumi napisał:

w sumie wygląda ciekawie. Prawdopodobnie wbiję ze znajomymi, bo nie ma nic ciekawego na rynku.
Powodzonka :11_blush:

Dzięki śliczne zobaczymy czy znajdzie się więcej takich osób jak Ty ;P

Opublikowano

Interesujący serwer ciekawe rozwiązania miłe dla oka sety. Na pewno zawitam na start. Co z reklamą bo nigdzie jeszcze nie widziałem a MPC jak wszyscy wiedzą to nie jest dobry sposób ;d

Opublikowano
7 minut temu, _Robak napisał:

Interesujący serwer ciekawe rozwiązania miłe dla oka sety. Na pewno zawitam na start. Co z reklamą bo nigdzie jeszcze nie widziałem a MPC jak wszyscy wiedzą to nie jest dobry sposób ;d

W kwestii reklamy to jeszcze się zobaczy, na pewno nie mam zamiaru ładować mionów monet w Youtuberkow, którzy jedynie co potrafią to lamentować, a w 5tym odcinku serii są ubrani jak gracz który spędził na serwerze 20 minut ;p

Głownie ruszy facebook, Metin2List i jakieś fanpage może wejdę we współprace, bo po większym ytberku, który pogra 15 min można się spodziewać, ze pogada o tym, że kowal mu spalił item i nie ma kolejnych na ulepszenie (bo grał tylko te 15 min) zgarnie za to 200zl i zadowolony ;p

Jeśli coś na Yt to raczej mniejsi twórcy, którzy nagrywają jakoś po ludzku, a nie lecą 7 serii na każdym dostępnym serwerze, gdzie nie ogarnia się ani 1;p

Opublikowano
2 godziny temu, RionKillIN napisał:

Czekam, wbiję z kumplami. W końcu coś na co czekałem :)

Miło widzieć taki entuzjazm, oby więcej takich osób ;d

Opublikowano
4 minuty temu, Alon. napisał:

jaka cena isa?

Jeszcze nie jest ustalona, ale nie mam w zwyczaju drenować na chama portfeli graczy, bo IS'a spokojnie idzie dorwać w grze, ale na krócej

Opublikowano

Wbiję bo nie ma gdzie grać. Mam nadzieje że jutro start :)

• Kubek zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Venoxia.pl
Opublikowano

Tak patrzę na tą prezentację i mam wrażenie, że "plan był dobry, ale wykonanie spierdolone".

Opublikowano
18 minut temu, Reygras napisał:

Tak patrzę na tą prezentację i mam wrażenie, że "plan był dobry, ale wykonanie spierdolone".

Czy mógł byś rozwinąć, bo mnie zaciekawił ten komentarz, a nie wiem do czego dokładnie się odnosi, z góry dzięki za odpowiedź obojętnie czy tu czy na forum Venoxii

Opublikowano
24 minuty temu, PatryQ napisał:

Czy mógł byś rozwinąć, bo mnie zaciekawił ten komentarz, a nie wiem do czego dokładnie się odnosi, z góry dzięki za odpowiedź obojętnie czy tu czy na forum Venoxii

Wygląd forum i jego kolorystyka, interface in-game, obrazki. Tak patrzę na tą prezentację i mam takie uczucia, jak gdy na E3 pokazali No Man's sky, a potem trafiła do sklepów i kolorowo nie było - mniej więcej taki mam skok odczuć, gdy przerzucam się z tekstu na obrazki (lub odwrotnie w niektórych miejscach).

Opublikowano
13 minut temu, Reygras napisał:

Wygląd forum i jego kolorystyka, interface in-game, obrazki. Tak patrzę na tą prezentację i mam takie uczucia, jak gdy na E3 pokazali No Man's sky, a potem trafiła do sklepów i kolorowo nie było - mniej więcej taki mam skok odczuć, gdy przerzucam się z tekstu na obrazki (lub odwrotnie w niektórych miejscach).

Ok dzięki śliczna za rozwinięcie wypowiedzi.
Poniekąd masz trochę racji, bo wyciągnąć pełnego poglądu na całokształt nie da się widząc prezentacje czyli najprościej mówiąc zwykły zbiór grafik i tekstu mający dać zarys :)
Zobaczymy gdy serwer już wystartuje mam nadzieje, ze Twoje zdanie się nieco zmieni.

Odnośnie grafiki, to zaznaczam, że grafikiem nie jestem więc może tyłka nie urywa, ale tragedią też (chyba) nie jest;p
Jeśli masz jakieś sugestie to pisz śmiało warto czasem obrać inny punkt widzenia by dostrzec coś co widzi ktoś inny, np. z Twojej perspektywy.

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :)

Opublikowano

Serwer z grubsza wygląda ciekawie, pewnie zawitam pozwiedzać, tym bardziej że ostatnio było ciekawych serwerów godnych uwagi. Pozdrawiam, i życzę powodzenia przy starcie. :) 

jet logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...