Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam hostingu] Jaki hosting polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, osobnik napisał:

A multigaming ma skąd serwery z kosmosu?

Czy przemyślałeś to zanim napisałeś?

Kolejna grupa robi syf temat tylko po to aby wybić tym razem multigaming, czy te tematy i głupie nagonki nigdy się nie skończą?

Piszcie mądrzej albo niech maja lub pgs z mety zamknie temat.

Każdy ma prawo do własnej opinii, skończ już pierdolić i nadal żyj tym swoim net-speakiem.

Opublikowano
Dnia 17.08.2017 o 22:02, `.Łukasz. napisał:

Panie noname najpierw się poducz i zacznij się wypowiadać.

Skocz z mostu człowieku :v A ty jesteś kimś sławnym? Że mnie noname nazywasz?XDS

noname to spoko technik :b A co do mnie i ciebie ty może osiągnąłeś sławę tylko na? Na? No właśnie na czym?, ja tym czasem na fb ;) A w życiu realnym? Tak czy siak Cię nie rozpoznawają.

Zaraz dostanę pewnie warna bo vescik wraz z Lukaszem przecież mają faworyzację moderatorków ;)

Dnia 17.08.2017 o 20:05, Sir ays napisał:

XD!!! Jak można pisać, że coś jest nie ruszenia(chyba, że twoja matka). Wszystko można zgasić!
Polecam multigaming.pl

Widzę kolejny dzieciak który ciśnie rodziców :v Nic tym nie zdziałasz. Myślisz że mnie coś od was boli? Mnie tylko napędzacie hejcikami i tymi wyzwiskami żeby tam jeszcze bardziej robić pod górkę i się śmiać z was.

Połowa TSików teraz to poprostu jedno wielkie gówno. To jest komunikator do rozmów, a nie jakaś aplikacja na której zarabiacie krocie moi drodzy, na tym zarabia tylko twórca Aplikacji.

Miłego poranku moi drodzy co siedzą 24/7 przy komputerze ;)

Opublikowano
2 godziny temu, !х5rnι napisał:

Skocz z mostu człowieku :v A ty jesteś kimś sławnym? Że mnie noname nazywasz?XDS

noname to spoko technik :b A co do mnie i ciebie ty może osiągnąłeś sławę tylko na? Na? No właśnie na czym?, ja tym czasem na fb ;) A w życiu realnym? Tak czy siak Cię nie rozpoznawają.

Zaraz dostanę pewnie warna bo vescik wraz z Lukaszem przecież mają faworyzację moderatorków ;)

Mówiłem o Tobie geniuszu. Przychodzisz na ten dział i zaczynasz gwiazdorzyc jak karetka na sygnale.. Polecasz coś, co na obecnym rynku jest gównem.. Czytałeś chodź opinie o bahu? Nie? Widać. 

Sława? Nie czuje się osoba sławną i nawet bym nie chciał to po pierwsze.. Po drugie, osiągnąłem w życiu realnym bardzo dużo ale nie mam zamiaru się przechwalać.  (Ja tym czasem na fb) xD 

Tak jak wspomniałem wcześniej.. Hosteam lub OVH dedyk Game. 

Opublikowano
3 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Mówiłem o Tobie geniuszu. Przychodzisz na ten dział i zaczynasz gwiazdorzyc jak karetka na sygnale.. Polecasz coś, co na obecnym rynku jest gównem.. Czytałeś chodź opinie o bahu? Nie? Widać. 

Sława? Nie czuje się osoba sławną i nawet bym nie chciał to po pierwsze.. Po drugie, osiągnąłem w życiu realnym bardzo dużo ale nie mam zamiaru się przechwalać.  (Ja tym czasem na fb) xD 

Tak jak wspomniałem wcześniej.. Hosteam lub OVH dedyk Game. 

Nie gwiazdorzę mój drogi. Jest gównem? Bo co? Bo idziesz za tłumem opinii negatywnych o Bahu? Haha! Śmieszny jesteś ;)

Osiągnąłeś co? Ukończenie gimnazjum? :v Takie rzeczy się nie liczą Łukaszku :* Dałeś w nawiasie "Ja tym czasem na fb" nie wiem co miało to z twojej strony znaczyć ale pomińmy. Wspomniałem o fb bo ciebie określiłem za może osobę rozpoznawalną na MPC, a mnie tym czasem na fb. Tak.

Jeśli nie znasz planów Huntera co do swojego hostingu to proszę, siedź cicho bo po aktualizacji klienta i systemu licencji zobaczysz jak się zmieni wszystko. 

