Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam hostingu] Jaki hosting polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VPS OpenVZ Hosteam.pl za 19,90

Co do 50 slotów to standardowo po zainstalowaniu teamspeak3 będziesz miał ich 32 aby je zwiększyć będziesz musiał napisać do supportu teamspeak.com o licencję Non-Profit License (NPL) która zapewni ci 512 slotów, natomiast sam serwer spokojnie utrzyma 100 osób.

Opublikowano
1 minutę temu, MagicznyTyp napisał:

I ile ziomeczku za 20zł będę mieć slotów, bo tam tego nie zamieszczono 

Nie zamieszczono tego ponieważ nie jest to usługa VoiceVPS ani slotowa lecz VPS (Virtual Private Server) na którym trzeba dopiero zainstalować serwer aplikacji teamspeak3 który zaraz po instalacji oferuje standardowo 32 sloty, jeśli okaże się to zbyt małą ilością wtedy można ubiegać się u teamspeak.com o przyznanie darmowej licencji Non-Profit License która daje 512 slotów.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz babrać się z instalacją serwerów na czystym VPS - proponuję inne rozwiązanie - VoiceVPS. Korzystam z VVPS'a na MultiGaming.pl - panel prosty w obsłudze, mają dobre zabezpieczenia pod serwery, ulokowani w Hosteam i OVH. Przy instalacji serwera możesz wybrać jego lokalizację (Warszawa - Hosteam lub Francja - OVH, ochrona GAME)

Po zakupie musisz tylko podać nazwę serwera, port i tworzysz serwer.

Polecam.

Opublikowano

Polecam VoiceVps  lub Oferta Slotowa w https://www.multigaming.pl/   ponadto niskie ceny i serwery nie do ruszenia problemów z atakami nie ma firma jest naprawdę na wysoki poziomie i wszystkim się zajmuje odpowiedz na facebook od supportu otrzymasz w 1-3 minut.

Jak dla ciebie najlepiej oferta slotowa na 50 slotów tutaj masz link https://www.multigaming.pl/serwer/teamspeak#/ . 

Wybierasz lokalizacje i ilość slotów na 50 koszt takiej usługi to: 37,50zł / miesięcznie. 

W tym masz bota pod serwer teamspeak3 (JTS3).

Opublikowano
7 minut temu, BlueDev napisał:

Polecam VoiceVps  lub Oferta Slotowa w https://www.multigaming.pl/   ponadto niskie ceny i serwery nie do ruszenia problemów z atakami nie ma firma jest naprawdę na wysoki poziomie i wszystkim się zajmuje odpowiedz na facebook od supportu otrzymasz w 1-3 minut.

Jak dla ciebie najlepiej oferta slotowa na 50 slotów tutaj masz link https://www.multigaming.pl/serwer/teamspeak#/ . 

Wybierasz lokalizacje i ilość slotów na 50 koszt takiej usługi to: 37,50zł / miesięcznie. 

W tym masz bota pod serwer teamspeak3 (JTS3).

Nie zgodziłbym się z tobą. Ich maszyny są do ruszenia, i ze względu na ich niektóre akcje nie poleciłbym. Pamiętam jak bez powodowo mi wyłączyli serwer przy ~90/100 osobach. 

I tak przez dwa/trzy tygodnie co drugi dzień. 

Opublikowano
11 minut temu, !х5rnι napisał:

Nie zgodziłbym się z tobą. Ich maszyny są do ruszenia, i ze względu na ich niektóre akcje nie poleciłbym. Pamiętam jak bez powodowo mi wyłączyli serwer przy ~90/100 osobach. 

Dowody?

Też tak mogę pisać może udowodnisz mi że serwery są do ruszenia bez problemowo mogę ci podać ip stoję ponad rok i zero problemów.

Przy serwerach począwszy od 200 osób aż do 650 radził sobie wyśmienicie więc nie wiem skąd te oszczerstwa jeśli ci wyłączyli serwer wchodzisz na fb i piszesz w minute dostaniesz odpowiedz.

Opublikowano
Przed chwilą, BlueDev napisał:

Dowody?

Też tak mogę pisać może udowodnisz mi że serwery są do ruszenia bez problemowo mogę ci podać ip stoję ponad rok i zero problemów.

Mówię o ofercie slotowej. 

Dowody? Mam ci przedstawić dowody z przed roku? ;) Hosting jaki był taki jest i tyle. Zdania nie mam zamiaru zmienić. 

Pierw byłem na slotówce, a potem na VoiceVPS, zawsze było to samo.

I w dodatku na slotówce TS latał jak chciał. Były momenty że serwer poprostu się offał z tego powodu.

Jeśli chcesz się kłócić czy coś to chodź na pv bo nie będę tematu zaśmiecać poprzez kłótnie z Tobą.

• PGS zmienił(a) tytuł na [Szukam hostingu] Jaki hosting polecacie?
Opublikowano
Dnia 9.08.2017 o 12:54, !х5rnι napisał:

Dowody? Mam ci przedstawić dowody z przed roku? ;) Hosting jaki był taki jest i tyle. Zdania nie mam zamiaru zmienić. 

I w dodatku na slotówce TS latał jak chciał. Były momenty że serwer poprostu się offał z tego powodu.

Jeśli chcesz się kłócić czy coś to chodź na pv bo nie będę tematu zaśmiecać poprzez kłótnie z Tobą.

Na slotówce stałem około 2 lata temu, posiadając 200 już slotów przestało mi się to opłacać, więc przeszedłem na VoiceVPS.

Nigdy nie miałem problemu ze stabilnością tego hostingu. Wiadomo, nie ma co się oszukiwać - wszystko jest do ruszenia, jednak w ciągu tego roku (mam dobry kontakt z właścicielem) hosting wdrożył nowe, dodatkowe zabezpieczenia. Przypominam, że slotówka jest pod pełną opieką hostingu.

Jeżeli autor postu stawia na stabilność to mogę z czystym sumieniem polecić hosting MultiGaming.pl, net-speak również wart uwagi.

Opublikowano
Dnia 9.08.2017 o 12:54, !х5rnι napisał:

Dnia 10.08.2017 o 19:18, huberczik napisał:

Na slotówce stałem około 2 lata temu, posiadając 200 już slotów przestało mi się to opłacać, więc przeszedłem na VoiceVPS.

Nigdy nie miałem problemu ze stabilnością tego hostingu. Wiadomo, nie ma co się oszukiwać - wszystko jest do ruszenia, jednak w ciągu tego roku (mam dobry kontakt z właścicielem) hosting wdrożył nowe, dodatkowe zabezpieczenia. Przypominam, że slotówka jest pod pełną opieką hostingu.

Jeżeli autor postu stawia na stabilność to mogę z czystym sumieniem polecić hosting MultiGaming.pl, net-speak również wart uwagi.

To ja tak może bardziej oficjalnie się do tego odniosę :)
@!х5rnι - w ubiegłym roku mieliśmy rzeczywiście troszkę problemów. Większość klientów tego nie odczuła, ale jak widać w Twoim przypadku pojawił się problem ze stabilnością.
W ciągu roku bardzo intensywnie pracowaliśmy nad poprawą zabezpieczeń i stabilności, więc to, jak wyglądały nasze usługi w ubiegłym roku a to, w jaki sposób wyglądają teraz to... no dwie różne bajki :-)
Cały czas rozwijamy infrastrukturę, pracujemy nad wykluczaniem problemów, więc jeżeli będziesz miał ochotę kiedyś sprawdzić jak to u nas jest teraz, to zapraszam do kontaktu,
jednocześnie dziękując mimo wszystko, bardzo za opinię, bo przynajmniej wiemy, że rzeczywiście skupiliśmy się w przeciągu tego roku na największym problemie.

@huberczik dzięki wielkie za Twoją opinię. Tak jak mówisz - wdrożyliśmy nowe zabezpieczenia i tak jak mówisz, jest u nas teraz znacznie, znacznie lepiej! :)

Pozdrawiam,
Paulina
~ Multigaming.pl

Opublikowano
Dnia 9.08.2017 o 12:48, !х5rnι napisał:

Każdy hosting jest do ruszenia.. Zacznijmy od tego :) Jedynie net-speak i Hosteam mają lepsze zabezpieczenia, filtracje itd. 