Opublikowano
13 minut temu, !х5rnι napisał:

Nie gwiazdorzę mój drogi. Jest gównem? Bo co? Bo idziesz za tłumem opinii negatywnych o Bahu? Haha! Śmieszny jesteś ;)

Osiągnąłeś co? Ukończenie gimnazjum? :v Takie rzeczy się nie liczą Łukaszku :* Dałeś w nawiasie "Ja tym czasem na fb" nie wiem co miało to z twojej strony znaczyć ale pomińmy. Wspomniałem o fb bo ciebie określiłem za może osobę rozpoznawalną na MPC, a mnie tym czasem na fb. Tak.

Jeśli nie znasz planów Huntera co do swojego hostingu to proszę, siedź cicho bo po aktualizacji klienta i systemu licencji zobaczysz jak się zmieni wszystko. 

Szkoda, że to właśnie ja zacząłem taką opinie tworzyć o bahu, widząc to co się dzieje na rynku. Nie mam zamiaru pisać Ci co w życiu osiągnąłem bo nie jest to miejsce i czas. Widząc twój styl pisania zgaduję, że to właśnie Ty ukończyłeś gimnazjum (Lub jesteś w trakcie).. Ale to chyba gimnazjum w szkole specjalnej bo w podstawówce są podstawy, które już dawno powinieneś znać a jak widać to masz z tym problem. Nie interesuje mnie Twoja osoba więc nie pisz mi o swoim życiu. Bądź sobie sławnym na Facebook - Tylko to Ci zostało. Teraz grzecznie opuść te forum bo nie jest dla takich ulungów jak Ty.

#Moja ostatnia wypowiedź.

Opublikowano

Co do Ciebie @!х5rnι to jesteś kto? Nick mi sugeruje, że coś jest nie tak z Tobą... Nie było Cię tu kiedyś, przychodzisz i pierdolisz coś co Ci jakiś Hunter wyssał z palca i powiedział swojemu "pionkowi". Pionek "łyka jak pelikan" i broni swojego "mentora" a on dyma Cię :)

Opublikowano
36 minut temu, Sir ays napisał:

Co do Ciebie @!х5rnι to jesteś kto? Nick mi sugeruje, że coś jest nie tak z Tobą... Nie było Cię tu kiedyś, przychodzisz i pierdolisz coś co Ci jakiś Hunter wyssał z palca i powiedział swojemu "pionkowi". Pionek "łyka jak pelikan" i broni swojego "mentora" a on dyma Cię :)

Nick nie świadczy o człowieku, mogę ustawić sobie zarówno "Twoja Matka" jako nick. I zapewno jestem starszy od ciebie ;)

Nie było mnie tu kiedyś? Powiem ci tak. Właśnie BYŁEM ;) Tylko na innych nickach bo zachciało mi się je zmieniać. I tak od 2014 może.

Nic nie wyssał bo akurat wiem co się dzieje. Nie znacie człowieka w rl a oceniacie :v A może już wiem! Ktoś tu może jest zazdrosny że bahu wyszło na prowadzenie z hostowaniem polskich serwerów? ;) Pierdolnij się w ten pusty łeb i potem zastanów się co piszesz.

4 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Szkoda, że to właśnie ja zacząłem taką opinie tworzyć o bahu, widząc to co się dzieje na rynku. Nie mam zamiaru pisać Ci co w życiu osiągnąłem bo nie jest to miejsce i czas. Widząc twój styl pisania zgaduję, że to właśnie Ty ukończyłeś gimnazjum (Lub jesteś w trakcie).. Ale to chyba gimnazjum w szkole specjalnej bo w podstawówce są podstawy, które już dawno powinieneś znać a jak widać to masz z tym problem. Nie interesuje mnie Twoja osoba więc nie pisz mi o swoim życiu. Bądź sobie sławnym na Facebook - Tylko to Ci zostało. Teraz grzecznie opuść te forum bo nie jest dla takich ulungów jak Ty.

#Moja ostatnia wypowiedź.

"MOJA OSTATNIA WYPOWIEDŹ" XDDDEEE

Gimnazujm? Ojć pomyliłeś się o kilka lat w tył :v Idź do pracy pierw zacznij zarabiać na siebie, a nie na utrzymaniu rodziców bo wnioskując o tobie że odpowiadasz na moje komentarze średnio co ~3/8h to widzę że żyjesz tylko w świecie wirtualnym, nawet wtedy gdy są wakacje, a raczej powoli już ich koniec ;)

A teraz z łaski swojej proszę jakiegoś modzika o zamknięcie tematu bo zrobił się już tu widać syf. I odbiegło od tematu.

@PGS

Bądź TimKierowniczka która sobie posty nabija :v

• PGS zablokował(a) ten temat
  • Maja.. odblokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...