Opublikowano
1 godzinę temu, `.Łukasz. napisał:

Każdy hosting jest do ruszenia.. Zacznijmy od tego :) Jedynie net-speak i Hosteam mają lepsze zabezpieczenia, filtracje itd. 

A powiedz mi. Czemu Adams jest nie do ruszenia? Tak samo w Bahu na nowe metody nie wchodzi? ;) Ojoj mój drogi nie pierdol farmazonów.

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

A powiedz mi. Czemu Adams jest nie do ruszenia? Tak samo w Bahu na nowe metody nie wchodzi? ;) Ojoj mój drogi nie pierdol farmazonów.

Wszystko jest do ruszenia mój drogi.

Polecam multigaming.pl :v

Opublikowano

To prawda każdy hosting jest do ruszenia, ale tą metodę ma może z kilka osób + nie z Polski i to że akurat jakiś polak ją będzie miał i chodził 24/7 po innych serwerach i wywalał to jest nieprawdopodobne. Ostatni mój atak był z 5 miesięcy temu na serwer, tcpdump do hosteam i już metoda zdjęta :) 

Osobiście polecam hosteam openvz, net-speak i bahu to syf który biorą serwery od hosteam i udają hosting tylko że droższy 

Mogę jeszcze polecić multigaming, pisałem z nimi i mają voice vps z hosteamu za 20 złoty który utrzyma 512 osób. Zdziwiłem się ale polecam jeżeli macie legalną licke. Ponieważ serwer z hosteamu który utrzyma równo 512 slotów kosztuję z 65 złoty KVM 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
1 godzinę temu, muchomor321 napisał:

To prawda każdy hosting jest do ruszenia, ale tą metodę ma może z kilka osób + nie z Polski i to że akurat jakiś polak ją będzie miał i chodził 24/7 po innych serwerach i wywalał to jest nieprawdopodobne. Ostatni mój atak był z 5 miesięcy temu na serwer, tcpdump do hosteam i już metoda zdjęta :) 

Osobiście polecam hosteam openvz, net-speak i bahu to syf który biorą serwery od hosteam i udają hosting tylko że droższy 

Mogę jeszcze polecić multigaming, pisałem z nimi i mają voice vps z hosteamu za 20 złoty który utrzyma 512 osób. Zdziwiłem się ale polecam jeżeli macie legalną licke. Ponieważ serwer z hosteamu który utrzyma równo 512 slotów kosztuję z 65 złoty KVM 

A multigaming ma skąd serwery z kosmosu?

Czy przemyślałeś to zanim napisałeś?

Kolejna grupa robi syf temat tylko po to aby wybić tym razem multigaming, czy te tematy i głupie nagonki nigdy się nie skończą?

Piszcie mądrzej albo niech maja lub pgs z mety zamknie temat.

Opublikowano

Tak wybijam multigaming :D:D nie rozmieszaj mnie. Napisałem to co mi napisali, skoro ich maszyna utrzyma za 20 złoty 512 osób to polecam ale nic więcej

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
3 godziny temu, !х5rnι napisał:

Panie noname najpierw się poducz i zacznij się wypowiadać.

Opublikowano

Nie róbcie syfu w kolejnym temacie. Posty niezwiązane z tematem lub napisane w sposób obraźliwy będą karane ostrzeżeniami. 

Opublikowano
10 godzin temu, Maja.. napisał:

Nie róbcie syfu w kolejnym temacie. Posty niezwiązane z tematem lub napisane w sposób obraźliwy będą karane ostrzeżeniami. 

Twój post podchodzi pod spam.. Zacznijcie bardziej myśleć nad moderacją tego działu xD

Dnia 1.08.2017 o 12:41, MagicznyTyp napisał:

Szukam nie drogie hostingu i w miarę dobrego, jak znacie jakieś podawajcie nazwy, albo cenny ich ofert. Chciałbym założyć 50 slotowy teamspeak.

Net-Speak lub Hosteam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...